Top Työpaikkoja biologian tutkinto Majors

Posted on

 Top Työpaikkoja biologian tutkinto Majors

Lääketieteellisen koulun ei ole ainoa vaihtoehto tutkinnon kandidaatin tutkinnon biologian – vaikka saatat vielä investoida lisäkoulutusta yli neljän vuoden tutkinto päästä alkuun.

Biologian tutkinto avaa oven monia uramahdollisuuksia. Jos olet opiskelija, joka rakastaa tiedettä ja kiehtoo tutkimuksessa elävien olentojen, biologian tutkinto voi olla täydellinen valinta käynnistää teitä uran.

Kysykää college uran keskustassa tai alumni toimisto lista alumni jotka olivat biologia suuret yhtiöt, ja sinun on hämmästynyt erilaisia ​​vaihtoehtoja päämäärän valmistuneet kyseisen kuria.

Mietin, mitä jotkut uravaihtoehtoja ovat biologian merkittävä? Lue tämä luettelo 10 yhteisten uravaihtoehtoja biologian suuret yhtiöt – plus, kuvaus taitoja voit saada opiskeluaikana.

biologiset teknikko

Biologiset teknikot käyttävät laboratorion taitoja ja tekniikoita, biologia suuret yhtiöt oppivat heidän labs, akateemista tutkimusta, ja tutkimusyhteistyötä tiedekunnan.

Teknikot on tehtävä tutkimuksista saadaan tarkkoja tuloksia. He dokumentoivat tulokset ja suorittaa laskutoimituksia, kuten ne ovat tehneet laatiessaan raportteja biologian merkittävä.

Monet vastavalmistuneet jotka eivät halua mennä tutkijakoulu tai halua lykätä opiskeluun löytää teknikko tehtävissä tutkijoiden kanssa lääketieteelliset koulut, valtion virastot, voittoa tutkimuskeskusten ja lääketeollisuuden / bioteknologiayritystä.

biokemisti

Biochemists avainasemassa nopeasti kasvavien biotekniikan ja biolääketieteen tutkimusta. Opiskelu biologia antaa heille valmiudet kanssa laboratoriossa ja tieteellistä tutkimusta ja taitoja suunnitella ja toteuttaa tutkimuksia kehittää uusia tuotteita. (Huom: eniten työpaikkoja tällä alalla edellyttää kehittynyttä astetta.)

Anatomiasta ja fysiologiasta auttaa biokemistejä ymmärtämään vaikutusta huumeiden ja bioteknologian ratkaisuja ihmiskehoon.

Esittely ja kirjoitustaidon viljeltyjä biologia merkittävä auttaa heitä tekemään ehdotuksia ja havainnoista kollegat ja potentiaalisia rahoituslähteitä.

geneettiset lähetystöneuvos

Geneettinen ohjaajat arvioida geneettiseen asiakkaiden ja kommunikoida heille tartuttaa geneettinen sairaus tai vamma jälkeläisilleen. Ne saattavat myös työskennellä aikuisten kanssa, jotka ovat huolissaan mahdollisuudet oireita geneettisiä häiriöitä myöhemmällä iällä.

Niiden on oltava kehittynyt kyky biologiassa saavuttavan vaaditut maisteriksi kurinalaisuutta.

Geneettinen ohjaajat on voitava ilmaista tieteellisten käsitteiden yleiskielessä. Kuin biologia merkittävä, ne on voitava ajatella kvantitatiivisesti arvioida todennäköisyyttä eri tulosten perusteella geneettinen taipumus potilaista.

Geneettinen ohjaajat oltava tunnettava tieteellisen menetelmän arvioida hyödyllisyyttä nopeasti lisääntyvän tutkimusaineiston noin ihmisen genomin.

Terveys Tiedottaja

Terveys viestinnän ammattilaiset vastaavat valistaa yhteisöjä terveyteen liittyviä ongelmia, erityisesti kansanterveyteen liittyvät kysymykset, kuten tartuntataudit, terveydenhoidon ja terveellinen elinympäristö.

Usein palveluksessa sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon yrityksiä, terveys viestinnän asiantuntijat voivat myös koordinoida laitoksen suhdetoiminta, markkinointistrategioiden ja lähiyhteisössä.

Tämä ura edellyttää vahvaa kirjoituksen ja vuorovaikutustaidot terveyden viestinnän ammattilaiset vastaavat keskustella aiheista ihmisten terveyden ja sairauden suurelle yleisölle.

Biologian suuret tarjoaa vahvan pohjan, ja se voi tarjota etulyöntiaseman muita henkilöitä, joilla ei ole taustalla kovaa tiedettä. Toisin kuin monet työt tällä listalla, terveys- viestinnän asiantuntijat voivat päästä alkuun uransa vain kandidaatin tutkinnon.

terveys kouluttaja

Terveyskasvattajaa opettaa ihmisille tiettyjä käytäntöjä ja käyttäytymismalleja, jotka edistävät hyvinvointia. Heillä on oltava tieteellistä tietoa sulatella tietoa ja tulkita tutkimusta kansanterveydellisiä huolenaiheita. He käyttävät tieteellistä menetelmää tarpeen arvioimiseksi sen osista, jotta he voivat suunnitella asiaan liittyviin ohjelmiin.

Terveyskasvattajaa tarvitsevat vankka käsitys ihmisen biologiasta sekä suulliset viestintätaidot välittää tieteellistä tietoa kielellä, että niiden asiakkaat voivat helposti ymmärtää.

Terveyskasvattajaa, kuten biologian suuret yhtiöt, kirjoittaa tieteellisiä aiheita kuten ravinto, turvaseksiä, päihteiden, ja stressin vähentäminen. Ne tarvitsevat siksi vahva kirjallinen taito. Työnantajat voivat myös vaatia Certified Terveystieto Specialist (CHES) tilitietojen lisäksi kandidaatin tutkinto.

Pharmaceutical / Teollisuustuotetiedotteet Myyntiedustaja

Farmaseuttinen tai lääketieteellinen tuote myyntiedustajat myydä lääkintätarvikkeita, IT-tuotteet, lääkkeet, ja enemmän sairaaloiden, klinikoiden ja muita lääketieteellisiä käytäntöjä.

Lääkealan myyntiedustajat on oltava vahva tuntemus kemia, anatomia ja fysiologia jotta he voivat selittää lääkäreille, miten uusi lääke vaikuttaa potilaille.

Nämä työntekijät tarvitsevat teknologista osaamista selittää miten tuote toimii. He tarvitsevat myös tieteellistä tietoa pystyä selittämään, miten tämä tuote hyödyttää sekä lääkärin ja potilaan.

Farmaseuttinen tai lääketieteellinen tuote-esittelijöiden tarvitsemme vahvaa viestintä-ja vuorovaikutustaidot samoin. Kandidaatin tutkinto on usein tarpeeksi koulutusta päästä alkuun tässä ammatissa.

Physician Assistant ja Nurse Practitioner

Lääkäri avustajien ja sairaanhoitajien ovat suuren kysynnän etulinjan palveluntarjoajille. Biologia tarjoaa erinomaisen pohjan jatko työtä näissä samanlaisia ​​ammateissa.

Lääkäri avustajien ja sairaanhoitajien on oltava vakaa käsitys ihmisen biologisten järjestelmien, anatomia ja fysiologia diagnosoida lääketieteellisiä ongelmia. He tarvitsevat myös biologian majurin tunnettava tieteellisen menetelmän tulkita kehittyvien tutkimus erilaisista hoitovaihtoehdoista ja lääkkeitä.

Lääkäri avustajien ja sairaanhoitajien oltava taipumuksia oppimisen ja muistaa tieteellistä ja lääketieteellistä terminologiaa. Nämä uraa vaativat vähintään ylempi korkeakoulututkinto.

Lääketieteen ja terveydenhuollon palveluiden hallinta

Lääketieteen ja terveyspalvelut johtajat viettävät paljon aikaa vuorovaikutuksessa terveydenhuollon ammattilaisten ja on varustettava kommunikoida heidän tieteellisestä ja menettelyihin.

Niiden on pystyttävä tulkitsemaan tieteellisiä määräyksiä, jotka liittyvät lääkäripalvelut ja muokata ohjelmia vastaavasti.

Lääketieteen ja terveyspalvelut johtajat usein palkata, valvoa ja arvioida terveydenhuollon ammattilaisia ​​ja tutkijoita. Heidän on voitava ymmärtää vivahteita heidän tietonsa ja suorituskykyä he arvioivat ehdokkaita ja työntekijöitä.

Asianajaja

Biologia suurten voi kunnostautua monilla laki, joka hyödyntää tieteelliseen tietoon ja päättelyyn. Patentti- ja tekijänoikeuksia lakimiehiä täytyy ymmärtää tieteen takana biotekniikan tuotteita, huumeet, ja lääketieteen välineitä käsitellä patenttihakemusta ja puolustaa asiakkaita vastaan ​​rikkomisesta.

Ympäristöön asianajajien tukea ja kiistävät ympäristöhankkeisiin ja politiikka perustuu käsitys siitä, miten ne vaikuttavat ekosysteemiin.

Lääketieteen väärinkäytöksiä asianajajien on oltava tieteellistä tietämystä analysoida lääketieteellisiä toimenpiteitä ja arvioida, onko terveydenhuollon ammattilaiset ovat toimineet eettisesti ja oikein.

Biologia suuret yhtiöt oppivat kerätä todisteita hypoteesin testaamiseksi. Oikeudenkäynnit ja rikollisen asianajajien on tehtävä samoin kuin ne rakentaa tapaus asiakkaalle.

Lisää että teknisen luonteen fyysisiä todisteita, kuten DNA-näytteet, ja se on helppo ymmärtää, miksi ihminen biologia suuret yhtiöt päättävät mennä oikeustieteelliseen.

Talousanalyytikko

Sijoitusanalyytikot arvioi varastot, joukkovelkakirjalainat, sijoitusrahastot ja muut sijoitukset asiakkaille ja yrityksille. Biologia suurten voivat käyttää matemaattisia taitoja, jotka auttavat arvioimaan onnistumisen erilaisiin investointeihin.

Useimmat analyytikot keskittyvät tiettyihin toimialoihin ja biologian suuret yhtiöt ovat erityisen hyvin työskentelevät analyytikot biotekniikan, lääketeollisuuden, lääkkeiden, terveydenhuollon ja ympäristön yrityksille.

Sijoitusanalyytikoille, kuten biologian suuret yhtiöt, tietokonepohjaisten resurssien kerätä ja analysoida tietoa johtopäätösten tekemiseen. Heillä on oltava kirjallinen taito luoda raportteja yhteenveto havainnoistaan. Kandidaatin tutkinto on usein riittää alkuun urasta talousanalyytikko.

Taidot ja kyvyt saadun biologian Major

 • Biologia suurten oppii soveltamaan tieteellisen menetelmän, määrittää kokeiluja, ja käyttää tieteellisiä laitteita. He oppivat laboratorio- tekniikoita ja menetelmiä sekä sitä, miten kerätä, järjestää ja analysoida tietoja.
 • Biologia suurten voi suorittaa monimutkaisia ​​matemaattisia ja tilastollisia laskelmia. He ymmärtävät tieteellisiä käsitteitä ja master tieteellistä terminologiaa. He oppivat myös esittelemään tutkimustuloksia sekä suullisesti että kirjallisesti käyttäen kaavioiden havainnollistamaan tuloksia.
 • Tämän seurauksena biologia suurten teroittaa kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisun taitoja. Biologia suurten oppia olemaan tarkka, järjestelmällinen ja yksityiskohtaisesti suuntautuneita kuin ne harjoittavat tutkimus- ja laboratorio projekteja. Taitoja, biologia suuret yhtiöt hankkivat voidaan soveltaa sekä tieteellistä ja ei-tieteellinen töitä valmistumisen jälkeen.

Biologia Majors Skills List

Tässä on luettelo taitoja, että työnantajat etsivät palkattaessa biologia suuret yhtiöt. Osaaminen vaihtelevat työtä, joten myös tarkistaa näitä taitoja listoja erilaisia ​​eri ammateissa.

Korosta taitoja hankitut opiskeluaikana, harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja järjestetään vuoden college oman työhakemukset, jatkuu, ja työhakemuksia.

Jos et ole varma, mitä uran haluat, katsokaa tätä luetteloa ja korosta taitoja teillä. Sitten muistella luettelo biologian uraa, ja nähdä, mitkä vaativat taitoja teillä.

 • Hyväksyminen rakentavaa kritiikkiä
 • tarkkuus
 • analysoidaan tietoja
 • Hakeminen väriaineet ja indikaattoreita soluihin
 • Silmää yksityiskohdille
 • laskenta
 • Yhteistyötä laboratorion ja tutkimusryhmien
 • Säveltäminen laboratoriotuloksia
 • Ymmärtämisessä monimutkaisia ​​tieteellisiä luettavaa
 • Suoritetaan kvantitatiivisen tutkimuksen
 • Luominen kaavioiden edustamaan havainnot
 • Kriittinen ajattelu
 • Deduktiivinen päättely
 • Designing menetelmät testi hypoteeseja
 • Joustavuus
 • Kerätään tietoa
 • Sisältävät käsitteet fysiikan tutkimukseen
 • Integrointi periaatteet kemian tutkimukseen
 • tutkiva
 • Tuntemus laboratoriotekniikoiden
 • Johtava ryhmäkeskustelut
 • Making arvioita
 • kätevyys
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Word
 • moniajo
 • Muistiinpanojen tekemistä
 • observational
 • organisatorinen
 • Performing kvantitatiivisia mittauksia
 • PowerPoint
 • Tarkkuus
 • Hoitojen tulosten
 • Valmistellaan dioja
 • Esitellessään tieteellisten tutkimusten tuloksia ryhmille
 • priorisointi
 • Ongelmanratkaisu
 • projektinhallinta
 • Vastaanottaminen ja annetaan rakentavaa palautetta
 • kimmoisuus
 • SAS
 • sekvenssi genomien
 • SPSS
 • Tilastollinen analyysi
 • stressin hallinta
 • Taksonomia
 • ryhmätyö
 • tenttipalveluja
 • Ajanhallinta
 • Käyttäen elektronimikroskoopit
 • Sanallinen viestintä
 • itsenäiseen työskentelyyn
 • esseillä
 • Kirjoittamalla tieteellisiä tutkielmia
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *