Yleinen kiitoskirjeen Näytteet ja kirjoittaminen Vinkkejä

Posted on

Yleinen kiitoskirjeen Näytteet ja kirjoittaminen Vinkkejä

Kiitos kirjeitä, ystävällisesti ja vilpittömästi kirjoitettu ovat välttämättömiä yritysmaailmassa. Onko entinen pomo on antanut sinulle Vertailun vuoksi yrityksen yhteystiedot on suositeltavaa työnantajaansa, kollega on auttanut sinua projektin tai mahdollinen uusi pomo on juuri haastatellut teitä kantaa, on tärkeää ottaa aikaa kiittää kaikkia, jotka auttaa urasi tai työnhakuun.

Kiitos kirjaimet ovat hyvä tapa ilmaista arvostukseni ihmisten apua. Kuitenkin ne voivat myös auttaa sinua monin tavoin. Kiitoskirjeen voi auttaa pitää yhteyttä joku verkossa. Sen avulla voit muistuttaa vuokraamalla johtaja miksi olet hyvä sovi kantaa. Se voi myös näyttää ohjaaja että olet ammattitaitoinen ja kohtelias.

Varmista, että tiedät molemmat, mitä sanoa kirjeen, ja onko lähettää huomautuksen sähköpostin, kirjeen tai kortin. Sanomassa oikein käyttämällä oikeassa muodossa yllättää vastaanottaja, ja tehdä hänet tuntemaan itsensä arvostetuiksi.

Sähköposti vs. Paperi vs. notecard kiitokset

Kuinka lähetät kiitoskirjeen riippuu monista tekijöistä. Sähköposti on melko standardi yritysten viestinnän näinä päivinä. Jos nopeat jatkotoimet on välttämätöntä – jos esimerkiksi haluat ilmaista kiitollisuutta mahdollisuus työhaastattelussa ennen palkkaamista komitea tekee päätöksensä – sähköposti on tie.

Tulosta kiitos kirjeitä voivat olla epävirallinen, käsinkirjoitettuja muistiinpanoja tai muodollinen, kirjoitettu kirje. Miten kirjoittaa kirjeen pitäisi näyttää ymmärrystä yrityksen henkilö olet kiittää. Jos tiedät on aika välittää oman kiitos postitse kirjallinen kiitos osoittaa, että olet ottanut ylimääräisen askeleen näyttää arvostavansa.

Perinteisemmät yritykset haluavat usein joko kirjoitettu kirje tai käsinkirjoitettuja muistiinpanoja. Jos kuitenkin haluat todella mukauttaa viestiäsi kiitos (esimerkiksi jos olet kiittää työtoveri jolle olet työskennellyt vuosia), harkitse käsinkirjoitettu kortti.

Mitä sisällyttää kiitoskirjeen

Ei ole väliä missä muodossa käytät lähettää kiitos huomata, on olemassa tiettyjä osia sinun tulisi aina sisältää.

Osoite henkilö asianmukaisesti. Alussa kirjeen osoitteen henkilö, jolla on asianmukainen tervehdyksen, kuten ”Dear Mr. Sukunimi.” Tai ”Dear Etunimi”. Jos tiedät henkilön hyvin, käytä henkilön etunimi. Muuten käsitellä häntä Mr., rouva tai muu sopiva nimi.

Sano kiitos. Päästä siihen pisteeseen muistiinpanon nopeasti. Sano sanat ”kiitos” ensimmäisessä virkkeessä tai kaksi, niin henkilö tietää, miksi olet kirjallisesti. Jos lähetät sähköpostia, kuuluu lause ”Kiitos” otsikkokenttään samoin.

Anna (joissakin) yksityiskohtia. Muista määrittää mitä sanot kiitos. Mennä hieman tarkemmin, jotta henkilö ymmärtää täsmälleen, mitä arvostaa. Esimerkiksi, jos sanot kiitos joku antoi sinulle työtä neuvoja, selittää, mitä todettu olevan eniten hyötyä. Jos sanot kiitos kun työhaastattelussa, muistuttaa henkilö tietyn hetken haastattelusta (tai muistuttaa häntä miksi olet hyvä sovi tehtävään). Hieman yksityiskohtia näkyy henkilön mitä todella arvostaa, ja miksi.

Sano kiitos vielä kerran. Ennen allekirjoittamista pois, toistaa arvostusta.

Kirjaudu ulos. Käytä sopivaa sulkeminen, kuten ”Best” tai ”vilpittömästi.” Sitten päättyy allekirjoitus (käsin ja koneella kirjoitettuja, jos se on kirjain, käsinkirjoitettu jos se on kortti ja kirjoiteta, jos se on sähköposti).

Vinkkejä kirjoittaminen kiitoskirjeen

Lähetä se mahdollisimman pian. Kirjoittaa ja lähettää huomautuksen mahdollisimman pian. Älä viivyttele lähetät kiitos, varsinkin kun työhaastattelu. Ei lähettää kiitoskirjeen haastattelun jälkeen voi satuttaa mahdollisuuksia saada vuokrata.

Olevan positiivinen, mutta vilpitön. Ilmaise kiitollisuutta, mutta älä mene yli laidan. Ihmiset voivat kertoa, kun kiitosviesti on vilpillinen. Jos esimerkiksi olet kiittää työnantaja jälkeen eroamisesta työpaikka, sinun pitäisi ilmaista kiitos, ja keskittyä siihen, mitä pidit työskentelevät siellä. Älä kuitenkaan valehtele ja sanoa rakastit kaikesta, jos et ole oikeasti. Keskity positiivisia, mutta eivät valehtele.

Henkilökohtaistaa kirjain. Henkilökohtaistaa kiitoskirjeen lähetät. Jos esimerkiksi lähetät kiitoskirje kaikille teille haastateltiin työtä, lisätä jotain nuotin tietoja ilmenneestä keskustelun kunkin henkilön. Älä kopioi ja liitä saman viestin jokaiselle henkilölle – tämä törmännyt kuin teeskentelevä.

Pidä se lyhyt. Kiitos muistiinpanoja tulee olla lyhyt. Pidä merkille enää kuin pari ytimekäs kohdat.

Muokkaa, muokata, muokata. Kiitos huomata työpaikalla pitää olla ammattilainen. Tämä tarkoittaa sitä olisi hyvin kirjoitettu ja virheetöntä. Oikolukea kirjain huolellisesti ennen sen lähettämistä.

Näytteen Yleinen kiitoskirjeen

Tämä on esimerkki yleisestä kiitos kirjeen.

Jason Jones
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
jason.jones@email.com

01 syyskuu 2018

Cedric Lee
Account Manager
Acme vuokraus
123 Business Road.
Business City, NY 54321

Dear Mr. Lee:

Toivon että voit hyvin. Halusin vain sanoa kiitos paljon kirjoittaa minulle kirjeen vertailukohta työpaikan Acme Retail.

Arvostan otit kirjoittaa kirjeen. Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että minulla on toinen haastattelussa yhtiön ensi viikolla! Aion kertoa, miten se menee.

Jälleen kiitos paljon. Arvostan suuresti apuasi minun työnhakuun.

Parhain terveisin,

Jason Jones [allekirjoituksestasi]

Jason Jones

Sähköposti kiitoskirjeen Näyte

Kun lähetät sähköpostia kirjeen, toisin kuin perinteinen postitetaan yksi, ei tarvitse sisällyttää palautusosoitteenne tai osoitteesi alussa viestin. Yksinkertaisesti luetella yhteystietosi allekirjoitus.

Aihe: Kiitos!

Dear Ms Lee,

Haluan kiittää teitä arvokkaasta tuesta annoit minulle aikana minun viime uran haku.

Kun aloitin tämän haun, minulla oli hyvin vähän käsitystä siitä, miten edetä asiassa – tai erityisesti, miten verkko löytää uusia työmahdollisuuksia. Tietoja ja neuvoja annoit (ja erityisesti luetteloon yhteystietojen kertoi minulle) tehnyt kaikki ero auttaa minua keskittymään minun työnhakuun.

Olen iloinen voidessani kertoa, että olen juuri hyväksynyt uuden kannan ACME Auto! Kiitos vielä kerran, niin paljon. Arvostan suuresti anteliaisuudestasi.

Ystävällisin terveisin,

Terry Lau
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
terry.lau@email.com

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *