Kun (ja milloin ei) sisällyttää saatekirje

Posted on

Kun (ja milloin ei) sisällyttää saatekirje

Tarvitsetko todella saatekirjeen jos yritys ei kysy yksi? Säveltäminen paljon työhakemukset aikana työnhaun voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Tämän vuoksi ei ole yllättävää, että hakijat usein epäröi sisällyttää saatekirje, kun sitä ei nimenomaisesti vaadita työnantaja.

Jos mietit, jos sinun pitäisi sisällyttää saatekirje, lyhyt vastaus on kyllä. Kannattaa lähes aina toimitettava saatekirje, vaikka sitä ei tarvita, mutta on olemassa muutamia poikkeuksia.

Ensinnäkin Katsotaanpa miksi työhakemukset ovat arvo.

Miksi Kirjoita Saatekirje?

Jos olet tosissaan laskeutumisen työtä, hyvin kirjoitettu  saatekirje  antaa sinulle mahdollisuuden myydä itse työnantajalle kerronnan muodossa, ja miksi olet ihanteellinen ehdokas.

Huomautus : Saatekirje myös tarjoaa sinulle mahdollisuuden esittelemiseen vahvin pätevyys.
Tehokas, räätälöityjä saatekirjeen myös tehdä selväksi, että olet erittäin kiinnostunut työstä. Tämä johtuu siitä, näyttää vuokraamalla johtaja että haluat työtä tarpeeksi ottamaan aikaa mennä ylimääräisiä matka.

Kun Saatekirje on tärkeä

Saatekirje antaa myös mahdollisuuden sisällyttää tietoja että ansioluettelosi ei sisällä. Jos esimerkiksi haet etäältä, saatekirjeen avulla voit esitettävä perustelut siirtäminen ja mainita, että olet alueella pian mahdollisen haastattelun.

Erot työllisyydessä kohtuullisen selityksiä voidaan käsitellä kirjeen. Saatekirje on myös ihanteellinen paikka antaa erityisiä esimerkkejä, jotka todistavat sinun on taidot ja kokemus listattu ansioluettelosi.

Lisäksi työnantajat odottavat usein saavansa työhakemukset vaikka ei säädetty tarvetta saatekirje heidän työpaikkailmoituksissa.

Tärkeää: Hakijat, jotka eivät ota aikaa säveltää kirjeen pidetään usein vähemmän motivoituneita tehtävään.
Monissa tapauksissa työnantajat eivät edes katsomaan työhakemuksen joka ei sisällä saatekirjeen tai kirjainta edun.

Saatekirje kirjallisesti vinkkejä

  • Kirjoittaa kohdennettu saatekirje. Muista kirjoittaa kohdennettua kirjettä. Tämä on saatekirje kirjoitetaan työpaikkalistaus mielessä. Keskity taidot ja kyvyt, teillä, jotka tekevät sinusta vahvan kelpaavan tiettyyn työhön.
  • Pitää se lyhyt.  Varmista, että kirjaimet ovat lyhyitä (enintään yksi sivu harjannostajaisia viiden kohdassa), ja että jokainen lausuma teet välittää jotain merkittävää sinulle pätevyyden ehdokkuuteen.
  • Ylittävät jatkaa. Vältä yksinkertaisesti toistamalla ansioluettelosi. Esimerkkejä ei ole lueteltu ansioluettelosi ja täydentämiseksi asiat mainitaan vain lyhyesti ansioluettelosi. Saatekirje pitäisi olla selvä tarkoitus osalta hakemukseen.
  • Muokkaa, muokata, muokata. Virheet saatekirjeen voi satuttaa mahdollisuutesi saada haastattelussa. Virheet sinut näyttämään huolimaton, tai vielä pahempaa, ei koulutettu. Muista huolellisesti lukea kirjeen ennen sen lähettämistä. Harkitse ystävän tai kollegan lukea sitä myös tarkistaa kirjoitusvirheitä, kielioppivirheitä, ja sekava kieli.

Kun ei sisällytetä työhakemus

Ei ole kirjain on paljon parempi kuin huonosti kirjoitettu yksi. Hyvin koostuu saatekirje toimii näytteen kirjoittamista kyky, mutta valitettavasti myös sen vastakohta on totta. Jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa taitavasti saatekirje, joka kallistuu taitojasi ja sijainneille tehtävään, luopuvat vaivaa.

Samoin, jos työnhaku neuvoo, että sinun ei pitäisi sisällyttää saatekirje, niin se on ehdottomasti parasta noudattaa ohjeita, jotta ei ärsyttää potentiaalinen työnantaja.

Lisäksi, jos yritys pyytää sinua lähettämään hakemuksen kautta online-alusta ja ei ole sijaa voit lähettää saatekirje, älä välitä siitä.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *