Avustavana Perks – parhaista asioita Koska avustavana

Posted on

Avustavana Perks - parhaista asioita Koska avustavana

Avustavana on muuttunut merkittävästi 1970-luvulta lähtien, kun sitä oikeudellisen avustajan ensimmäinen syntyi bona fide uran. Asiakas vaatii, taloudellinen välttämättömyys sekä räjähdysmäinen kasvu ovat tehneet paralegals suosittu uravalinta, eikä ole koskaan ollut parempaa aikaa olla avustavana. Kahdeksan avustavana uran eduista hahmotella useita kohokohtia työtä alalla.

Rising Pay

Avustavana korvaus on noussut tasaisesti viime vuosikymmenellä, vaikka kolahtaa tien syvyyksiin 2009-2010 taantuman. Paralegals suorittaa laajempi ja monimutkaisempi erilaisia ​​tehtäviä (paralegals myös edustaa asiakkaita oikeudessa tietyissä maissa ja hallinnollisissa tuomioistuimissa), avustavana tulot jatkavat kasvuaan. Keskimääräinen avustavana palkka on $ 50561 vuodessa, mutta paralegals usein enemmän läpi bonuksia. Ylityötunnit myös lisätä merkittävästi rahaa avustavana palkalla.

Räjähtävä työllisyyskatsaus

Avustavana kenttä on yksi nopeimmin kasvavista ammateissa maapallolla. US Department of Labor, Bureau of Labor Statistics ennustaa työllisyyden paralegals ja oikeudellisten avustajien kasvaa 15 prosenttia vuosikymmenen päättyy vuonna 2026, paljon nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa. Vauhditti muun muassa tämä kasvu on asiakkaan kysyntää halvempaa, tehokkaampaa jakelua oikeudelliset palvelut. Koska tuntiveloituksella perimät asianajajien tyypillisesti ovat kaksin- tai kolminkertaistaa määrien paralegals samaan tehtävään, lakiasiaintoimisto taloustieteen toimeksiannoissa lisääntynyt käyttö paralegals kustannusten minimoimiseksi. Tämän seurauksena avustavana uran on yksi kuumimmista kuin asianajajan työpaikkaa oikeudellisen alan.

Helppo Ura Entry

Toisin lakimiehiä, jotka on täytettävä seitsemän vuoden muodollisen koulutuksen ja siirtää baarissa tentti asianajajana, voit tulla paralegal niin vähän kuin muutaman kuukauden tutkimuksessa. Lisäksi paralegals ei tarvitse osallistua tiili-ja laasti laitos; voit saada. Paralegals kandidaatin tutkinto oikeustieteen opintoja tai niihin liittyviä tutkinto tai kandidaatin tutkinnon tahansa alalla ja avustavana todistus ABA-hyväksytyn avustavana ohjelmassa on eniten työllistymismahdollisuuksia.

älyllinen haaste

Avustavana työn älyllisesti haastavaa ja koskee monia korkean tason osaamista. Menestyneimmät paralegals ovat ongelmien ratkaisussa ja innovatiivisia ajattelijoita. Paralegals on tultava aiheen asiantuntijoita oman erikoisuus alueella ja Master oikeudellisten menettelyjen, tutkimuksen, valmistelun, ja muita taitoja. Heidän täytyy pysyä päällä alati muuttuva lainsäädäntö ja uudet oikeudelliset suuntauksia ja kehitystä samalla vuorovaikutuksessa asianajajia, vastapuolen avustajaa, myyjät, henkilökunnan jäsenet, asiakkaat ja muut. Työ on vaihtelevaa ja jokainen päivä tuo uusia haasteita.

Rising Prestige

Paralegals suorittaa monimutkaisempia ja haastava työ, avustavana arvovaltaa kasvaa. Paralegals eivät enää yksinkertaisesti asianajajan avustajat; ne olettaen johtotehtävissä yritysten, johtotehtävissä asianajotoimistot ja yrittäjyyteen rooleja riippumaton avustavana yrityksissä. Vuosien mittaan paralegals ovat ylitti kuvan kirkastettu lakimiesavustajaa tulla kunnioitettu jäseniä lakitiimistä.

Mahdollisuus auttaa toisia

Urasta avustavana tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden auttaa muita. Nämä mahdollisuudet vaihtelevat riippuen avustavana n käytäntö alalla. Esimerkiksi henkilövahinkoja paralegals apua loukkaantui kantajat saavat korvausta menetyksistään; immateriaalioikeuksien Paralegals auttavat asiakkaitamme patentti- ja suojella ainutlaatuisia ideoita, ja perheoikeuden paralegals auttavat asiakkaitamme konfliktimaissa täynnä avioeroa ja lasten huoltoa koskevissa kysymyksissä. Paralegals yleisen edun sektorin auttaa köyhiä ja heikossa asemassa olevia väestöryhmiä oikeudellisia kysymyksistä aina suojaa perheväkivalta apuun valmisteluun testamentit.

asiakkaan yhteystiedot

Vaikka Paralegals työskentelee valvonnassa asianajajaan, monet paralegals on suora yhteys asiakkaisiin. Esimerkiksi paralegals haastatella mahdollisia asiakkaita arvioimaan ansioilla tapauksessa valmistautua asiakkaita laskeumat ja ristikuulustelua oikeudenkäynnissä, asiakastyössä kerätä asiakirjoja ja tietoja, avustaa asiakkaita valmistelussa löytö vastauksista ja toimii asiakkaan yhteyshenkilön kautta tapaus tai käsitellä. Tietyillä Käytännössä alueilla, kuten avioero, lapsen huoltoa, ja henkilövahinkoja, paralegals “pidä asiakkaan käsi” läpi vaikeita aikoja. Monille paralegals, epävirallisen neuvonnan ja tuen ne tarjoavat vaikeuksissa asiakkaat ovat eräitä kaikkein palkitsevaa näkökohtia työtä.

Siirtyminen oikeudellisen yksikön rakenne

Viimeisten vuosien oikeudellinen teollisuus on nähnyt radikaalia suunnanmuutosta oikeudelliset palvelut tarjotaan. Asianajajat eivät enää ole monopolia lakia. Uusia lakeja avaavat ovia paralegals suorittamaan useampia tehtäviä kuin koskaan ennen, kuten edustavat asiakkaiden hallinnollisissa kuulemistilaisuuksissa, jotka tarjoavat palveluja suoraan yleisölle (esimerkiksi valmistelu oikeudellisia muotoja tai laaditaan testamentit) ja käynnistämällä virtuaalisen avustavana yrityksiä, jotka tukevat asianajopalkkiot kaikilla toimialueilla. Kuten monet järjestöt ja ryhmät työnnä tarjota yhtäläiset oikeutta heikommassa yksilöitä, paralegals palvelee keskeinen rooli pitää oikeudenkäyntikulut kurissa.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *