Voitko tehdä Living freelancerina?

Posted on

Voitko tehdä Living freelancerina?

Enemmän kuin joka kolmas yhdysvaltalainen työntekijä freelance viime vuonna mukaan viidennen vuosittaisen ” Freelancerina Amerikassa ” tutkimuksen oDesk ja freelancerit Union. Mutta se ei tarkoita, että jokainen Freelancer – 56700000 Yhdysvalloissa, mukaan nämä tilastot – työskenteli itse koko ajan.

Jos haluat tehdä freelancerina oman ”oikeaa” työtä, olet todennäköisesti pohtinut onko sen toimimaan taloudellisesti. Voit tehdä tarpeeksi rahaa freelancerina – vai oletko parempi pysyä työntekijä?

Päättää harppauksen, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset ensin.

Onko olemassa markkinoille oman palvelut?

Meillä kaikilla on ystäviä, jotka ovat aloittaneet puolella hyörii vain huomatakseen, että heidän harrastus ei välttämättä tarkoitus olla uran. Usein tämä johtuu siitä, ettei ole olemassa markkinoita heidän intohimonsa; tai koska markkinat oversaturated siihen pisteeseen, jossa se on mahdotonta ansaita elantonsa.

Jos aiot freelance kokopäiväisesti olet ilmeisesti haluavat selvittää, onko olemassa kysyntää palveluita ennen kuin lopettaa päivä työtä. Paras tapa tehdä se on saada jalat märkä kun olet vielä kokoaikatyössä (tai kun on osa-aikaista työtä tai muuta tulovirtoja ylläpitää teitä).

Vihje : Freelancerina työskentelynäkymää on myös hyödyllistä rakentaa hätärahasto – jotain, että jokainen freelancerina tarvitsee.

Mitä taloudellinen tilanne näyttää?

Ihannetapauksessa olet menossa uuteen uransa säästöjä vuorovesi olet yli, kunnes alkaa ansaita (ja kunnes asiakkaille alkavat maksaa sinulle, joka voi kestää jonkin aikaa). Mutta sen jälkeen, on tärkeää olla hyvä käsitys kuukausibudjetistasi ennen aloittamista.

Mitä sinä katsot kannalta käynnistämiskuluista saat freelance liiketoiminta vauhtiin? Mitkä ovat elinkustannukset juuri nyt? Onko olemassa kuluja voit leikata, jotta säästää kun olet rakennuksen yrityksesi?

Onko Freelancerina kiinnitetä riittävästi?

Oletetaan, että olet menossa freelancerina siitä kokopäivätyö samalla alalla. Asettaminen korko pitäisi olla helppoa, eikö? Jos olet tunneittain, se on vain sinun tuntitaksa. Jos olet palkattua, ota vain viikoittain tai joka toinen viikko palkka ja jakaa sen mukaan työtunteja.

No, ei aivan. Jos olet lähtöisin ympäristössä, jossa työnantaja maksanut asioita, kuten sairausvakuutuksen, eläke-etuudet, sairas aikaa, ja niin edelleen, sinun on myös laskea suunnilleen arvosta näistä maksuista. Jotkut työnantajat tarjoavat palkkioita yhteensä lausuntoja vuosittain, jotka sisältävät arvon nämä hyödyt. Jos tässä ei onnistuta, voit ehkä selvittää likimääräinen palkasta tynkä.

Kannattaa myös ottaa huomioon itsenäisen ammatinharjoittamisen vero, joka kattaa sosiaaliturvan ja terveydenhuollon maksut, jotka muutoin työnantajan maksamia.

Kuitenkin, vaikka olet tajunnut kaiken ulos, et silti välttämättä tiedä kuinka paljon voit ansaita freelancerina. Miksi? Koska korko ei perustu palkastasi historia tai työnantajan arvio taitosi. Se perustuu siihen, mitä markkinat kantavat. Riippuen siitä, mitä teet, jotka saattavat olla huomattavasti (tai valitettavasti, vähemmän) kuin mitä tekivät ennen.

Vihje : Jos haluat saada käsityksen siitä, mitä pitäisi latauksen, laittaa sosiaalinen media työskennellä sinulle.

Etsi verkostoryhmiä suunnattu oman teollisuuden ja keskittyä. Useimmat sisältävät joitakin avointa puhumista hinnat, ja jotkut jopa tarjota laskuyhteenvedosta vaihteluvälit.

Oletko Järjestäytynyt (tai haluavat saada järjestäytyneen)?

Yksi suurimmista virheistä uusi freelancerit tekevät ei jolla on käytössä. Kun työtä itsellesi, olet vastuussa pitää kirjaa työn olet tehnyt laskutus vaivannäön ja verojen maksaminen tuloihisi. Jos et halua käsitellä näitä pienemmän hohdokas näkökohtia freelancerina, saatat olla parempi kiinni oman kokopäivätyö.

Jos joku, joka on epämukavaa matematiikkaa, älä anna ajatuksen laskutus / Keräily / maksaa pelästyttää sinut pois. Siellä on paljon vapaa Personal Finance paketteja siellä auttaa sinua pysymään päällä asioita. Plus, saatat huomata, että se on uskomattoman palkitsevaa seurata rahaa, että olet tehnyt jatkaa unelmiesi.

Varmista vain, että pidät verot mielessä. Freelancerit ja muut urakkatyöläisten tulee maksaa veronsa neljännesvuosittain, eikä kerran vuodessa, ja he ovat myös itse vastuussa työllisyyden veroa. Suunnitelma budjetointi 25% ja 30% tuloistasi veroihin.

Voitko hallita aikaa?

Joillekin ihmisille, freelancerina kokopäiväinen ei ole realistinen vaihtoehto. He tarvitsevat rutiinia toimisto aikataulu olla tuottavia. Jos voisit mukavasti nukkua puoleen päivään asti ja eivät ole hyviä määräaikojen, joka freelancer voisi olla uran sinulle. On tärkeää ymmärtää, mitä sinun täytyy olla onnistunut.

Ei ole häpeä tarvitsee kuria alisteisessa suhteessa. Jotkut pitävät niiden aikataulut suunniteltu ulos. Toiset nauttivat nähdessään työtovereitaan päivittäin, tai löytää arvokkaita mentoreina pomoja, tai vain haluavat päästä ulos talosta ja tulee aikuinen vaatteita. Nuo ovat kaikki hyviä syitä työskennellä joku muu.

Jos kuitenkin haluat työskennellä itsenäisesti, vaikka olet kokopäivätyö ja olet itse käynnistin, joka ei tarvitse paljon valvontaa, freelancerina voi olla täydellinen sovi sinulle.

Voitko olla joustava?

Freelancerina muuttuu jatkuvasti. Hinnat menevät ylös ja alas, asiakkaat näyttävät ja katoavat, alan trendit valtaavat ja sitten haalistua. Muutos on jännittävä piirre freelancerina. Et koskaan kyllästy. Mutta se voi myös olla pelottavaa, vaikka olet joku, joka yleensä rullaa lyöntejä.

Menestyneimmät freelancerit eivät ole vain ahkeria ja luovia. Ne ovat myös joustavia ja kimmoisa. Jos voit mukauttaa, voit selvitä jopa menestyä tässä haastavassa uran.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *