Miten tulla Fashion Model

Posted on

Miten tulla Fashion Model

Yleisin kysymys, että mallinnus aineet ja partiolaisia ​​vastaanottaa pyrkivä malleja on, “miten pääsen malli?” Siellä on niin paljon tietoa kirjoista, verkkosivuilla, ja pyörivät mallintamisessa foorumeilla, että se voi tuntua hyvin sekava ja ylivoimainen uusi malli, joka on juuri aloittamassa. Tässä on viisi yksinkertaisia ​​ohjeita, joiden avulla pääset alkuun.

Ota muutama Basic Näkymiä

Alussa vain valokuvat tarvitsee esittää mallinnus aineita ja partiolaisia ​​on muutamia otoksia. He etsivät mukavaa kasvojen laukaus-molemmat hymyillen eikä hymyillen vasemmalle ja oikealle profiilit kasvojen ja vartalon, täyspitkä ammuttu, ja takaisin ammuttu. Kulumista istuva vaatteita kuten pillifarkut tai säärystimet ja yksinkertainen toppi tai t-paidan. Jos olet mukava yllään uimapuku, myös muutama uimapuku laukausta samoin; joko yksiosainen tai kaksiosainen uimapuku on hieno.

Miesmalleja on osoitettava tekijöille kuntotasoaan, joten on suositeltavaa, että miesmalleja kulumista uida arkut tai bokserit tai farkkuja ilman paitaa ainakin yksi niiden kuvia.

Hanki arvioimana ammatillinen malli Agent tai Scout

Monet uudet mallit aloittaa etsintä koska heidän perhe ja ystävät kertoivat heille heidän pitäisi malli, tai että ne ovat kaunein tyttö tai kaveri koulussa. Joillakin ihmisillä voi olla jopa voittanut muutamia paikallisia mallinnus kilpailuihin. Vaikka se on hyvä alku, se ei välttämättä tarkoita, mitä virastot etsivät. On tärkeää, että saat mallinnus potentiaalisia arvioi kokenut mallin edustaja tai scout ennen kuin investoida liikaa aikaa tai rahaa omalle harjoittamisesta. Tämä vaihe voi saada hieman hankalaa, koska on vaikea määrittää, onko aine tai partiolainen kuka arvioi teitä on kokemusta ja tietoa auttaa sinua.

Monet uudet mallit huomaamaan, että he elävät pienempi markkinoilla, joilla monet aineet sidoksissa mallinnus koulu tai valokuvaus studio, ja sen seurauksena niitä ei saa saada tarkkaa arviointia, koska virasto on enemmän kiinnostunut myymään kursseja tai Photoshoots .

Se ei tarkoita sitä, että aine ei ole hyvä tai että kurssien tai photoshoots he tarjoavat ovat huonoja; se vain tarkoittaa, että sinun täytyy miettiä, mitä motivoimalla heitä kertoa vai et voi toimia mallina.

Saa yhtä paljon näkyvyyttä kuin mahdollista

Monet virastot ovat erikoistuneet vain tietyn alueen. Jotkut voivat edustaa vain huippumuotia (pääkirjoitus) malleja, ja toiset edustavat vain kaupallisia, plus-koon, petite tai lapsi malleja. Jos jokin osasto ei voi edustaa sinua, älä lannistu; on tärkeää saada nähdä niin monta aineita kuin mahdollista ja rutiininomaisesti.

Jos asut yksi suurimmista markkinoista, saatat pystyä osallistumaan avoimen tai go-katso virasto. Jos asut ulkopuolella yksi suurimmista markkinoista, paras tapa saada altistuminen on lähettää kuvasi niin monet virastot kuin mahdollista.

Getting altistuminen voi olla hyvin aikaa vievää ja kallista pyrkivät varsinkin jos teet kopiot kaikista kuvasi ja postitettava. Kustannukset tulostaa, kirjekuoret ja leimat voi nopeasti lisätä enintään yli tuhat dollaria. Toinen vaihtoehto on lähettää valokuvia sähköpostilla, mutta tuhansia kuvia on lähettää sähköpostitse mallitoimistot joka päivä, se on helppo ne eksyä sekoitetaan.

Lisätä mahdollisuuksia tulla allekirjoittama virasto, työskennellä ihmisten kanssa, joilla on kokemusta ja suorat yhteydet virastojen eri markkinoilla. ModelScouts.com on hyvä paikka aloittaa ja tarjoaa eniten laillisia ja kustannustehokkain tapa, jolla voit saada altistuminen sinun täytyy nähdä monet edustajat ympäri maailmaa, ja nopein tapa mahdollista.

Tietää parhaiten Mallinnus markkinoilta sinulle

Termi ”markkinat” viittaa eri maantieteellisillä alueilla, joissa malleissa työtä ja ansaita elantonsa. New York, Los Angeles, Pariisi, ja Tokiossa ovat esimerkkejä suuria mallinnus markkinoilla. Markkinoilla voi myös viitata luokkaan sinun katsoa putoaa, kuten muodin, kaupallinen, plus tai siro.

Vaikka supermodels näet Suurimpien lehtien ja kävely kiitotiet huippu asiakkaille yleensä työtä kaikilla markkinoilla, monia onnistuneita malleja vain työtä yhdellä tai molemmilla markkinoilla. Jos et saa edustaa viraston New Yorkissa tai Paris, voit hyvinkin olla täydellinen Tokiossa, Singaporessa tai muilla Aasian markkinoilla. Kokenut agentti voi opastaa sinut oikealle markkinoille oman pohditaan erityisesti.

pysyviä

Tulossa ammatillinen malli on pitkä prosessi ja tapahtuu harvoin yli yön. Jopa malleja, jotka sanovat, ”Olin vain kävelee kadulla yhden päivän ja seuraavan olin kannessa Vogue” liioittelevat. Monet nykypäivän alkuun malleja ei saanut levytyssopimuksen virasto ulos portista. Supermalli Gisele Bündchen hylättiin yli 40 kertaa ennen kuin hän lopulta allekirjoitettiin virasto. Pysyä positiivisena ja muistaa, että vain koska virasto ei pystynyt edustamaan tänään, se ei tarkoita, että he eivät ole kiinnostuneita huomenna.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *