Basic Ura Tietoja Myyntityöt

Posted on

Basic Ura Tietoja Myyntityöt

Miten teitä suostuttelutaitoa? Jos vastasit “erinomainen”, niin myynti työtä voisi olla oikea sinulle. Koska myyjä, sinun täytyy saada ihmiset, yritykset tai organisaatiot voivat ostaa tavaroita tai palveluja yritykseltä te edustatte. Voit asettaa tähtäimeensä työskentelevät eri toimialoille, kuten valmistus, vähittäiskauppa, tietotekniikka, maatalous-, lääke-, terveydenhuolto, rahoituspalvelut, kuljetukset, vieraanvaraisuus ja asiantuntijapalvelut.

Myynnin ammattilaiset voivat kaupitella useita erilaisia ​​tuotteita. Tavaroista ja palveluista, joita he myyvät ovat vaatteet, autot, osakkeiden ja joukkovelkakirjojen, lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden, vakuutukset, tietotekniikkaa, elektroniikkaa, maatalous, Mainostilan tai -ajan, karjan, lomat, ja kiinteistöt. Myyjänä tyypillisesti erikoistunut yhteen toimialaan tai tuotetyypin.

Perustietoja Myyntityöt

 • Vuodesta 2016, US Bureau of Labor Statistics (BLS) arvioi yli 14,5 miljoonaa ihmistä työskenteli myynnissä ja niihin liittyvän ammattikoulutuksen. Tämä luku ei sisällä itsenäiset ammatinharjoittajat.
 • Työ näkymät tämä kenttä on hyvä. BLS odottaa viiden prosentin työtä tämän alan kasvua välillä 2014 ja 2024, mikä on lähes yhtä nopea kuin keskimäärin kaikissa ammateissa. Tämä johtaa noin 778000 uusmyynnin työpaikkoja.
 • Myyntityöntekijät ja työskentelevien liittyvien ammattien ansainnut mediaanituontiin palkka $ 26590 vuonna päivänä toukokuuta 2016. vuotuinen palkka kaikissa ammateissa oli $ 37040, joten tulos tällä alalla hieman pienempi kuin toisissa.
 • Yksilön korvausta usein sisältää peruspalkan lisäksi palkkion, joka on tyypillisesti lasketaan prosentteina myynnin yhden merkkeihin.

On myynti työtä sinulle?

Ura myynnissä, kuten mikä tahansa muu ammatti, ei ole hyvä valinta kaikille. Se voi tai ei voi olla oikea sinulle. Ennen kuin eteenpäin, sinun pitäisi selvittää, onko sinulla mitä se tekee onnistua tällä alalla. Kuten aiemmin mainittiin, menestyä myynnin, sinun täytyy olla vakuuttava. Erinomaiset viestintätaidot ovat välttämättömiä. Sinun täytyy olla hyvä kuuntelija, sekä on kyky kommunikoida hyvin suullisesti. Esimerkillinen vuorovaikutustaidot avulla voit liittää muiden.

Sitoutuminen kovasti töitä ja paljon kärsivällisyyttä tarvitaan myös. Joskus vie paljon vaivaa-myynnin, ja voit joutua odottaa kärsivällisesti, kun asiakas tekee jopa hänen mielessään. Hylkääminen on yhteinen, joten sinun täytyy olla paksunahkainen samoin.

myynti Työpaikat

Mitkä ovat vaihtoehdot, jos haluat uran myynnin? Useat ammattinimikkeitä kuuluvat myynti sateenvarjon. Niihin sisältyy työskentelee lukuisia ympäristöissä kuten vähittäiskaupat ja toimistoissa. Ihmiset, jotka työskentelevät näissä asetukset sanotaan olevan sisällä myyntiin. Jotkut henkilöt, jotka työskentelevät myynti työpaikkoja tavata asiakkaita heidän kodeissaan tai yrityksiä mukaan. Toiset menevät ovelta ovelle, tehden yllätyskäyntejä potentiaalisille asiakkaille. Tätä kutsutaan ulkopuolella myyntiä.

 • Mainonta myyntiedustajat
 • Insurance Agent
 • Kiinteistönvälittäjät ja välittäjät
 • Vähittäiskauppa Myyjä
 • Myynti-insinööri
 • Arvopapereiden, raaka-aineilla, ja rahoituspalvelut myyntiedustajana
 • Matkatoimisto
 • Tukku- ja valmistus Myyntiedustaja

Miten valitsen hyvän myynti työtä

Niin monia teollisuudenaloja ja tuotteita, joista valita, miten voit päättää, mitä myydä?

On olemassa useita kriteereitä sinun pitäisi tarkastella valittaessa myynti työtä. Kannattaa harkita potentiaalisia tuloja, sinun kiinnostusta tuotteeseen myyt, ja työsuhdeturva päätöstä tehtäessä.

Vaikka tulos ei korreloi tiukasti työtyytyväisyyttä, voit tietysti tarvitse ansaita elantonsa. Työpaikat arvopapereiden myynnistä ja hyödykkeitä; Muita sijoitusinstrumentteja; rahoituspalvelut; ja hartsi, synteettinen kumi, ja keinotekoiset synteettiset kuidut ja filamentit valmistamiseksi tarjoavat parhaat ansiomahdollisuuksiaan mukaan BLS.

Ottaa sanoi, että jos olet vähän kiinnostusta näitä tuotteita, se vaikuttaa motivaatioon. Vähemmän motivaatio johtaa vähemmän myyntiä, mikä puolestaan ​​aiheuttaa voit olla pienempi tulot, jos korvaus sisältää palkkion tai menettää työpaikkansa, jos työnantaja on tyytymätön suorituskykyä. Niin tärkeää kuin se on tehdä elävä, sinun pitäisi myös miettiä kiinnostusta tuotteeseen myyt.

Lopuksi, sinun täytyy tietää voit löytää työtä.

Jos olet kiinnostunut erityisesti teollisuudessa tai tuotetyyppiä, mutta on olemassa muutamia työpaikkoja, sinun pitäisi etsiä toinen alue, jossa työskennellä. Tyypillisesti suurempi tuotteen kysyntää, sitä suurempi työsuhdeturva työntekijöiden jotka myyvät sitä. Kaikkein turvallisin työt ovat terveydenhuollon ja tietotekniikan aloilla.

Opetus ja koulutus

Oman valmistautuminen myynti työtä riippuu tuotteen myyt. Saatat tarvita enempää kuin ylioppilastutkinto myydä joitakin tuotteita, mutta jos olet etsimässä työtä Hawking tieteellinen tai teknisten tuotteiden, esimerkiksi työnantajilta vain palkata työnhakija joilla korkeakoulututkinnon. Myydä vakuutuksia, tarvitaan myös jonkin verran. Kandidaatin tutkinto on vapaaehtoista mainonta myyntiedustajat, mutta ansaitsemisen merkittävästi parantaa mahdollisuuksia saada työtä.

Saatat tarvita ammattilupa riippuen tuotteen haluat myydä. Esimerkiksi henkilöt, jotka myyvät sijoitusinstrumentteihin, rahoitustuotteita, ja vakuutus on oltava hyväksyntä.

Miten saada myynti työtä

Olitpa etsivät lähtötason aseman tai paremmin kuin nykyinen yksi on myynti-työtä tiettyjä sivustoja, joilla voi olla vain asemaa etsit Voit myös käyttää yleisiä työllisyyteen sivustoja Indeed.com. Työnantajat post aukot suoraan Todellakin, ja sivusto kerää myös työluetteloita muista työnhaun sivustoja, ammattijärjestöt, ja yhtiön verkkosivuilla. Vaihtoehtoisesti voit lähettää ansioluettelosi ja työnantajat voivat löytää, kun he etsivät jonkun kanssa pätevyys.

Ammatillinen verkko on erinomainen resurssi oppia työmahdollisuuksia. Laajentaa verkkoa käyttämällä online verkkoyhteisö. Kaikkein tunnettu yksi on LinkedIn. Voit olla yhteydessä muihin myynnin ammattilaisia ​​tai verkon jäsenet, jotka tietävät ihmiset, jotka työskentelevät tällä alalla.

Kun työnantaja harkitsee teitä kantaa, sinun täytyy varmistaa se noustaan ​​on työhaastattelu. Myyntipäällikkö kysyy kysymyksiä myynnin osaamista. Hän haluaa myös tietää oman vahvuutensa ja heikkoutensa. Kautta vastauksia, sinun on osoitettava kykysi seurata läpi ja ajatella jalat.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *