Kesätöihin tai harjoittelupaikkaa – Mikä on paras opiskelijoiden?

Posted on

Kesätöihin tai harjoittelupaikkaa -Mikä Parasta opiskelijoiden?

Onko sinun pitäisi saada työtä tai työharjoitteluun aikana college tauon riippuu yksilöllinen tilanne. Jos yrität päättää, sitten aloittaa mietitään, mitä etsit päästä pois kokemusta. Voit tehdä sen kysymällä itseltäsi muutamia kysymyksiä:

Mitkä ovat välittömiä tarpeita? Mitkä ovat pitkän aikavälin tavoitteita? Haluatko saada kokemusta tietyllä alalla? Etsitkö tehdä rahaa? Haluatko alkaa tehdä ammatillista yhteyksiä? Haluatko saada opintoviikkoja ? Oletko tutkia vai et halua syöttää tietyn linjan työtä? Etsitkö työtä voit palata tulevissa taukoja koulusta?

Kun olet selvittänyt, mitä etsit, harkitse etuja ja haittoja, jotka kesätöitä ja maksettu tai palkatonta harjoittelua on tarjota-ja valita vaihtoehto, joka kohdistetaan kaikkein kanssa tavoitteesi.

Verrataan Kesätyöpaikat vs. Harjoittelu

kesätöitä

 • Taattu tehdä rahaa
 • Omiaan tekemään vähemmän rahaa kuin harjoittelupaikkaa
 • Voi tarjota opintoviikkoja
 • Standardi hakuprosessi
 • Yleensä helppo saada
 • Hyvään verkottumiseen ja yhteydet tulevaan asemaan
 • Mahdollisuus palauttaa tulevissa taukoja
 • Ehkä saa yhteyttä koulutusaloittain

kesäharjoittelua

 • Todennäköisesti tehdä enemmän rahaa kuin kesätöissä
 • Mahdollisuus tehdä ollenkaan rahaa
 • Voi saada opintoviikkoja
 • Voi olla vaikeampaa saada
 • Hyvään verkottumiseen ja yhteydet tulevaan asemaan
 • Todennäköisesti palaa toisen harjoittelun samassa yrityksessä
 • Kasvu ja etsintä alalla että olet opiskelu
 • Opiskelijat työskentelevät palkatun harjoittelijan todennäköisesti tehdä enemmän rahaa kuin ne, jotka työskentelevät vakio kesätyöpaikkoja. Mukaan National Association of yliopistoissa ja Työnantajain Keskusliiton (NACE), keskimääräinen tuntipalkka maksullista harjoittelija vuonna 2019 oli $ 19,05 per tunti. Se on enemmän kuin $ +16,38 tuntikeskiarvona teini kesätöihin 2019, on raportoinut ZipRecruiter.
 • Kuitenkin, jos työharjoittelu on palkatonta, niin et rahaa ollenkaan. Mutta voi myös olla oikeutettu saamaan kurssimerkinnän harjoittelupaikkaa-, ja jos siirrettävissä, säästää jonkin verran opetusta rahaa. Se yleensä ole vaihtoehto tavallisessa työssä.
 • Getting mitä tahansa kesätöissä voi olla suhteellisen helppoa, mikä tarkoittaa, että käyt läpi vakiosovellus ja haastattelussa. Harjoittelupaikkoja voi olla kilpailukykyisempi ja vaativa, ja sinun on yleensä ryhtyä soveltamaan niitä paljon nopeammin kuin sinulla olisi tavallinen kesätöissä. Ja vaikka opiskelijat ovat usein tervetulleita palata samaan työhön aikana jokaisen tauon koulusta, sama ei välttämättä koske harjoittelun kantoja.
 • Molemmat kesätöissä ja työharjoittelu voi auttaa sinua rakentamaan oman verkon ja ammattimaisesti yhteyksiä, jotka voivat olla hyötyä tulevaisuuden uran kasvua. Tämä ei kuitenkaan todennäköisesti tapahdu työharjoittelu, joka suuntaa teidän koulutusaloittain.
 • Jos menet tavallinen työ reitti, niin saatat päätyä jotain vähittäiskaupan työtä, joka ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä aiot kouluun. Mutta jos olet vain haluavat tehdä rahaa tehdä jotain suhteellisen helppoa joustavat tuntia, niin se ei välttämättä asia.

Maksettu ja palkatonta harjoittelua

Mahdollinen korvautuminen voi olla suurin ero kesätöissä ja työharjoitteluun.

Vihje: Glassdoor.com julkaisee vuosittain listan yrityksistä mahdollisimman korkean tuoton harjoittelupaikkoja. Facebook ylitti 2019 luettelon $ 8000 per kuukausi, Amazon toiseksi on $ 7725 kuukaudessa.

Jos otat tavallisen kesätöissä kautta työnantaja, niin ei yleensä ole kysymys siitä, onko sinulla saada maksettua. Harjoittelupaikkaa, se saa hieman hankalampaa: Työnantajat vain maksaa sinulle harjoittelupaikkaa jos olet pidetään työelämää eivätkä kaikki harjoittelijat ovat.

Joten mistä tiedät, jos palkaton työharjoittelu on laillista? Alle Fair Labor Standards Act, US Department of Labor hahmotellaan seuraavat seitsemän suuntaviivat palkatonta harjoittelua :

 1. Työharjoittelu, vaikka se sisältää varsinaisen toiminnan tiloista työnantajan, on samanlainen koulutusta, joka olisi annettava oppimisympäristössä.
 2. Työharjoittelu kokemus on eduksi harjoittelija.
 3. Harjoittelija ei syrjäytä vakinaisen henkilöstön mutta työt tarkassa valvonnassa nykyisen henkilöstön.
 4. Työnantaja, joka tarjoaa koulutusta saa välitöntä hyötyä toiminnasta harjoittelija, ja toisinaan sen toiminnot voivat todella estetä.
 5. Harjoittelija ei välttämättä oikeutettu työpaikan päätteeksi harjoittelun.
 6. Työnantaja ja harjoittelija ymmärtää, että harjoittelija ei ole oikeutettu palkkaansa aika harjoittelun.

On hyvä ottaa huomioon kaikki mahdolliset edut työharjoitteluun ennen kuin päätetään, jos saamatta tuloja palkaton asema on sen arvoista. Joskus, mitä palkaton työharjoittelu puutteensa taloudellista hyötyä se voi tehdä yhteyksissä, viitteet, suosituksia, ja tietenkin opintopistettä.

Kääntöpuoli, opiskelijat, jotka työ palkitaan harjoittelupaikkoja ovat todennäköisesti saada työtarjouksia valmistumisen jälkeen kuin ne, jotka työskentelevät palkatonta harjoittelua, NACE . Yhdistyksen tutkimus osoittaa, että 66,4% vuoden 2019 opiskelijoille, jotka oli maksettu työharjoittelu saanut työtarjouksen, kun taas 43,7% maksamattomien harjoittelijoita sai yhden.

Lähdössä kesätöihin

Kannattaa aloittaa etsivät kesätöihin tai työharjoitteluun jo talvilepoa. Jos sinulla ei ole päivitetty LinkedIn profiilin, sinun pitäisi hypätä heti. Monet työnantajat katsomaan LinkedIn saada käsityksen siitä, kuka olet ja mitä sinulla on kokemusta sekä näe mitään suositukset entinen työnantajansa. Muista myös puhdistaa kaikki julkiset sosiaalisen median profiileja.

Paras tapa päästä alkuun etsii harjoittelupaikkaa on kontakti välinsä tiedät kuka toimii seuraavilla aloilla tai alueilla, jotka ovat kiinnostavia. Myös selvittää, jos koulussa olet läsnä on mitään työharjoitteluohjelmia yritysten kanssa omalla alalla.

Alkaa etsiä muutama kuukausi ennen lukuvuoden yli saada eniten vaihtoehtoja ja käytettävissä kantoja tutkassa. On tärkeää välittää potentiaalinen työnantaja  intoa, innostusta ja sitoutumista ja työharjoittelu, erityisesti hyvin kilpailluilla aloilla.

Jos etsit kesätyötä , niin voit ehkä päästä eroon etsivät hieman myöhemmin. Ihannetapauksessa sinun tavoitella jotain, joka näyttää hyvältä CV tai on oman tutkimuskohde. Yksi varteenotettava vaihtoehto on Rekisteröitymällä online-sivustot, kuten Tutor.com , Yup.com , Care.com  tai useita muita ohjaaja aiheista että olet opiskelu.

Olipa maksettu työharjoittelu , palkaton työharjoittelu, osa-aikaista työtä tai kokopäivätyö, osoittaa aloitteellisuutta ja motivaatiota jatkaa oppia ja parantaa osaamista kesätauon aikana auttaa laajentaa jatkuu ja laajentaa tietosi.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *