Basic Carrière Feiten over Jobs

Posted on

Basic Carrière Feiten over Jobs

Hoe zijn uw overtuigingskracht? Als je antwoord “excellent”, dan een verkoop baan wellicht iets voor u. Als een verkoper, moet u mensen, bedrijven of organisaties krijgen om goederen of diensten te kopen van het bedrijf dat u vertegenwoordigt. U kunt uw zinnen gezet op het werken in een verscheidenheid van industrieën zoals de productie, retail, informatietechnologie, de landbouw, de farmaceutische industrie, gezondheidszorg, financiële dienstverlening, transport, horeca, en professionele diensten.

Sales professionals kunnen venten veel verschillende producten. Onder de goederen en diensten die ze verkopen zijn kleding, auto’s, aandelen en obligaties, medicijnen, medische apparatuur, verzekering, computer-technologie, elektronica, landbouwmachines, reclame ruimte of tijd, vee, vakanties, en onroerend goed. Een verkoper is gespecialiseerd in het algemeen in een industrie of type product.

Basis Feiten over Jobs

 • Met ingang van 2016, het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS) schat meer dan 14,5 miljoen mensen werkzaam in de verkoop en aanverwante beroepen. Dit cijfer omvat niet de zelfstandigen.
 • De taak vooruitzichten voor dit veld is goed. De BLS Verwacht vijf procent groei van de werkgelegenheid in dit gebied tussen 2014 en 2024, dat is bijna net zo snel als het gemiddelde voor alle beroepen. Dit zal resulteren in ongeveer 778.000 nieuwe verkoop banen.
 • Sales werknemers en de werknemers in aanverwante beroepen verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 26.590 mei 2016. De jaarlijkse loon voor alle beroepen was $ 37.040, waardoor de winst op dit gebied een beetje lager dan in andere.
 • compensatie van een individu omvat vaak een basissalaris plus een commissie, die doorgaans wordt berekend als een percentage van de omzet één merken.

Is een verkoop baan geschikt voor u?

Een carrière in de verkoop, net als elk ander beroep, het is niet een goede keuze voor iedereen. Het kan wel of niet goed zijn voor jou. Voordat u verder te gaan, moet u bepalen of u hebt wat nodig is om te slagen in dit gebied. Zoals eerder vermeld om te slagen in de verkoop, moet u overtuigend. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Je moet een goede luisteraar te zijn, evenals de mogelijkheid hebben om goed te verbaal te communiceren. Voorbeeldige interpersoonlijke vaardigheden zal u toelaten om verbinding te maken met anderen.

Een verbintenis tot hard werken en veel geduld zijn ook nodig. Soms duurt het een groot deel van de inspanning om een ​​verkoop te sluiten, en je kan hebben om geduldig te wachten terwijl een klant maakt zijn of haar geest. Afwijzing komt vaak voor, dus je dikke huid ook moet zijn.

Sales Careers

Wat zijn uw opties als u wilt een carrière in de verkoop na te streven? Verschillende beroepstitels vallen onder de verkoop van paraplu. Zij omvatten het werken in een grote verscheidenheid aan omgevingen, waaronder winkels en kantoren. Mensen die in deze instellingen werken zijn naar verluidt in inside sales. Sommige mensen die werkzaam zijn in de verkoop banen ontmoeting met klanten in hun huizen of bedrijven op afspraak. Anderen gaan deur-tot-deur, een onaangekondigd bezoek aan potentiële klanten. Dit is de zogenaamde buiten de verkoop.

 • Advertising Sales Representatives
 • Verzekeringsagent
 • Makelaars en Makelaars
 • Detailhandelaar
 • Sales Engineer
 • Securities, Grondstoffen en Financial Services Sales Agent
 • Reis agent
 • Groothandel en Productie Sales Representative

Hoe maak je een goede verkoop baan

Met zo veel industrieën en producten uit te kiezen, hoe kun je beslissen wat te verkopen?

Er zijn verschillende criteria je moet kijken bij het selecteren van een verkoop baan. Je zou kunnen overwegen potentiële inkomsten, uw interesse in het product dat u verkoopt, en werkzekerheid bij het maken van een beslissing.

Terwijl de inkomsten worden niet strikt gecorreleerd met tevredenheid met het werk, zul je natuurlijk noodzaak om een ​​leven te maken. Jobs verkopen van effecten en grondstoffen; andere beleggingsinstrumenten; financiële diensten; en hars, synthetische rubber, synthetische en kunstmatige vezels en filamenten vervaardigen van de beste winstpotentieel volgens de BLS.

Dat gezegd hebbende, als je weinig belangstelling voor deze producten, zal het je motivatie beïnvloeden. Minder motivatie zal leiden tot minder verkopen, die zal op zijn beurt ertoe leiden dat u een lager resultaat hebben als uw compensatie is voorzien van een commissie of om je baan te verliezen als uw werkgever niet tevreden is over uw prestaties. Net zo belangrijk als het is om een ​​leven te maken, moet je ook nadenken over uw interesse in het product dat u verkoopt.

Ten slotte moet u weten dat u in staat om werk te vinden zal zijn.

Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde industrie of type product, maar er zijn weinig banen beschikbaar zijn, moet je kijken naar een ander gebied om in te werken. Typisch, hoe hoger de vraag naar het product, hoe groter de werkzekerheid van de werknemers die het te verkopen. De meest veilige banen zijn in de gezondheidszorg en informatietechnologie-industrie.

Onderwijs en training

Uw voorbereiding op een verkoop baan is afhankelijk van het product dat u verkoopt. Mogelijk moet niet meer dan een middelbare school diploma om een ​​aantal producten te verkopen, maar als u op zoek bent naar een baan hawking wetenschappelijke of technische producten, bijvoorbeeld, zal de werkgever alleen de huur van sollicitanten die een universitaire graad. Te verkopen verzekeringen, vindt u ook een diploma nodig hebben. Een bachelor’s degree is optioneel voor de reclame van verkopers, maar het verdienen van een zal een aanzienlijke verbetering van uw kansen op het krijgen van een baan.

Je zou een professionele licentie nodig, afhankelijk van het product dat u wilt verkopen. Zo moeten personen die verkopen beleggingsinstrumenten, financiële producten en verzekeringen zijn van een licentie.

Hoe krijg je een verkoop baan

Of u nu op zoek bent naar een entry-level positie of een betere baan dan je huidige, zijn er sales-job specifieke sites die alleen maar de positie die u zoekt U kunt ook de algemene werkgelegenheid sites zoals Indeed.com gebruik zou kunnen hebben. Werkgevers kunnen plaatsen openingen direct naar Inderdaad, en de site verzamelt ook vacatures uit andere vacaturesites, professionele organisaties en websites van bedrijven. U kunt ook uw CV uploaden en werkgevers in staat zijn om u te vinden wanneer ze op zoek zijn naar iemand met uw kwalificaties zal zijn.

Uw professionele netwerk is een uitstekende bron voor het leren over de werkgelegenheid. Verruim uw netwerk met behulp van een online networking site. De meest bekende is men LinkedIn. Je zult in staat om verbinding te maken met andere sales professionals of leden van je netwerk die mensen die op dit terrein werken weten.

Wanneer een werkgever overweegt u voor een functie, moet u om het te beveiligen door uit te blinken op een sollicitatiegesprek. De sales manager zal u vragen over uw verkoop vaardigheden. Hij of zij zal ook willen weten over uw sterke en zwakke punten. Door uw reacties, moet u uw vermogen om door te zetten en na te denken over je voeten aan te tonen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *