Mitä sisällyttää Education osastossa Resume

Posted on

Mitä sisällyttää Education osastossa Resume


Mikä on paras tapa lisätä oman koulutuksen ansioluettelosi? Koulutuksessa osassa ansioluettelosi, luettelo kouluista osallistuitte, astetta te saavutettu, GPA jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, ja erityisiä palkintoja ja kunnianosoituksia olet ansainnut.

Sinun pitäisi räätälöidä koulutuksen osa ansioluettelosi sopivaksi olosuhteet, kuten vai et olet vielä opiskelija, kuinka paljon työkokemusta sinulla on, ja kuinka monta akateemisen saavutuksia teillä. Sisällyttämällä oikeat tiedot koulutuksen osassa ansioluettelosi, voit yllättää työnantajan ja turvallinen haastattelu.

Mitä sisällyttää Education jaksossa ansioluettelosi

Olennaiset tiedot sisällyttää koulutuksen osa on tutkinto (t) ja koulujen osallistuit.

Voit myös antaa tarkempia tietoja, kuten suuret ja pienet. Voit myös vuonna olet valmistunut, vaikka tätä ei vaadita.

Sisällytä keskiarvolla (GPA), jos olet tällä hetkellä opiskelija tai ovat 1-2 vuotta pois koulusta, ja jos GPA on vahva (noin 3,5 tai korkeampi).

Myös sisällä kunnianosoitukset tai palkinnot olet saanut koulussa. Nämä voivat vaihdella Latinalaisen arvosanoin (kuten cum laude tai magna cum laude ) ja Dean List muita palkintoja. Voit myös oppimäärään seurat, hyväntekeväisyys ryhmien tai kreikkalainen organisaatioissa, joissa olit aktiivisia ja / tai pidetään johtoasema.

Myös sisällä ammatillisen kehityksen kursseja ja sertifikaatit. Voit myös luetella lisenssejä sinulla ellet ole erillinen osa ansioluettelosi missä nämä tiedot.

Kun laittaa Education § ansioluettelosi

Nykyinen opiskelijoille tai viime merkonomien todennäköisesti halua laittaa koulutuksen osassa kohti yläosaa jatkaa. Tämä johtuu siitä, että opiskelijat yleensä rajoitettu työkokemusta. Tässä tapauksessa haluat esittelemiseen akateemisen onnistumisista.

Jos olet ollut pois koulusta ainakin pari vuotta, saatat siirtyä tämän osion pohjaa kohti ansioluettelosi. Tähän mennessä sinulla on tarpeeksi työkokemusta korostaa, että sinun ei tarvitse luottaa oman koulutuksen.

Vinkkejä Education § ansioluettelosi

Harkita kappaleissa. Jos sinulla on paljon tietoa sisällyttää koulutuksen osassa ansioluettelosi, harkitse rikkomatta tässä jaksossa osaksi alaluokkiin. Päätosioiden saattavat sisältää koulujen ja astetta, ja sitten voit olla muita osia, kuten ”palkintoja ja kunnianosoituksia,” ”sertifioinnit” ja ”Professional Development.” Jos pidit johtoasema koulumestarina sidoksissa organisaatio (kuten klubi, urheilua tai kreikkalainen järjestö), voit lisätä, että alle palkintoja ja kunnianosoituksia linja.

Anna tarkempia (jos se on hyödyllistä). Jos osa-korkeakoulu yliopistonne on tunnettu ja merkityksellinen (esim sano valmistui vieraanvaraisuudesta koulu yliopistonne ja hakevat työtä vieraanvaraisuus) voit sisällyttää että ennen sisällyttää oman yliopiston nimi. Esimerkiksi voisi sanoa ”School of Hospitality, XYZ College.”

Voit jättää pois GPA. Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut ja GPA ei ollut suuri, mutta sinulla on muita huomionosoituksia, jätä GPA ulos ja laittaa jotain muuta, kuten ”XYZ palkitseman.” Kun olet poissa koulusta pari vuotta, sinun tulee toimittaa GPA pois ansioluettelosi mitä tahansa.

Voit jättää pois lukion (hetken kuluttua). Kun olet ollut collegessa vuoden verran (tai kun olet muu sellainen täydennyskoulutus), voit jättää ylioppilaita ja GPA pois ansioluettelosi. Sinun tulisi kuitenkin mainita ylioppilastutkinto (tai GED) jos se on paras mahdollinen.

Kerro totuus. On hyvin helppoa, että työnantaja vahvistaa, onko koulutuksen tietoja ansioluettelosi totta vai ei. Hän voi yksinkertaisesti tarkistaa transcript. Siksi on rehellinen. Esimerkiksi, jos et ole tyytyväinen GPA, jättää sen pois, mutta älä tee sitä.

Jatka Koulutus § malli

Voit käyttää seuraavia mallin auttaa jäsentämään koulutus osassa ansioluettelosi. Muista, että voit muuttaa ja poistaa tämän tiedon sovittaa omat olosuhteet ja työtä, johon haet.

KOULUTUS OSA

College nimi
Valmistumisvuosi
tutkinto, majuri, ja Minor
GPA

Palkinnot ja kunniamaininnat
myös mahdolliset akateemisia saavutuksia täällä, kuten Latinalaisessa arvosanoin, arvosanoin omassa suuria, ja enemmän.

Sertifioinnit
Liitä minkäänlaista ammatillista tai koulutuksen sertifioinnit olet saanut.

Professional Development
Liitä mukaan ammatillista kehitystä kokemuksia, kuten kursseja (sekä verkossa että henkilö) ja seminaareja. Saatat myös mainita tässä, jos olet jäsen missään tärkeimpien ammatillisten järjestöjen kanssa. Jos pidät asema organisaatiossa, mainita, että samoin.

Jatka koulutus jakso Esimerkki # 1

Huntown College
toukokuussa 20xx
kandidaatti Englanti, Department kunnioittaa
3,8 GPA

Jatka koulutus jakso Esimerkki # 2

KOULUTUS
XYZ College
Bachelor of Arts in Journalism

Palkinnot ja kunniamaininnat
summa cum laude
ABC palkinnon maksamatta journalismin suuria

Sertifioinnit
Taso 1 Strategic Communication Certification

Professional Development
Conference koordinaattori XYZ Journalismi Association of America

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *