Kun sinun pitäisi harkita kahden sivun Jatka

Posted on

 Kun sinun pitäisi harkita kahden sivun Jatka


Yksi yleisimmistä oletukset jatkuu on, että ne eivät saisi olla pidempi kuin yksi sivu. On tärkeää pitää tietoja annat lyhyitä ja-pisteen. Monille hakijat kuitenkin, että ei voida saavuttaa vain yhden sivun, ja se on tarkoituksenmukaista kirjoittaa kahden sivun jatkaa.

Joillekin työnhakijoita, yhden sivun jatkaa riittää. Näitä ovat lähtötason hakijat, ihmiset, jotka tekevät uran muutos, ja vanhemmat ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet samassa yrityksessä suurimman osan uransa.

Miksi on luotava Kaksisivuisen Jatka

Jos olet keskitason ammattilainen, on olemassa useita hyviä syitä luoda kahden sivun jatkaa. Ehkä tärkein näistä on se, että monet yritykset käyttävät nyt automaattista hakijan seurantajärjestelmä (ATS) suorittaa alkuperäisen seulonta jatkuu saavat (erityisesti digitaalisten hakuprosesseja).

Tällaiset järjestelmät on ohjelmoitu etuoikeus jatkaa kyseistä käyttöä ja  toistaa  tiettyjä avainsanailmauksia-robotit arvioida sekä sijoitus ja  taajuus  toimialakohtaisia avainsanoja jatkaa. He myös etsiä pituus kokea yksi on käytössä etenkin ammattitaitoa.

Vihje: Laajeneva ansioluettelosi kaksi sivua avulla voit toistaa näitä olennaisia avainsanoja koko työkokemuksen osassa.

Vaikka tämä saattaa tuntua hankala ja tarpeeton tyylillisesti, se on yksi parhaista tavoista varmistaa, että ansioluettelosi on yksi skannatun jatkuu jotka todella tehdä sen vaiheeseen, jossa sitä pidetään ihmisen silmä vuokraamalla manager.

Milloin käyttää kaksi- (tai enemmän) Sivu Jatka

Tässä muutamia tilanteita, joissa se on hyväksyttävää käyttää uudelleen monisivuisen:

Kun sinulla on enemmän kuin 10 vuoden kokemus

Jos sinulla on 10 tai enemmän vuoden kokemus oman teollisuuden useiden työnantajien tai aiemmin edistäminen ja ammatillisen saavutus, kannattaa ehdottomasti käyttää kahden sivun jatkaa. Tämä antaa sinulle tilaa sinun täytyy kuvata saavutuksia ja maksut, joka asettaa teitä lukuun ottamatta kilpailua.

Kun haet vanhempi vaativissa tehtävissä

Useimmat yritykset, jotka ovat vuokraamalla C-tason tai johtotehtävissä odottaa saavansa kaksi- tai jopa kolmen sivun jatkuu joka antaa yksityiskohtaisen historian toimeenpanovallan hakijan johtotehtävissä ja saavutuksia.

Kun olet mittavan uran saavutuksia, sertifikaatit tai teknisiä taitoja

Jos tietyillä toimialoilla, kuten tietotekniikan, tekniikan, korkeakoulujen tai tieteellinen tutkimus, työnantajat haluavat tarkistaa luetteloita ammatillisen sertifikaatit, teknologian osaamista, kärkihankkeet ja julkaisuja. Nämä toimialat vielä etuoikeus ammatillista valtakirjojen niin paljon kuin he tekevät pätevyyttä, ja niin toinen tai kolmas sivu on tarpeen antaa kattavan huomioon oman koulutuksen tausta ja työhistoria.

Kun haet liittovaltion työpaikkaa

Vaikka hakuprosessi liittovaltion (hallinto) työt merkittävästi kevennetty vuosina Obaman hallinto, liittovaltion jatkuu edelleen annettava pitkiä tietoja hakijan työhistoria. Harvat liittovaltion jatkuu ovat lyhyempiä kuin kaksi sivua, ja useimmat edellyttävät kolme tai neljä.

Vinkkejä kirjoittaminen Kaksisivuisen Jatka

  • Aseta tärkeimmät pätevyys ensimmäisellä sivulla:  Molemmat hakija seurantajärjestelmät ja ihmisten esimiehet haluavat nähdä ehdokkaan tärkeimmät taidot saa arvoisensa sijan aivan alussa jatkaa. Paras tapa tehdä tämä on käyttää uudelleen yhteenvedon ja tiivistelmä asiantuntemusta ja ammattitaitoa, jotka saavat sinut vahva ehdokas tehtävään olet hakemassa.
  • Sisällyttää avainsanailmauksia:  hakusana ansioluettelosi yhteenvedon ja huuhtele ja toista koko ”Työkokemus” -osiossa. Hakija seurantajärjestelmät laskea, kuinka monta vuotta olet harjoitellut erityistä taitoa, joten toimialakohtaisia avainsanoja tarvitse toistaa jokaisessa työnkuvaan.
  • Showcase määrällisesti saavutukset:  Yksi tärkeimmistä eduista käyttäen kahden sivun uudelleen on, että se antaa sinulle tilaa esittelemiseen uran saavutuksia. Tehdä tämän ”Työkokemus” -osiossa kuvaamalla työsi vastuut lyhyessä kappaleessa, ja sitten annetaan esimerkkejä merkittävästä panoksesta kolmi- tai neljän kohteen luettelomerkkejä.
  • Pituus sivun kaksi: Vaikka sinun ei tarvitse täyttää koko toinen sivu ansioluettelosi, sinun pitäisi olla tarpeeksi tekstiä täyttää ainakin kolmannes sivun (mieluummin enemmän). Jos teksti on käymässä vähiin, yritä lisätä osuvampia tietoja, avainsanoja, ja luettelomerkkikohdat saavutukset (ihannetapauksessa määrällisesti numeroita, prosentteja, tai dollari lukuja). Leiki fonttikokoja ja marginaalit. Jos nämä strategiat eivät toimi, mutta sinun pitäisi luultavasti kiinni yhden sivun jatkaa.

Vihje : Sisällytä taitoja taulukko ”ydinosaamisen” tai ”keskeisten taitojen” ansioluettelosi yhteenvedon esittelemiseen ammatillisen ja / tai teknisiä taitoja.

key Takeaways

Yksisivuinen TOISTONJTK on myytti Vaikka Yksisivuinen jatkuu sopivat lähtötason ehdokkaat, useimmat keskitason ammattilaiset ovat parhaiten palvellaan käyttämällä kahden sivun jatkuu.

YMMÄRRÄ HAKIJA seurantajärjestelmät Useimmat suuret yritykset käyttävät nyt automaattisia hakijan seurantajärjestelmät tekemään alkuseulontaan ehdokas jatkuu. Kahden sivun jatkaa voit tilaa ja mahdollisuus toistaa alan tiettyjä avainsanoja näitä järjestelmiä priorisoida.

ANNA vahvin KELPOISUUKSIEN kunniapaikalla Vaikka se on älykäs strategian monien työpaikkojen etsijät, käyttää kahden sivun jatkaa, sinun vahvin pätevyys on esitettävä yläosassa etusivulla, mieluiten jatkaa yhteenveto.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *