Mitä sisällyttää body-osiossa työhakemus

Posted on

Mitä sisällyttää body-osiossa työhakemus

Kirjoittaminen työhakemukset ei ole kenenkään suosikki osa työnhakuprosessissa, ja kirjeen tekstin on vaikein osa. Täällä yrittää kaapata vuokraamalla johtaja huomion ja korostaa oman ainutlaatuisen pätevyys tehtävään – toistamatta täsmälleen samoja tietoja olet mukana ansioluettelosi.

Mikä on elin, joka saatekirje?

Ruumiin saatekirjeen on osa kirjeen, joka kertoo vuokraamalla johtaja minkä kannan haet ja miksi työnantajan pitäisi valita teitä haastatteluun. Myyt ehdokkuudesta lukijalle, joten on tärkeää olla tarkka siitä oman pätevyyden, koska ne liittyvät asemaan.

Tämä osa saatekirje sisältää kappaleet missä olet, miksi olet kiinnostunut ja pätevä työtä, johon haet. Nämä vakuuttava kohdat tarkoituksena on saada henkilö lukee kirjeestä, jonka olet hyvä sovi tehtävään.

Onnistunut saatekirje voitat haastattelussa, joten on tärkeää olla kiinnostava ja näyttää vuokraamalla johtaja että olet vahva ehdokas tehtävään. Vuokraamalla johtaja viettää sekuntia tarkistaa kirjeen tai sähköpostiviestin, eli sinun ei tarvitse paljon aikaa yhteyden työnantajan ja vaikuttaa myönteisesti.

Mitä sisällyttää jokaisen kappaleen

Ensimmäinen kappale

Ensimmäisessä kohdassa kirjeenne tulisi sisältää tietoa siitä, miksi kirjoitat. Mainitse tehtävää haet ja mistä näit listalle. Sisällytä yhteystiedon nimeä, jos sinulla on sellainen.

Lähi Kappaleet

Seuraavassa osassa saatekirjeen pitäisi kuvailla mikä sinulla on tarjota työnantajalle. Tee vahva yhteyksiä oman pätevyyden ja aseman vaatimukset. Mainita erityisesti, miten taidot ja kokemus vastaavat työtä haet. Käyttää useita lyhyempiä kappaleissa tai luettelomerkeillä oman pätevyyden kuin yksi iso lohko tekstiä. Tämä tekee helpoksi lukijaa nopeasti skannata ja omaksua nämä tärkeät tiedot.

viimeinen kappale

Inkoon saatekirjeen kiittämällä työnantaja harkitsee sinulle asemaa. Kuuluu tietoa voit seurata jos sinulla on yhteystiedot vuokraamalla johtaja tehdä niin.

Mitä muuta sisällyttää Letter

Loput kirjain on tärkeää myös. Sinun tulee sisällyttää yhteystietosi, joka on listattu yläosassa kirjeen kirjallisessa kirjain tai alla allekirjoituksen sähköpostia saatekirje.

Kirjeesi tarvitsee myös sisällyttää ammattilainen tervehdys, ammatillinen sulkeminen ja allekirjoituksen. Tulet allekirjoittaa nimesi painetulle saatekirje. Jos lataat tai sähköpostitse saatekirje, allekirjoitus on kirjoittamasi nimi.

sisältävät avainsanat

Tämä on erityisen tärkeää, jos olet lähetät saatekirjeen ja jatkaa online listalle. Ohittamiseksi hakijan seurantajärjestelmä ja todellinen ihminen, saatekirjeen tulee sisältää oikeat avainsanat. Löytää näitä, skannaa työpaikkalistaus avainsanoja liittyviä taidoista ja tutkinnoista.

Kirjoita Custom Saatekirje Every Time

Se on hyvä aloittaa saatekirje mallin, mutta sinun kannattaa muokata saatekirjeen jokaiseen rooliin. Sisältävät yksityiskohtia kuten kuinka selville työtä, miksi olet erityisen kiinnostunut tehtävästä, ja miksi kokemus, taidot ja pätevyys tehdä sinusta täydellinen ehdokas.

Kun haluat lähettää sähköpostia työhakemus

Jos haluat lähettää sähköpostia oman saatekirjeen, luetella yhteystietosi jälkeen kirjoitettu nimi eikä yläosassa kirjeen.

Lyhyt ja makea on hieno

Älä tunne tarvetta mennä ja. Kolme hyvin kirjoitettu kappaleissa, jotka korostavat kokemus ja tee tapauksessa on parempi kuin pitkä kirje, että kukaan ei lue.

Tähtää Natural Language

Vaikka jatkuu ovat väistämättä hieman enemmän siihen pisteeseen, yrität värvätä vuokraamalla johtaja, ja se tarkoittaa kerroit luonnon viehätys ja innostusta paistaa läpi. Mieti, mitä tekisi sinulle havahtua jos luit tämän saatekirje. Mitä innostaa sinua soittaa haastatteluun?

Oikoluetaan ja oikoluetaan Jälleen

Sitä ei voida koskaan sanonut tarpeeksi: On luotettava ystävä oikolukea saatekirjeen ennen lähettämistä eteenpäin. Jopa ammatti toimittajat kaipaamaan virheitä omassa kirjallisesti. Hanki toinen joukko eyeballs saatekirjeen ennen kuin osut ”lähetä” tai ”lataa”.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *