7 tapoja suojautua Work-at-Home huijauksista

Posted on

 7 tapoja suojautua Work-at-Home huijauksista

Etätyöskentely yleistyy, koska ihmiset ymmärtävät edut ei tarvitse matkustaa toimistoon tuoda tuloja. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen työ-at-home haittoja ja huijauksia, jotka voivat altistaa sinut. By tietämättään antaa henkilökohtaisia ​​tietoja huijari, olet vaarassa menettää kaikki rahat ja muuta omaisuutta. Näin suojautua välttää tällaista vaivaa.

Tietävät Kuinka tunnistaa huijaus

Tieto on paras puolustus kun venture kiinni Internetissä etsimään kotipalvelu työtä.

Joten ennen kuin teet, vie aikaa opetella kertoa mikä mahdollisuudet ovat oikeutettuja työ-at-home työpaikkoja ja jotka ovat työ-at-home huijauksia. Mitä enemmän työ-at-home työpaikkailmoituksia ja mainoksia, jotka soitat, sitä enemmän huijauksia tulet kohtaamaan ja malli petoksen selkiytyy.

Tämä puolestaan ​​tekee todella laillinen työ-at-home työpaikkoja helpompi havaita. Alatte erottaa paljastavia merkkejä työ-at-home huijaus, osittain siksi, että samuudesta niiden kentillä.

Käyttää maalaisjärkeä

Arvioitaessa mahdollisuus, ensin ajatella, jos se näyttää kannattavaa yhtiön kannalta, varsinkin jos se tuntuu hyvin tuottoisaa. Miten promoottorit mahdollisuus tehdä rahaa, jos he maksavat niin paljon niin vähän työtä?

Lisäksi, jos yrityksen markkinointistrategiaa perustuu ensisijaisesti näkymisen oikeutettua, että on todennäköistä, koska se tarjoaa työ-at-home huijaus tai ainakin, huono rahaa päätöksenteon mahdollisuus. Siksi mitään työtä, joka edistää itsensä hakukoneiden mainoksia kuin “laillinen työ-at-home työpaikka” todennäköisesti ei ole oikeutettua.

Muista, jos se tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se ei todennäköisesti ole hyvä tilaisuus. Mutta huijarit ovat ovela, niin maalaisjärki yksin ei riitä.

Pidä tunteita Mihin

Yleisin tapa, että huijarit löytää uhrit on pelata niiden tunteita. Kun haluat jotain pahasti, tunteisiin voi johtaa sinut tekemään epäloogisia päätöksiä pyrkiessään sitä. Löytää työ-at-home työ ei ole helppoa, joten tarvitset kärsivällisyyttä ja selvä pää. Ole erityisen varovainen mitään mahdollisuutta, joka yrittää pelata tunteita sanomalla sinun “ansaitsevat” jotain.

Tee kotitehtäväsi

Aloita epäillä kaikki mitä näet, niin tee tutkimusta pää kylmänä. Vaikka mahdollisuus näyttää rehellinen, älä lähetä rahaa jollekin laitokselle ilman perusteellisesti katsomassa itse. Tämä sisältää selvittää, missä se on fyysisesti perustuu, määritetään, onko yhteystiedot, ja ottaa heihin yhteyttä puhelimitse. Etsiä se sosiaalisen median ja tehdä Internet-haun mistään arvioita. Se auttaa usein tehdä Internet-haun kanssa yrityksen nimi ja “huijaus” tai “tarkistamaan”. Tulokset eivät välttämättä tuota paljon konkreettisia tietoja, mutta se voi olla lähtökohta. Muista, että useimmat hyvämaineiset yritykset eivät veloita työnhakijoita ja liiketoimintamahdollisuuksia ovat koskaan riskittömiä.

Ole tietoinen Riskialtis Opportunities

Vaikka työ-at-home huijarit ovat aina keksiä uusia järjestelmiä, ne yleensä vaihtelevat muutaman teemoja. Jotkut näistä mahdollisuuksista tulee välttää, kun taas toiset voivat olla laillisia työ-at-home työpaikkaa. Kuitenkin usein ne eivät, joten ole tarkkana jokin näistä:

 • Suoramyyntiä tai monitasoinen markkinointi
 • Pyramidihuijauksia-aina välttää!
 • Yrityksen perustamisen sarjat
 • Jotain johon lunastettaessa tarkastuksista / kaapelointi rahaa aina välttää!
 • Koti kokoonpano / kirjekuorituskoneet-aina välttää!
 • Becoming tuotteen jälleenmyyjälle tai tukkukauppa
 • Stock kaupankäyntijärjestelmät-aina välttää!
 • Hakemistoja etätyöhön työpaikkoja tai yrityksiä
 • Ottaen online-tutkimukset
 • mystery shopping
 • Tietojen syöttäminen / call center

Yksi hankala huijaus tekniikka on perustaa kokonaisen verkkosivuston paljastava työ-at-home huijauksia, jotka kanavat ihmisiä muutama “laillinen” työ-at-home työpaikkaa, mikä tietenkin, eivät ole oikeutettuja.

Vältä Mahdollisuudet hakukonemainontakustannustensa ja massasähköposteilla

Käyttää perinteisiä kanavia työnhausta löytää työ-at-home työtä, kuten työpaikkojen boards, työnhaun moottorit, ja sanomalehtiä. Vaikka ei ole mitään takeita johtaa löydy nämä paikat ovat aina oikeutettuja, ne lähetetään sähköpostitse tai esiintyy internetissä mainoksia yleensä ole. Aina mennä suoraan yrityksen työpaikkojen verkkosivuilla, jos löydät työmahdollisuuden toisessa paikassa. Ei vain voit tarkistaa, onko se laillista, voit oppia lisää asemasta ja yrityksen.

Muista, että yritykset palkkaavat laillisiin työ-from-home työpaikkoja etsivät päteviä, luotettavia ihmisiä tekemään työtä. Seulonta hakijoiden on aikaa vievä prosessi, joten ne, otantaa käyttämällä Googlen hakukoneen mainoksia tai sosiaalisen median mainonta eivät ole yhtä todennäköisesti oikeutettu.

Älä maksa Opportunities

Työnantajat eivät veloita työntekijöiden työn heidän, ja huijauksia poseeraa kuin laillinen liiketoimintamahdollisuuksia kysyy rahaa. Kentällä on, että yritykset odotetaan olevan aloituskustannukset. Kuitenkin todellinen yritykset eivät yleensä vain vaihtaneet kouluttamattoman työvoiman maksua, kuten kotona kokoonpano ja kirjekuoripainokone järjestelmiä. Totta kotiin liiketoiminta on kehittynyt ajan myötä huolellista suunnittelua ja tutkimusta, eikä ostaa verkosta näkemättä. On monia vapaa luotettavia resursseja että luettelo hyvämaineiset yritykset tarjoavat työ-from-home työpaikkoja teollisuudessa.

raportti huijauksista

Jos epäilet, että olet ollut huijatuksi, ilmoita siitä välittömästi. Jos olet antanut taloudellisiin tietoihin, ota yhteyttä pankkiin tai luottokorttiyhtiön ja ilmoitus oman valtion yleinen syyttäjä tai useita muita viranomaisia.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *