Miten luodaan Chronological Jatka

Posted on

 Miten luodaan Chronological Jatka


Kronologinen uudelleen on yksi yleisimmistä jatkaa formaatit ja siellä on hyvä syy: Työnantajat suosivat sitä, koska se on yksinkertainen ja helppo skannata.

Jos et ole koskaan luonut uudelleen ennen, ja istut alas rakentaa tyhjästä, sinulla todennäköisesti on kronologinen jatkaa mielessä. Ja vaikka se voisi olla paras vaihtoehto sinulle, se kannattaa oppimisen mitä kronologista jatkuu tehdä hyvin – ja miten oikein muotoilla yhteen, jotta voit käyttää tätä jatkaa tyyppistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Käänteisessä kronologisessa, teknisesti

Kronologinen jatkaa listaa työhistoria aikajärjestyksessä, ja viimeisin asema huipulla. Se voi muun muassa jatkaa tavoite tai uran yhteenveto, ennen kuin kaikki työkokemus.

Huomautus: On tärkeää saada tosiasiat suorassa, kun olet listalle työkokemusta niin, että työnantaja ei usko, että valehtelet ansioluettelosi jos ne päättävät tehdä taustan tarkistus. Varmista, että päivämäärät, tehtävänimikkeitä, palkka historia (jos mukana) jne ovat tarkkoja, ennen kuin lähetät ansioluettelosi ja sovellus.

Koulutus ja sertifikaatit sekä erityisiä taitoja seurata työkokemusta tähän tyyliin jatkaa.

Edut kronologista Jatka

Kronologinen uudelleen on yksi yleisimmin käytetty tyylejä, ja sen tuttuus yksin tekee tiedon helpompi omaksua. Ihannetapauksessa se osoittaa etenemisen uran selvästi.

Se voi olla helpompi koota myös, koska sen suunta kohti päivinä auttaa naulata yksityiskohtia oman työn historiaa.

Milloin käyttää kronologista Jatka

Koska se korostaa työhistoria, kronologinen uudelleen on tehokkain ehdokkaita vankka kokemus. Esittelemällä työhistoria edessä ja keskellä, heti osoittaa työnantajalle, että olet liittyvät kokemusta ja taitoja.

Milloin ei Käytä kronologista Jatka

Vaikka monet työnantajat haluavat kronologinen jatkaa, on hetkiä, jolloin se ei ole oikea valinta. Muutamia esimerkkejä:

 • Kun olet vasta alussa urasi: Ajallinen jatkaa muodossa ei toimi hyvin, jos olet uusi työvoiman. Saatat olla kaikki vaadittavat taidot ja sovellettavissa kokemusta rajojen ulkopuolella ansiotyön, kuten vapaaehtoistyön ja harjoittelupaikkoja. Mutta jos valitset kronologinen jatkaa, vuokraamalla johtaja näkee vain puute palkallisen harjoittelun, eikä kykyjä. Tällöin toiminnallinen jatkaa, jossa korostetaan taitoja yli lineaarinen työkokemusta, auttaa sinua tekemään teidän tapauksessanne.
 • Kun olet Uranvaihto: Monet työnantajat laittaa ansioluettelosi on ”ei” kasaan, jos he näkevät, että sinulla ei ole suoraan alan työkokemusta. Valitse toinen tyyli, kuten toiminnallinen jatkaa joka keskittyy taitoja ja kokemusta tai yhdistelmä jatkaa, jossa luetellaan sekä oman osaamisen ja työhistoria.
 • Kun olet aukkoja työhistoria: Ehkä olet ollut työttömänä pitkään, tai on vienyt aikaa pois työvoimasta huolehtia pienten lasten tai vaikeuksissa perheenjäseniä. Riippumatta siitä, miksi olet ollut poissa työvoimasta, valitsemalla muoto, joka näyttää, mitä voit tehdä, eikä sinun työhistoria, auttaa sinua tekemään parhaan vaikutelman.
 • Kun olet usein vaihtanut työpaikkaa: Työntekijän uskollisuus on ohi, ja hyvästä syystä: hyvin harvat työnantajat pitävät työntekijöitä koko uransa enää. Kuitenkin liian moni työpaikka muutokset voivat katsoa huono esimiehet, jotka eivät halua investoida aikaa ja rahaa koulutukseen työntekijää kuka hypätä laivaan. Jos sinulla on ollut työpaikkojen hyppii, kronologinen jatkaa luultavasti ole parhaiten.

Päästä alkuun

Harkita mallin avulla voit luoda ansioluettelosi. Mallit antavat valmiin ulkoasua ja opastaa prosessi täyttämällä se ulos.

Resume esimerkit voivat auttaa sinua näkemään millaista sisältöä kannattaa sisällyttää käsikirjasta ja sinun pitäisi kirjoittaa ja alusta se.

Kronologinen Jatka Näyte

Kantaja
999 Chugalug Way
Wheaton, MA 60187
Cell: (123) 555-1234
applicant@email.com

URA TARKOITUS

Hallinnollinen koordinaattori haluaa johdon tehtäviin ylhäältä yhtiö, joka sallii hänen käyttää hänen organisaation ja johtamistaitoja koordinoiva työnkulkua ja valvoa yrityksen logistiikkaa.

CORE PÄTEVYYS

 • Hyvin järjestetty yksittäisten pystyy käsittelemään ja valvoa useita tehtäviä samanaikaisesti.
 • Kokemus aikataulutus työntekijöiden koulutus luokat, henkilökunnan kokoukset ja yksiköiden muuttoihin.
 • Ovat tarkasti onnistunut multimillion dollarin budjetin.

AMMATILLINEN KOKEMUS

Hallinnollinen koordinaattori , Mannix Palvelut, Naperville
joulukuu 2016 – Present

Vastuussa analyysi kuukausittain, viikoittain, ja päivittäiset myynnin raportteja.

 • Saavutti 100 prosentin tarkkuudella, että kahden viime vuoden aikana.
 • Vastaava aikataulutus koulutus luokkiin, seminaareja ja konferensseja.

Hallintosihteeri, Minnesota Henkivakuutus, Barrington, IL
kesäkuu 2014 – joulukuu 2016

Valvoi tutkimus ja suunnittelu myynti ja koulutus esityksiä, jotka edellyttävät sujuvuutta PowerPoint, SlideShare ja Prezi.

 • Vastuussa ajoitus kolmihenkinen kouluttajia.

Tilat assistentti , SBC Warburg Dillon Reed, Chicago, IL
toukokuu 2012 – kesäkuu 2014

Vastuussa tasapainotus $ 7 miljoonaa tilat budjetista.

 • Määräaikaishuollon puhelut, henkilökunnan kokoukset, toimistojen siirtäminen ja rakennushankkeisiin.

General Manager , KSMR Radio 92,5 AM / 94.3 FM, Winona, MN
toukokuu 2000 – toukokuu 2012

Vastuussa olevaan 36-jäsenen henkilökunta sekä 7-jäseninen johtoryhmä, jonka tehtävät, jotka sisälsivät kurinpitotoimia, budjetointi, erikoistoiveita, ohjelmien suunnittelussa, ja vuokraus.

 • Puheenjohtajana komitea, joka sai apurahan kasvattamiseen asemalle mukavuuksia.

KOULUTUS

Bachelor of Arts PR
St. Mary University of Minnesota, Winona, MN

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *