Myynti Ura: Top provisiopohjaisen Myyntityöt

Posted on

Myynti Ura: Top provisiopohjaisen Myyntityöt

Töissä provisiopohjaisen myynti työtä voi olla tuottoisa tapa ansaita elantonsa, jos sinulla on viestintätaidot, myynti- taitoja ja kykyä sulkea käsitellä.

Miten komissio maksaa työstä? Työnantajilla on monia eri menetelmiä kompensoimaan työntekijöiden, myös tuntipalkka, palkka, bonukset, tulospalkkiosta, kustannus-elävä kasvaa, ja komissio. Komission järjestelmiä korvauksia palkita työntekijöitä myy tuotteita suoraan kuluttajille tai muille yrityksille.

Määrä provisioiden perustuu saavuttamiseen myyntiin kriteereihin, kuten kokous- tavoitteita tai ylittävät kiintiöt.

Erilaisia ​​komission

Työnantajasta riippuen komissio voi maksaa päälle peruspalkasta tai palkkaa, maksetaan tasapeliin vastaan ​​tulevan komission tulot, tai maksettu bonus.

 • Suora komissio on puhtaimmillaan komission, joissa työntekijät saavat palkkaa pelkästään myyntilukujen perusteella ne tuottavat.
 • Piirtää vastaan Komission tulevat antaa työntekijöille tulot vähennetään komission, kun se on ansaittu.
 • Palkka Plus komissio järjestelmät määritellä joukko palkkaa myyntihenkilöstöä ja lisäämällä sitten palkkiotuotot myyntilukujen perusteella tuotettu.
 • Palkka plus bonus järjestelyistä korvausta varten perustetaan joukko palkasta täydennetään kertasuorituksena kun työntekijät saavuttaa tiettyjä myynnin tavoitteet.

Miten komissio lasketaan

On olemassa monia erilaisia ​​rakenteita, jotka työnantajat käyttää laskentaperusteena provision.

Brutto Myynti komissio Yksinkertaisimmillaan, komissio voi perustua brutto myyntimäärän. Esimerkiksi kiinteistöjen myyjä myy talon ja saa 1,5% myyntihinnasta kuin palkkion.

Osuus voitosta komission voi perustua prosentteina voittoa kohde, joka ylittää työnantajan kustannuksia. Esimerkiksi jos auto maksaa jakaja $ 20.000 auton myyjä saattaa ansaita 5% lopullisesta myyntihinnasta yli $ 20000.

Muuttuva komissio muuttuja komission järjestelmät sisältävät erisuuruisten provisioiden eri tasoilla myynnin tai päästyään erityisiä tavoitteita. Esimerkiksi myyjä voi saada 3%: n ensimmäisessä $ 100,000 myyntiä, 5% myynnistä saadut $ 100,000- $ 200.000 ja 7% koko myynnistä yli $ 200000.

Alueella Myyntipalkkio maantieteellisellä alueella tai myynti komissio edellyttää palkitsemalla kaikki myyjät ryhmässä jos ryhmä täyttää tai ylittää myynnin tavoitteet omalla alueellaan.

Top 7 Komission perustuvia työpaikkoja

Nämä ovat muutamia niistä provisiopohjaisen myynti työpaikkoja korkein tuottopotentiaalia toimittamien tietojen perusteella Bureau of Labor Statistics.

 1. Mainonta Myyntiedustaja

Mainonta myyntiedustajat myyvät mainostilaa verkossa, lähettää ja tulostaa median alustat yrityksille ja yksityishenkilöille. Työn vastuu kuuluu yhteyttä potentiaaliset asiakkaat, joten myynti esityksiä, ja ylläpitää asiakkaiden tilejä.

Palkka: mediaani vuosipalkka mainos- myyntiedustajia oli $ 49680 toukokuu 2017. alin 10% ansaitsi alle $ 24320, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 108700.

Job Näkymät: Työllisyys mainonta myyntiedustajat ennustetaan supistuvan 4% vuodesta 2016 ja 2026. Sen sijaan näkymät ovat paljon paremmin digitaalisilla markkinoilla. Yhä suurempi osa mainonnan odotetaan keskittynyt digitaalisen median, kuten online video mainoksia, hakukone mainoksia, ja muita digitaalisia mainoksia, jotka on tarkoitettu älypuhelimille tai tablet-tyyliä tietokoneita.

 1. energia Broker

Energianvälittäjiltä ostaa tai myydä energiatuotteita puolesta asuin- tai asiakkaiden tai apuohjelmia. He neuvottelevat ja valvoo sopimuksia energian myyntiin kuluttajille ja yrityksille.

Palkka: mediaani vuotuinen palkka energianvälittäjiltä oli $ 52510 toukokuu 2017.

Job Näkymät: työllistäminen energianvälittäjiltä ennustetaan kasvavan 10-14% 2016-2026, nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

 1. Vakuutukset myyntiedustajana

Vakuutus myyntiedustajat kontakti potentiaalisia asiakkaita ja myydä yhden tai useamman tyyppisiä vakuutuksia. Tehtäviin kuuluvat selittää erilaisia ​​vakuutuksia ja auttamaan asiakkaita valitsemaan sopiva suunnitelmia.

Palkka: mediaani vuosipalkka vakuutuksen myyntiedustajia oli $ 49710 toukokuu 2017. alin 10% ansaitsi alle $ 27180, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 125190.

Job Näkymät: Työllisyys vakuutus myyntiedustajat ennustetaan kasvavan 10% 2016-2026, nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa. Työllisyyden kasvu olisi vieläkin vahvempi myyntiedustajat sairausvakuutus, koska tämä segmentti vakuutusalan ennustetaan kasvavan nopeammin kuin toiset. Työllisyys vakuutus myyntiedustajat suorassa terveys- ja sairausvakuutus harjoittajien ennustetaan kasvavan 28% 2016-2026.

 1. Kiinteistövälittäjät ja Myyntiedustajat

Kiinteistövälittäjät ja myyntiedustajat auttaa asiakkaita ostaa, myydä ja vuokrata asuin- ja toimistotilat. Vaikka välittäjät ja agentit tekevät samanlaista työtä, kiinteistönvälittäjät on lupa hoitaa omaa Kiinteistöliiketoimintojen.

Palkka: mediaani vuotuinen palkka kiinteistövälittäjät oli $ 56730 toukokuu 2017. alin 10% ansaitsi alle $ 24160, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 151660. Mediaani vuosipalkasta kiinteistöjen myyntiedustajat oli $ 45990 toukokuu 2017. alin 10% ansaitsi alle $ 23130, kun taas korkein 10% ansaitsi yli $ 109490.

Job Näkymät: työllistäminen kiinteistövälittäjät ja myyntiedustajat ennustetaan kasvavan 6% vuodesta 2016 ja 2026. Tämä on suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin kaikissa ammateissa. Työllisyysnäkymät ovat edullisempia aikana taloudellisen kasvun ja matalat korot.

 1. myynti-insinöörit

Myynti-insinöörit myyvät monimutkaisia ​​tieteellisiä ja teknologisia tuotteita tai palveluita yrityksille. Heillä on oltava laaja tuntemus tuotteiden osat ja toiminnot ja on ymmärrettävä tieteellisten prosesseja, jotka tekevät näitä tuotteita työtä.

Palkka: Mediaani palkka myynti insinöörien päivänä toukokuuta 2017 $ 98720, jossa top 10% ansaintajakson vähintään $ 162740, ja pohja 10% ansaitsevat alle $ 56940. Korkein keskimääräinen myynti maksettiin televiestinnän, tietokonejärjestelmien suunnittelupalvelut, ja tukku elektroniikka markkinasegmenteillä.

Job Näkymät : työllistäminen huoltoteknikko ennustetaan kasvavan 7% 2016-2026, suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin kaikissa ammateissa. Työllisyyden kasvu on todennäköisesti vahva myynti-insinöörit myynti ohjelmistojen ja laitteistojen. Vahvaan toimialaosaamiseen kasvua odotetaan myös tietokonejärjestelmien ja siihen liittyvät palvelut.

 1. Arvopapereiden, raaka-aineilla, ja rahoituspalvelut Myyntiedustajat

Arvopapereita, hyödykkeitä ja rahoituspalvelut myyntiedustajat yhteyden ostajat ja myyjät rahoitusmarkkinoilla. He myyvät arvopapereita yksityisille, neuvoo yrityksiä, jotka ovat etsimässä sijoittajia, ja käyttäytymistä liikenteessä.

Palkka: mediaani vuosipalkka arvopapereille, hyödykkeiden ja rahoituspalvelut myyntiedustajat oli $ 63780 toukokuu 2017. alin 10% ansaitsi alle $ 33060, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 208000.

Job Näkymät: Työllisyys arvopaperien, hyödykkeitä ja rahoituspalvelut myyntiedustajat ennustetaan kasvavan 6 prosenttia 2016 2026. Tämä on suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

 1. Tukku- ja valmistus edustajamme

Tukku- ja valmistus myyntiedustajat myydä tuotteita yrityksille, valtion virastot ja muut organisaatiot. Myyntiedustajan kontakteja asiakkaisiin puolesta valmistajan tai tukkukauppias, selittää piirteitä tuotteiden ne myyvät, neuvottelee hinnat ja vastaa kaikkiin kysymyksiin, joita asiakkaat ovat tavaroista.

Palkka: mediaani palkan päivänä toukokuuta 2017 $ 60340, jossa top 10% ansaintajakson vähintään $ 120280, ja pohja 10% ansaitsevat alle $ 27760. Tähän luokkaan myyntiedustajat myynyt teknisiä ja tieteellisiä tuotteet ansaitsi korkeimmat palkat.

Job Outlook: Kokonaistyöllisyysaste tukku- ja valmistus myyntiedustajat ennustetaan kasvavan 5% vuodesta 2016 ja 2026. Tämä on suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Mitä seuraavaksi on Sales Urapolku

Miten te voitte kasvattaa myyntiä uran? Seuraava askel on urapolku työntekijöille, jotka haluavat edetä myynti rooli on tyypillisesti myyntipäällikkö asentoon. Mediaani palkka vuonna 2017 jonkin myyntipäällikkö oli $ 121060. Työllisyys tähän rooliin odotetaan kasvavan 7% vuosina 2016 ja 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *