Paras todistus ohjelmia, jotka johtavat hyvin palkattuja työpaikkoja

Posted on

Paras todistus ohjelmia, jotka johtavat hyvin palkattuja työpaikkoja

Monet koulutusohjelmat voivat auttaa lisäämään mahdollisuuksia löytää hyväpalkkaisia ​​työpaikkoja. Kuitenkin monet näistä ohjelmista ovat kalliita, ja voi kestää vuosia.

Vaihtoehtona Koulutusohjelma on todistus ohjelma. Todistus ohjelmia ovat lyhytaikaisia ​​koulutusohjelmia usein vähemmän aikaa täydentää kuin tutkinto,

Huomautus: Voit ansaita varmenteita niin vähän aikaa kuin pari months.They myös yleensä maksaa vähemmän rahaa kuin koulutusohjelman.

Todistus ohjelmat voivat auttaa kehittämään taitoja ja kokemuksia tarvitaan johonkin job.1 On sertifikaatteja työpaikkoja eri teollisuudenaloilla, kuten  terveydenhuoltohallinto ja  tietotekniikan  (IT).

Nämä ohjelmat voivat olla hyötyä ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa uraansa, sekä ihmisille, joilla on jo vuosien kokemus ja haluavat parantaa taitojaan tai etsivät  keski-iän vaihtaa ammattia . Etsi oikea ohjelma sinulle, ja voit olla oma tapa kohti menestyksekkään uran.

Miksi saada todistus?

On olemassa monia etuja valmiiksi todistus ohjelma. Jos käynnistät työnhakuun, valmiiksi todistus ohjelma lisäävät taitoja ja kykyjä, ja tekee sinulle  erottumaan työmarkkinoilla .

Vaikka sinulla on jo uran, voit silti hyötyä valmiiksi todistus ohjelma hioa erityistä taitoa. Esimerkiksi joukko  IT todistus ohjelmia  auttaa ihmisiä kehittämään taitojaan ja tietokantojen, jotka ovat tarpeen tuloa IT-alalla. Myös sertifikaatit hallintaan, kuten projektinhallinta todistukset.

Muista kuitenkin, että todistukset eivät ole samoja kuin ammatti lisenssejä ja certification.2 saatava lupa yksittäisten työpaikkojen, kuten opetus- ja kosmetologia. Sertifioinnit osoittavat, että henkilö on hankkinut taitoja tietyllä alalla. Esimerkiksi kirjanpidollisia sertifioinnit, jotka voivat auttaa kirjanpitäjä liikkua ylös hänen uransa. Nämä sertifikaatit sisältävät tyypillisesti istuu tentti. Joskus voit ottaa todistus ohjelma auttaa valmistautumaan lisenssiä tai sertifiointia.

Miten löytää oikea ohjelma sinulle

Käytä CareerOneStop Certification Finder:  Etsi Certification Finder  Certification nimi, organisaatio, teollisuus- tai Ammatti tuottaa listan sertifikaatit, jossa tietoja sertifiointilaitos, miten saada sertifioitu, ja tentti yksityiskohtia.

Kysy Yhteystiedot:  Jos olet kiinnostunut aloittamaan tietyn uran, pyytää ihmisiä tällä alalla millaisia astetta ja todistusten ihmisiä tällä alalla yleensä. Perustettu  haastattelemalla  kysyä näitä yhteyksiä mahdollisuuden suositella varmenteita voi auttaa sinua urallasi. Jos jokin yhteystietojen on suorittanut todistus ohjelma, saada palautetta sekä koulun ja ohjelma.

Puhu nykyisen työnantajan:  Jos etsit todistus ohjelma auttaa lisäämään uran, puhua työnantajalle. Hän saattaa olla joitakin ehdotuksia todistusten parantavien ansioluettelosi ja jopa johtaa edistämiseen. Myös tarkistaa, onko yritys tarjoutuu maksamaan (tai osittain palautus) todistus ohjelma, jos se liittyy nykyisen työpaikan.

Tarkista Paikalliset koulut:  Useimmat todistuksen ohjelmat myöntävät koulujen (vaikka jotkut myöntävät yritykset ja muut organisaatiot). Kun tiedät minkälaista varmenteen haluat, tarkista paikallinen oppilaitokset, ammattikorkeakoulut, ja ammatillisen-teknisissä kouluissa, mitä ohjelmia ne tarjoavat. In-tilassa ja ammattikorkeakoulut usein halvin todistus ohjelmia.

Etsi akkreditoitu koulu:  Varmista, että koulu valitsemasi akkreditoitu Yhdysvaltain opetusministeriön tai toimii korkeakoulujen . Voittoa koulut eivät aina akkreditoitu, ja joskus puuttuu tiukka tutkijoiden ja / tai hyödyllisiä rekrytointipalveluiden. Vain siksi koulu tuottaa paljon mainoksia (painettuna, verkossa tai ilmoitustauluilla) ei tarkoita että se oikea koulu sinulle.

Etsi ohjelma, joka toimii oman aikataulun:  Katso, mitä kunkin ohjelman kustannukset, Howlong kestää suorittaa ohjelmaa, ja mitä ohjelma tarjoaa (esim työpaikka- koulutus, kurssit, tentit). Valitse ohjelma, joka sopii aikatauluun. Jos esimerkiksi haluat jatkaa koko ajan samalla pyritään ohjelman, varmista ohjelman aikataulu on joustava.

Jos se on liian hyvää ollakseen totta, se todennäköisesti on:  Jos löydät todistuksen ohjelma, joka tuntuu liian helppoa, liian halpa tai liian nopeasti valmis, se todennäköisesti on. Tehdä tutkimusta varmistaa ohjelma on akkreditoitu.

Puhu Alumni:  Toinen tapa välttää huonoja todistus ohjelmia on puhua alumni. Useimmat koulut tulisi olla valmis ottamaan sinut ajan tasalla alumni, jotka voivat vastata kysymyksiin ohjelmasta. Kysyä niiltä alumni mitä ohjelma oli, ja onko se auttoi heitä saada työpaikkaa.

Kuulla Virkamiehet Professional Association tai unionissa:  Kysy sertifikaatit omalla alalla, joka parantaa markkinoitavuuteen ja tiedustella ohjelmia tarjotaan tai hyväksymässä yourassociation.

10 hyväpalkkaisia ​​vaativiin (tai suositella) Certificate

Nämä ovat hyvin palkattuja työpaikkoja, jotka vaativat todistus tai joiden vuoksi todistus ohjelmia olemassa. Useimpien näistä asemista, todistus voi auttaa jotakuta varhain uransa saada hyvää ensimmäinen työpaikka.

 1. Web-kehittäjä

Web-kehittäjille  luoda ja suunnitella verkkosivustoja. Ne luovat sivuston ulkonäköä ja käsitellä sivuston suorituskykyä, nopeutta ja kapasiteettia. Web-kehittäjät voivat toimia tietokonejärjestelmien suunnittelutoimistot tai markkinoida yrityksille tai laitosten olla  itsenäisiä ammatinharjoittajia . Vaikka jotkut web-kehittäjät ovat osakkuusyrityksen tutkinto web-suunnitteluun, toiset ovat todistus web-kehitystä sijaan.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Mukaan  Bureau of Labor Statistics , web-kehittäjiä ansaita mediaanituloista $ 69430 vuodessa ja näkevät paljon nopeammin keskimääräistä työllisyyden kasvu oli 13% kautta 2028.

 1. Rakentaminen ja rakennustarkastaja

Rakentaminen  ja rakennuksen tarkastajat tarkastavat rakennustyömailla ja rakennusten varmistaa, että rakenteet täyttävät kaikki vaaditut koodit ja määräyksiä. Monet rakennusalalla tarkastajilla on todistus paikallisen tai Community College, vaikka toiset ovat kaksivuotinen osakkuusyrityksen tutkinto sijaan.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Mukaan  Bureau of Labor Statistics , rakennusalalla tarkastajien ansaita mediaanituloista $ 59700 vuodessa ja näkevät nopeammin keskimääräistä työllisyyden kasvu 7% kautta 2028.

 1. Arkkitehtuurin ja Civil Drafter

Arkkitehtoninen ja kansalaisyhteiskunnan laatijan luo piirustukset rakenteellisia piirteitä rakennusten tai luo karttoja vesirakentaminen (mukaan lukien julkisiin töihin, siltoja, ja tiet). Useimmat laatijat ovat harjoittelevat tietokoneavusteinen suunnittelu ja laatiminen (CADD), insinööri, konepiirustus ja muut suunnittelu ja taitoja. Tämä koulutus voi olla todistus ohjelman kaksivuotisen ohjelman, tai jopa neljän vuoden ohjelma.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Mukaan  Bureau of Labor Statistics , laatijat ansaita mediaanituloista $ 55550 vuodessa ja näkevät vain vähän tai ei lainkaan työtä kasvua 2028.

 1. Tuotantotalous teknikko

Teollinen teknikoiden elinkeinojen insinöörien tarkistetaan toimintamenetelmiä klo tuotantolaitoksia ja muut teollisuusalueet. Ne auttavat tarkistaa toimintamenetelmiä, laitteiston sijoittelu ja enemmän, jotta tehdas rullaa tasaisemmin. Useimmat teolliset teknikoiden joko osakkuusyrityksen tutkinto tai todistus ammatillisen tekninen koulu.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Mukaan  Bureau of Labor Statistics , teollisuus- teknikoiden ansaita mediaanituloista $ 55460 vuodessa ja näkevät vain vähän tai ei lainkaan työtä kasvua 2028.

 1. Pipefitter ja putkimies

Putkimiehet ja pipefitters  asentaa ja korjata putket toimistoissa, kodeissa, tehtaissa, ja muita rakennuksia. Monet putkimiehet oppivat työnsä kautta todistus ohjelma ja / tai neljän viiden vuoden oppisopimuskoulutus. Jotkut valtiot vaativat myös, että putkimiehet ja pipefitters toimilupaa.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Mukaan  Bureau of Labor Statistics , pipefitters ja putkimiehet ansaita mediaanituloista $ 53920 vuodessa ja näkevät paljon nopeammin keskimääräistä työllisyyden kasvu oli 14% kautta 2028.

 1. Oikeustoimittaja

Tuomioistuin reporter  transcribes sanatarkasti, eri oikeudenkäynneissä kuten laskeumat ja tutkimuksissa. Useimmat istuntopöytäkirjanpitäjät työskentelevät tuomioistuimissa tai vaalikausien. Monet istuntopöytäkirjanpitäjät on ainakin postsecondary todistuksen oikeudessa raportoinnin Community College tai teknisen instituutin.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Mukaan Bureau of Labor Statistics, istuntopöytäkirjanpitäjät ansaita mediaanituloista $ 57150 vuodessa ja näkevät nopeammin keskimääräistä työllisyyden kasvu 7% kautta 2028.

 1. Raskas ajoneuvo ja Mobile Equipment Mechanic

Raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden mekaniikka (tunnetaan myös huoltoteknikot) tarkastamaan ja korjaamaan ajoneuvojen ja koneiden kuljetuksiin (mukaan lukien rautatieliikenteen), maatalous, rakentaminen, ja enemmän. Yhä useammat työnantajat haluavat palkata mekaniikka jotka ovat suorittaneet yhden ja kahden vuoden todistus ohjelma dieselissä tekniikan tai raskaan kaluston mekaniikka, koska jotkut uusin kone on hyvin monimutkainen.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Raskas ajoneuvo ja liikkuvat laitteet mekaniikka ansaita mediaanituloista $ 50320 vuodessa ja näkevät työpaikkojen kasvu oli 4% kautta 2028 – suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin.

 1. Sheet Metal Työntekijä

Metallilevyn työntekijä konstrukteja ja / tai asennuksia tuotteita ohuesta metallilevystä. Tämä työ voi aiheuttaa mittaus- ja merkintä mitat levyt, reikien poraamista levyt, kuljettaa suurina levyinä, tai hitsaamalla, pulttaamalla, niittaamalla, ja juottamalla levyt. Monet levyseppiä oppivat työtään oppisopimuskoulutuksessa tai todistus ohjelma teknillisessä oppilaitoksessa.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Mukaan  Bureau of Labor Statistics , levyseppiä ansaita mediaanituloista $ 48460 vuodessa ja näkevät nopeammin keskimääräistä työpaikkojen kasvua 8% kautta 2028.

 1. Lämmitys, ilmastointi ja jäähdytys Mechanic ja Installer

 Nämä mekaniikka ja asentajat, joka tunnetaan myös nimellä  HVACR teknikot , työtä lämmitys-, jäähdytys-, ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät kodeissa, toimistoissa ja muissa rakennuksissa. HVACR teknikot yleensä tutkinnonsuoritusoikeus tai todistus ohjelma kaupallista tai teknistä kouluun tai Community College. Nämä ohjelmat voivat kestää kuudesta kuukaudesta yhteen vuoteen.

Palkka ja työllisyyden näkymät: Mukaan Bureau of Labor Statistics, HVACR teknikot ansaita mediaanituloista $ 47610 vuodessa ja näkevät paljon nopeammin keskimääräistä työllisyyden kasvu oli 13% kautta 2028.

 1. kirurginen teknologi

Kirurginen tekniikan  auttavat leikkaussalit sairaaloissa. Ne auttavat valmistautumaan leikkaussaleissa, järjestää laitteiden, steriloida potilaiden ja auttaa lääkäreitä aikana leikkauksia. Ne ovat usein täydellinen todistus ohjelma kirurgisissa tekniikkaa, joka voi kestää muutamasta kuukaudesta kahteen vuoteen.

Palkka ja työllisyyden näkymät:  Kirurginen tekniikan  ansaitsevat keskimäärin $ 47300 ja näkevät nopeammin keskimääräistä työpaikkojen kasvua 9% kautta 2028.

Lisää työpaikkoja voit saada todistus

 terveydenhuolto Työpaikat

 • Hammashoitaja
 • Diagnostisten Medical sonographer
 • Sairaankuljettaja
 • Hospital puhtaaksikirjoittajan
 • Licensed ja ammatillisen Nurse
 • Medical Assistant
 • Lääketieteellinen ja kliininen laboratorioteknikko
 • lääketieteelliset Coder
 • lääketieteelliset puhtaaksikirjoittajan
 • Pharmacy Technician
 • radiologiset Technologist
 • eläinlääkintäavustaja

teollisten työpaikkojen

 • Automotive Mechanic
 • Tietokoneohjattu Machine Tool Operator
 • koneistajia
 • Telekommunikaatiolaitteen Installer ja korjaamo
 • Työkalu ja Die Makers
 • Hitsaaja ja Hitsaaja Asentaja

Muut työt

 • Computer Support Specialist
 • kosmetologi
 • palomies
 • Fitness Trainer ja ohjaaja
 • Kampaaja
 • Manikyristi
 • Hieroja
 • Verkko ja tietokonetekniikan Ylläpitäjä
 • Jalkojenhoitaja
 • hankintoja virkailija
 • Kiinteistövälittäjä

Enemmän Koulutus Vaihtoehdot

Myös muita  hyvin palkattuja työpaikkoja, jotka eivät edellytä neljän vuoden tutkinto . Joillekin näistä uravaihtoehtoja, ammatillista koulutusta tai kaksivuotinen tutkinto voi saada voit päästä alkuun.

Oppisopimuskoulutus  ovat yksi parhaista vaihtoehdoista pohtia, koska ne yhdistää koulutusjaksoja pay ja tulos tilitietojen tai todistus päätyttyä.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *