Työnhaussa omalla alueellasi

Posted on

Työnhaussa omalla alueellasi

Etsittävä työtä, joka on tietyllä maantieteellisellä alueella? Ehkä olet siirtymässä jonnekin uuteen, tai etsit työtä lähellä kotia. Työpaikan omalla alueella tapahtuu erilaisia strategioita kuten käyttämällä työnhaun sivustoja, jotka keskittyvät paikallisia työpaikkoja, tutkimiseen paikallisyhteisön levyt, vierailevat uramessuille kaupunkisi, ja tarkkailun paikallisen alumniyhdistykselle tai niiden verkkosivuilla.

Käyttämällä useita strategioita, olet todennäköisesti löytää työtä, joka sopii sinulle ja on alueella haluat olla. Seuraavassa on tarkempia ohjeita siitä, mistä etsiä ja löytää työpaikkoja yritysten omalla alueella.

Vinkkejä löytää työtä omalla alueella

Paras tapa löytää töitä oman kaupunki on käyttää useita strategioita kerralla. Lue alla on lista tekniikoista käyttää löytää työtä omalla alueella. Vaikka et ehkä käytä kaikkia näitä strategioita, valita ne, jotka ovat sinulle.

  • Tutustu Job Hakukoneet: Vaikka työ hakukoneet listaa töitä tarjolla lähes kaikkialla, voit tehdä etsiä töitä vain omalla alueellasi. Kokeile suosikki online työnhaun moottorin tai Työpaikkoja n “Tarkennettu haku” -toiminnon määrittää postinumeron ja / tai kilometrin säteellä olet valmis harkitsemaan. Voit kokeilla Suuri työ hakukoneen, kuten Indeed.com tai tutustu markkinarako työmaalla, joka sopii sinun teollisuudelle.
  • Vieraile paikallisten Työnhaku Sites: On sivustoja, jotka kohdistuvat erityisesti paikalliset työmarkkinat. Sivustot kuten Craigslist, Geebo ja Jobing keskittyä työpaikkojen listattu tietyillä maantieteellisillä paikoissa. Tsekkaa etsiäksesi ilmoituksia, joita ei lähetetty kansallisiin työpaikkojen boards.
  • Lähtö yhtiön kotisivujen: Jos tiedät, mitä yritys haluat työtä, tutustu yhtiön verkkosivuilla nähdä, jos heillä työpaikkailmoituksia omalla alueella. Suuremmat yritykset pyrkivät avulla käyttäjät voivat etsiä aukkoja maantieteellisen sijainnin.
    Voit myös tarkistaa tauluissa jotka keskittyvät tietyille yrityksille. Esimerkiksi LinkUp etsii työpaikkoja, jotka ovat nähtävissä yhtiön verkkosivuilla. Käytä Advanced Etsintävaihtoehto löytää Työt yrityksen tai löytää töitä tietyssä paikassa.
  • Kokeile yhteisö Boards: Jos Nextdoor.com ei ole vielä käytettävissä lähistöltä, on todennäköistä tulossa. Sivusto on monia asuinalueita verkossa, jolloin tämä virtuaalinen yhteisö hallituksen naapurit kommunikoida muiden niiden läheisyydessä. Vaikka sen ensisijainen tavoite on jakaa hyödyllistä tietoa, kuten ”Voitko suositella hyvää lukkosepän?” Löytyy myös paikallisia asukkaita etsivät työntekijöitä niiden yrityksiä.
  • Tarkista Tila Resurssit: useimmat valtiot ovat oman työnsä pankit, puhelin ja www-hakemistoja ja muita resursseja nimenomaan paikallisten työnhakijoille. Vieläkin enemmän paikallistasolla, voit tarkistaa paikallisen kauppakamarin verkkosivuilla, jotka tyypillisesti viestit paikallista työluetteloita.
  • Vierailun uramessuille: Tutustu uramessuille omalla alueellasi. Työpaikkamessuilla ovat hyvä tapa tehdä yhden luukun uran ostoksia yksittäinen tapahtuma. Tyypillisesti yritykset käypään perustuvat lähelle työpaikkamessut paikalla, joten olet taattu löytää paikallisia työpaikkoja.
  • Liity Alumni ry: lähemmäs yliopistonne alumniyhdistykselle kautta verkkosivuilla. Nämä ryhmät voivat tarjota merkittävää työtä resursseja, luokat ja työpajoja sekä kantojen lähettäjä paikallisia työllistäjiä. Alumni yhdistykset eivät vain pitää valmistuneet yhteydessä heidän kouluun; ne ovat myös suuri lähde verkottumista ja ammatillista kehitystä ja voi järjestää paikallisia tapahtumia, jos olet suuri kaupunkialueella. Saatat myös tarkistaa oman yliopiston rekrytointipalveluiden toimistossa. Useimmat heistä ovat valmiita auttamaan opiskelijoita löytämään työtä myös valmistumisen jälkeen.
  • Verkko: Verkostoituminen on loistava tapa löytää lähes mitä tahansa työtä. Puhu yhteydet (mukaan lukien ystävien, perheen ja ammatillisia kontakteja) sinulla on yritysten kiinnostuksen. Erityisesti puhua kontakteja omalla alueella, joka saattaisi tietää muiden aukkojen lähellä sinua.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *