Yhteisiin haasteisiin uutta harjoittelijaa kasvot

Posted on

Yhteisiin haasteisiin uutta harjoittelijaa kasvot

Kun tekee kotitehtäviä ja tutkia työnantajien ja toimittavat hyvin kirjoitettu ammatillinen jatkaa ja saatekirje, ja ylläpitää ennakoivaa lähestymistapaa työharjoittelu prosessi, olet laskeutunut mitä näyttää olevan täydellinen työharjoitteluun kesäksi.

Kuten useimmat harjoittelijat, olet valmis aloittamaan saada työkokemusta, mutta ensimmäinen päivä työtä voi olla turhauttavaa, jos odotukset eivät täyty. Näin voit ylläpitää ammattitaitoa ja varmistaa työharjoitteluusi on arvokasta ja nautittavaa.

Ota Rational ongelmanratkaisua

Oppimiskäyrä liittyvät uuden työpaikan on jyrkkä, ja siellä väistämättä kommelluksia aikaisessa vaiheessa. Opi esittää kysymyksiä, ota loogista mihin tahansa tilanteeseen, eikä hätiköityjä johtopäätöksiä tai ottaa mitään henkilökohtaisesti kuin yrität ratkaista ongelmia. Tässä muutamia yhteisiä haasteita harjoittelijoita kohtaavat parin ensimmäisen viikon työssä.

Tehtävä 1: heille annetaan Kaikki Grunt Work

Ensimmäinen, muista, että sinun täytyy maksaa jäsenmaksuja harjoittelijana lopulta saada kokoaikatyötä unelmiesi. On paljon opittavaa järjestö, sen ihmisiä, tehtävänsä, ja asiakaskunta se palvelee, ja paljon, että oppiminen tapahtuu tehdessä run-of-the-mill työtä.

RATKAISU : Muuttamalla näkökulmasta palkollinen tehtäviä, voi kääntyä epäedullinen tilanne yhdeksi eduksi. Esimerkiksi samalla kahvia saatat tehdä mielenkiintoisia tuttavuuksia. Vaikka arkistointi asiakirjoja, voit oppia lisää yhtiön toiminnasta.

Tehtävä 2: Et ole voitu kompensoida Work

Saatat on tarjottu $ 15 per tunti, mutta huomaa vain saaneen $ 10 prosenttia tunnissa viikoittainen palkka. Tai, lupasi korvata kuljetuksen tai elintarvikkeiden ei ole proferred kahden tai kolmen viikon kuluttua. Jos jompikumpi näistä tai muu vastaava tilanne on kyseessä, on tärkeää selvittää, mitä voi olla ongelma, ennenkuin tulet lannistua ja asenteesi on vaikuttanut. Kukaan ei syytä sinua tarkkailun korvauksesta tai korvaus.

RATKAISU:  Jos jaettiin HR edustaja aikana onboarding, ota heihin yhteyttä ja selvittää, miksi et saa korvausta odotit. Jos sinulla ei ole HR kontakti, kerro lähimmälle esimiehelleen tai henkilö, joka olit kosketuksissa kun palkattiin.

Tehtävä 3: You Feel hukkua ja kykene suorittamaan sen parhaan kykysi

Ei ole epätavallista, että harjoittelijoita tuntea hukkua, ja monet ovat varmasti antanut raskaalla kuormalla ilman mittavaa koulutusta. Sinnikkäästi alkuvaiheessa, ja anna itsellesi aikaa vauhtiin. Jos sinusta tuntuu painostettiin esimiehesi, selittää, että haluat ottaa tarvittava aika tehdä hyvää työtä ja minimoida virheet.

Jos vaiva on jatkuva, ja et tunne, että asiat menevät helpompaa, sinun kannattaa harkita, jos harjoittelun kannattaa jatkaa.

RATKAISU:  Etsikää toinen lausunto muilta harjoittelijoita, kollega töissä tai joku tuttusi antaa sinulle hyvän näkökulman. Saattaa olla, että olet liian ankara itsellesi ja että olet suorittamassa hienosti. Saattaa olla, että työnantaja on kohtuuttomia vaatimuksia. Jos epäilet, että jälkimmäinen, keskustele esimiehesi odotuksistaan ja palautetta suorituskykyä. Joskin vaikeaa, keskusteltiin avoimesti suorituskykyä ja odotukset näyttää kypsyyttä. Oppiminen olla mukava tässä tilanteessa seisoo sinulle suureksi hyödyksi tulevaa tulosta keskusteluja.

Tehtävä 4: olet saanut juurikaan mitään palautetta

Säännölliset arvioinnit ovat välttämättömiä kaikkien työntekijöiden, mutta erityisesti harjoittelijoita ja lähtötason ehdokkaita. Työntekijät täytyy tietää, jos he tekevät hyvää työtä tai jos jotain on muututtava. Monet työnantajat unohtaa palautteen tarve, joka asettaa todistustaakka teitä etsimään sitä.

RATKAISU:  Jos saat vähän tai ei lainkaan palautetta, käänny esimiehesi jos riittävän hyvin. Se voisi olla rento kysymys kahvikupin jos tunnet olosi mukavammaksi vapaamuotoisina. Tämä lähestymistapa mahdollistaa esimiehelleen olevan vähemmän vartioitu tietoja ottaa huomaamatta tarvetta kertoa miten teet. Voit myös poimia oivalluksia kysymällä ohjaajan neuvoja tiettyjä työhön liittyvistä aiheista, kuten miten pitäisi käsitellä tilannetta A, B ja C.

Monia haasteita, jotka kohtaat työpaikalla liittyy lähestyä ongelmia ja muut ihmiset asianmukaisella tavalla; ongelmia voi tuntua ylitsepääsemättömiä, ja ihmiset voivat tuntua kohtuutonta. Oppia tätä, ja opit vaikein oppitunti kaikista.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *