Hyvin palkattuja työpaikkoja, jotka eivät vaadi korkeakoulututkinnon

Posted on

Hyvin palkattuja työpaikkoja, jotka eivät vaadi korkeakoulututkinnon

Pyritkö korkea maksaa työtä, mutta eivät halua investoida neljän vuoden tai tutkinto? Sinun ei tarvitse olla korkeakoulututkinnon saada hyvää työtä. On uudenlainen työpaikka, joka korostaa osaamisen yli koulutus ja työkokemus. ”Uusi kaulus työpaikkoja” tunnetaan myös nimellä ”keski taito työpaikkoja” ovat ne, jotka vaativat tiettyjä kovaa osaamista, mutta eivät välttämättä vaadi neljän vuoden korkeakoulututkinnon (tai laajan työhistoria). Usein työntekijät saavat taitoja, joita he tarvitsevat työtä ammatillisen koulutuksen avulla, todistus ohjelma, oppisopimuskoulutusta tai kaksivuotinen koulutusohjelma.

Nämä taitojen työpaikkoja löytyy eri teollisuudenaloilla. Ne ovat erityisen yleisiä terveydenhuollon, tietotekniikkaa (IT), ja valmistus. Sairaalat, osavaltioiden hallitukset, koulut, valmistajat, IT-yritysten ja muiden organisaatioiden ovat alkaneet etsiä työntekijöille tarvittavat valmiudet, eikä oikea aste. Jotkut yritykset jopa tarjota maksullista koulutusohjelmia työnhakija, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin oppisopimuskoulutusta.

Tässä on luettelo kymmenestä alkuun uuden ruumiillisessa työssä. Nämä ovat töitä, jotka eivät edellytä neljän vuoden tutkinto, tarjoavat hyvät palkat, ja on suuri kysyntä. Lue kuvaukset kunkin työn, ja mitkä uudet kaulus työ sopii sinulle.

Tietokoneohjelmoija

Ohjelmoijat luoda, kirjoittaa, ja testi-koodin, jonka avulla tietokoneen ohjelmat ja sovellukset toimimaan. Ne yleensä tarvitse tietää erilaisia ​​ohjelmointikieliä, kuten Java ja C ++. He saattavat työskennellä tietokonejärjestelmien designyritys, tai he voisivat työskennellä ohjelmistojen julkaisijat tai rahoitusyhtiöt, mm. Koska tämä työ on tehty tietokoneella, monet ohjelmoijat etätyötä, joka mahdollistaa joustavuuden.

Vaikka monet ohjelmoijat eivät ole kandidaatin tutkinto, jotkut tarvitsee vain osakkuusyrityksen tutkinto tai laaja kokemus koodaus. Ohjelmoijat voivat myös tulla sertifioitu erityisissä ohjelmointikieliä, joten nämä todistukset voi myös auttaa työnhakijaa saada vuokrata. Toinen vaihtoehto on saada taitoja sinun täytyy saada palkkasi osallistumalla bootcamp.

Mediaani palkka tietokoneohjelmoija on $ 84280 (2018) mukaan työministeriö n Occupational Outlook käsikirja .

Tietoturvasuunnittelijan

Tietoturvasuunnittelijan (tunnetaan myös tietoturva analyytikko ) auttaa suojaamaan organisaation tietoverkkojen järjestelmiä.

Jotkut työnantajat haluavat analyytikot kandidaatin tutkinnon tietotekniikan tai liittyvältä alalta, ja joskus he edes halua ehdokkaita maisteriksi tietojärjestelmiin. Jotkin yritykset painottavat taitoja tietotekniikassa, ohjelmointi, ja tietoturvan yli tietyn asteen.

Tämä työ on meneillään paljon nopeammin kuin keskimääräinen kasvuvauhti. Tietoturvasuunnittelijan ansaitsee keskimäärin $ 98530 (2018), mukaan Occupational Outlook käsikirja .

Computer Support Specialist

Tietokone tukiasiantuntijalle tarjoaa apua ihmisille ja yrityksille niiden atk-laitteet ja / tai ohjelmistoja. Ne voivat auttaa IT työntekijöitä organisaation sisällä, tai auttaa hankala käyttää heidän tietokone ongelmia. Ne auttavat ihmisiä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai verkossa.

Atk-tuki asiantuntijat eivät yleensä tarvitse korkeakoulututkinnon. Sen sijaan he tarvitsevat tietokone asiantuntemus sekä viestinnän ja ihmissuhdetaitoja. Usein ne on pitänyt pari tietokoneen tai IT-kursseja, tai niillä osakkuusyrityksen tutkinto. Jotkut yritykset vaativat mikrotuki asiantuntijoita käymään läpi sertifiointiohjelma.

Tämä työ on meneillään nopeammin keskimääräinen kasvuvauhti. Tietokone tukiasiantuntijalle ansaitsee keskimäärin $ 53470 (2018) vuodessa, mukaan Occupational Outlook käsikirja .

Database Manager

Tietokannan hallintaohjelman (tunnetaan myös tietokannan ylläpitäjä) on joku, joka tallentaa ja järjestellä tietoja käyttämällä erikoistunut ohjelmisto. Hän huolehtii siitä, että tiedot ovat turvassa ja saatavilla ihmisille, jotka tarvitsevat sitä. Tietokanta johtajat voivat työskennellä lähes kaikilla toimialoilla, mutta ne toimivat tyypillisesti yrityksille tietokonejärjestelmien suunnittelu ja tukea.

Vaikka jotkut tietokannan hallintaohjelman työ vaatii kandidaatin tai maisterin tutkinnon johdon tietojärjestelmä, jotkut työnantajat ovat alkaneet etsivät tietokannan johtajia, jotka yksinkertaisesti on vahva tuntemus tietokannan kieliä, kuten Rakenteet Query Language (SQL).

Tämä työ on parhaillaan nopeammin keskimääräinen kasvuvauhti, jossa keskipalkka on $ 90070 (2018) vuodessa, mukaan Occupational Outlook käsikirja .

Diagnostisten Medical sonographer

Tunnetaan myös nimellä ultraääni teknikko, diagnostinen lääketieteellinen sonographer toimii johdolla lääkärin tuottaa ultraäänikuvista potilaille. Lääketieteelliset Sonographers työtä sairaaloissa, lääkäreiden vastaanotoilla, terveyskeskukset ja laboratorioissa.

Vaikka jotkut ihmiset ovat kandidaatin tutkinnon sonography olemassa myös osakkuusyrityksen astetta ja yhden vuoden todistus ohjelmia.

Tämä työ on meneillään paljon nopeammin kuin keskimääräinen työpaikkojen kasvu. Lääketieteelliset Sonographers ansaitsevat keskimäärin $ 67080 (2018) vuodessa, mukaan Occupational Outlook käsikirja .

Työkalu-ja-Die Maker

Työkalu-ja-die päättäjät ovat eräänlainen koneenkäyttäjä, joka perustaa ja käyttää eri mekaanisesti ja kone-ohjattu työkaluja käytetään tuottamaan välineitä, joita tarvitaan valmistusprosessin.

Työkalu-ja die päättäjät voivat oppia kautta oppisopimuskoulutukseen, ammattikoulut, teknillisten oppilaitosten kautta tai on-the-työharjoittelua. Jos työhön kuuluu tietokone-ohjattu kone, väline-ja-die valmistaja ehkä lisää kursseista tai IT kokemusta.

Työkalu-ja die valmistaja kannat ovat korkeammat maksavat valmistus työntekijän kantoja. Mediaani palkka tämän kannan on $ 44950 (2018) vuodessa, mukaan Occupational Outlook käsikirja .

Verkko ja tietokonetekniikan Ylläpitäjä

Verkon ja tietojärjestelmien ylläpitäjät asentaa ja käyttää tietokonejärjestelmiä yrityksille. Koska lähes joka alalla on verkon ja tietojärjestelmien, nämä ylläpitäjät toimivat kaikilla aloilla, mistä se voi rahoittaa koulutukseen.

Vaikka jotkut verkon ja tietojärjestelmien ylläpitäjä työt vaativat kandidaatin tutkinto, enemmän ja enemmän työpaikoista vaativat vain postsecondary todistus ja vahva atk-taitoja.

Keskipalkka tämän kannan $ 82050 (2018) vuodessa, mukaan Occupational Outlook käsikirja .

Pharmacy Technician

Apteekki teknikko auttaa farmaseuttien kanssa annostelu lääkitys asiakkaille ja / tai terveydenhuollon ammattilaisille. Suurin osa heistä työskentelee apteekeissa ja huumeiden myymälöissä, mutta toiset työskentelevät sairaaloissa tai yksityisten käytäntöjä.

Koska useimmat apteekki teknikot oppivat työpaikkakoulutus, neljän vuoden tutkinto ei yleensä tarvita. Monet ammatillinen / tekninen koulut tarjoavat ohjelmia farmasian teknologian, joista osa myöntää opiskelijoille todistuksen vuodessa tai vähemmän.

Tämä työ on parhaillaan nopeammin keskimääräinen kasvuvauhti, jossa keskipalkka on $ 32700 (2018) vuodessa, mukaan Occupational Outlook käsikirja .

radiologian teknikko

Tunnetaan myös nimellä röntgenhoitajan, radiologisten teknikot suorittavat röntgenkuvat ja muut diagnostisen kuvantamisen potilailla. Ne toimivat lääkärit, kuvaamalla pyytämä lääkärit, ja auttaa lääkäreitä arvioida kuvia. He työskentelevät sairaaloissa, lääkäreiden toimistot, laboratoriot, ja avohoidon keskukset.

Useimmat radiologian teknikot ovat osakkuusyrityksen tutkinto MK tai radiologisten tekniikkaa. Nämä ohjelmat yleensä kestää 18 kuukautta kaksi vuotta. Myös todistus ohjelmia, jotka kestää yhdestä kahteen vuoteen.

Tämä työ on meneillään keskimääräistä nopeammin työllisyyden kasvun. Radiologian teknikot ansaitsevat keskimäärin $ 61240 (2018) vuodessa, mukaan Occupational Outlook käsikirja .

Service Delivery Analyst

Palvelun toimitus analyytikko takaa asiakkaat saavat laadukasta palvelua. Hän analysoi, miten palvelut toimitetaan ja miten niitä voidaan parantaa. Hän käyttää tyypillisesti ohjelmisto seurata laatua ja tehokkuutta käyttäjän kokemus. Vaikka vaatimukset palvelutarjonnan analyytikko työpaikkoja vaihtelevat toimialoittain, analyytikko yleensä tarvitsee vahvaa atk-taitoja.

Palvelun toimitus analyytikko työt edellyttävät kokemusta (yleensä vähintään 3 vuotta) alan sekä tieto palvelun toimituksen ohjelmisto yhtiö käyttää (tämä voi joskus olla työssä opittujen). Kuitenkin työ ei yleensä tarvita neljän vuoden tutkinto.

Mukaan Glassdoor keskipalkka varten Service Delivery Analyst on $ 54448 .

Muut Uusi ruumiillisessa työssä

Alla on luettelo uusista kaulus työpaikkaa, joista edellä kuvatut. Luetteloa järjestää teollisuudelle. Katso luetteloa ja katso, jos on uusi kaulus työ, joka on sinulle oikea valinta.

Uusi Collar  Henkilöstöala

 • sydän- ja teknikko
 • sydän- ja Technologist
 • Suuhygienisti
 • Diagnostisten Medical sonographer
 • Potilastiedot ja terveystietoa teknikko
 • Työterveys / Safety Specialist
 • Occupational Therapy Aide
 • Pharmacy Technician
 • Fysioterapian Aide
 • radiologian teknikko
 • radiologiset teknologistit
 • hengitysteiden Terapeutit
 • kirurginen teknologi

Uusi Collar IT työpaikat

 • Business Intelligence Analyst
 • pilvi Ylläpitäjä
 • Computer Network Arkkitehti
 • Tietokoneohjelmoija
 • Tietoturvasuunnittelijan
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Engineer
 • tietoverkkojen Arkkitehti
 • tietokannan ylläpitäjät
 • Tietoturva Analyst
 • Verkon ylläpitäjä
 • Network Support
 • Service Delivery Analyst
 • palvelimen teknikko
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Ohjelmistoinsinööri
 • Ohjelmistojen laadunvarmistus Analyst
 • Ohjelmistojen laadunvarmistus Tester
 • Systems Support
 • Tekninen Myyntiassistentti
 • webmaster

Uusi Collar teollisuuden työpaikkoja

 • Blender / mikseri Operaattori
 • CAD Drafter
 • kemialliset Operator
 • CNC operaattori
 • CNC ohjelmoija
 • Tietokoneohjattu Machine Tool Operator
 • Sähkö / elektroniikka korjaamo
 • Sähkömekaaninen ja tuotantotalouden teknikko
 • Grinder / teroitin
 • koneenkäyttäjä
 • Valmistus Koneenkäyttäjä
 • Valmistus tuotantoteknikko
 • Laudaksi / Casting Worker
 • Toiminnanharjoittaja
 • Painokone Operator
 • Tuotantopäällikkö
 • Laadunvalvonta Inspector
 • Turvallisuuspäällikkö
 • Työkalu-ja-Die Maker
 • Warehouse Supervisor
 • Veden käsittely asiantuntija
 • Valmistus Koneenkäyttäjä
 • Valmistus tuotantoteknikko
 • Press Brake Operator
 • Veden käsittely asiantuntija
 • Hitsaaja / Solderer
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *