Akateeminen ansioluettelo (CV) Esimerkki ja kirjoittaminen Vinkkejä

Posted on

Akateeminen ansioluettelo (CV) Esimerkki ja kirjoittaminen Vinkkejä

Ansioluettelo (CV) kirjallinen korkeakouluille tulee korostaa tutkimuksen ja opetuksen kokemusta, julkaisut ja apurahoja, ammattijärjestöt ja lisenssit, palkintoja ja muita yksityiskohtia kokemuksenne, jotka osoittavat olet paras ehdokas Tiedekunnan tai tutkijan asemaan mainostetaan korkeakoulussa tai yliopistossa.

Kun kirjoitat akateeminen CV, varmista, että tiedät, mitä osia sisällyttää ja miten jäsentää asiakirjan. Tutustu CV-malleja ja näytteen ansioluetteloita auttaa kirjoittaa oman.

Vinkkejä kirjoittaminen Academic CV

Ajattele pituus. Toisin jatkuu (ja jopa jotkut muut ansioluettelot), akateeminen ansioluettelot voi olla mikä tahansa pituus. Tämä johtuu siitä, että sinun täytyy sisällyttää kaikki asiaankuuluvat julkaisut, konferenssit apurahoja jne Tietenkin, jos olet hakemassa tietyn työn, tarkista, onko työ luetteloon kuuluvat kaikki tiedot sivulla raja CV.

Mieti rakenne . Tärkeämpää kuin pituus on rakenne. Kun kirjoitat CV, aseta tärkeimmät tiedot yläreunassa. Usein tämä sisältää oman koulutuksen, työkokemus, ja julkaisuihin. Voit myös harkitse henkilökohtaisen lausuman tehdä CV erottumaan. Kussakin osiossa, luetella kokemuksesi käänteisessä kronologisessa järjestyksessä.

Harkitse yleisöön . Kuin uudelleen, muista räätälöidä ansioluettelosi yleisöön. Esimerkiksi miettiä tarkasti yliopiston tai yksikön olet hakemassa työtä. Onko tämä osasto perinteisesti arvostettu julkaisu yli opettamalla tehdessään hallintaoikeus ja edistäminen päätöksiä? Jos näin on, sinun pitäisi kuvailla julkaisuja ennen listalle opetuskokemus.

Jos kuitenkin olet hakemassa, sanoa, Community College joka ylpeilee laatua opetuksen, oman opetuksen saavutuksia olisi kunniapaikalla. Tällöin opetuksen osa (käänteisessä kronologisessa järjestyksessä) pitäisi edetä julkaisunne osassa.

Puhua jonkun omalla alalla. Pyydä joku alalla palautetta siitä, miten jäsentää CV. Jokainen opetusosastolle odottaa hieman eri asioita CV. Puhua menestyvät ihmiset omalla alalla tai osaston, ja kysyä, jos joku on valmis jakamaan näytteen CV kanssasi. Tämä auttaa sinua veneen CV joka yllättää ihmiset omalla alalla.

Tee se helppo lukea. Pidä CV selkeästä sisällyttämällä runsaasti marginaalit (noin 1 tuuman puolelta) ja väli kunkin osan. Saatat myös bullet pistettä joissakin kohdissa (esimerkiksi lueteltaessa Kursseilla opetetaan kaikissa yliopistoissa) tekemään CV helppo lukea. Myös muista käyttää helposti luettava fontti, kuten Times New Roman fontin kokoa noin 12 pt.

Tekemällä CV selkeä ja helppo seurata, voit lisätä todennäköisyyttä, että työnantaja tarkastellaan huolellisesti.

Ole johdonmukainen. Oltava tahansa muodossa haluat. Jos esimerkiksi olet rohkea osion otsikko, lihavoitu kaikki otsikot. Johdonmukaisuus tekee ihmisille helpoksi lukea ja seurata mukana CV.

Huolellisesti edit. Haluat CV osoittaa, että olet ammattitaitoinen ja kiillotettu. Siksi asiakirjan pitäisi olla virheetöntä. Lue CV ja oikolukea sitä mistään kirjoitusvirheitä tai kielioppivirheitä. Pyydä ystävää tai perheenjäsentä etsiä se yli samoin.

Akateeminen ANSIOLUETTELOMALLI

Tämä ansioluettelon malli antaa sinulle tunteen, mitä voisi sisällyttää oman akateemisen CV. Kun kirjoitat oman ansioluettelonsa, räätälöidä osiot (ja niiden järjestys pääluokat) omaan kenttään, ja työ, jonka haluat. Jotkut näistä osien voisi olla sovellettavissa omalla alalla, niin poista sellaiset, jotka eivät ole järkeviä sinulle.

YHTEYSTIEDOT
Nimi
Osoite
Kaupunki,
State Postinumero
Puhelin
Cell
Phone
Sähköposti

YHTEENVETO SELVITYS
Tämä on valinnainen osa. Siinä kuuluu lyhyt lista kohokohtia ehdokkuudesta.

KOULUTUS
Listaa akateeminen tausta, mukaan lukien ja jatko toimielimet osallistuivat. Kunkin aste, luettelo laitos, sijainnin, ja päivämäärä valmistumisen. Tarvittaessa kuuluu väitöskirjan tai opinnäytetyön otsikko, ja neuvonantajia.

TYÖKOKEMUS
Listaa työkokemus käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, kuten sijaintitietoja ja päivämääriä. Saatat murtaa useisiin osiin perustuu omaan kenttään. Esimerkiksi saatat olla osan ”Opetuskokemus” ja toinen osio nimeltä ”hallinnollinen kokemus.”

Väitelleiden KOULUTUS 
Listaa post doc, tutkimus- ja / tai kliinisten kokemusten tarvittaessa.

Yhteisöt / APURAHAT
List harjoittelupaikkoja ja apurahoja, kuten järjestö, otsikko, ja päivämäärät. Myös sellaista myöntää sinulle on annettu. Riippuen kentällä, saatat sisällyttää rahamäärä myönnetään jokaisesta avustusta.

HONORS / PALKINNOT
myös mahdolliset palkinnot olet saanut jotka liittyvät työsi.

Konferenssien / TALKS
List mitään esityksiä (myös posteriesitystä) tai kutsui keskusteluja, jotka olet antanut. Myös luetteloikaa konferensseja tai paneelit, jotka olet järjestänyt.

PALVELU
käsittävät sellaiset palvelut olet tehnyt oman osaston, kuten toimii neuvonantajana opiskelijat, joka toimii puheenjohtajana osaston tai tarjoamalla muuta hallinnollista apua.

Lisenssit / SERTIFIOINTI
Luettelo lisenssejä, sertifioinnin tai akkreditoinnin ja vastaanottopäiväyksen.

Julkaisut / KIRJAT
Kerro myös kaikki julkaisut, mukaan lukien kirjat, kirjan lukuja, artikkeleita, kirja-arvosteluja, ja enemmän. Sisältävät kaikki tiedot kustakin julkaisu, kuten otsikko, lehden nimi, julkaisupäivä, sekä (tarvittaessa) sivunumerot.

Ammatillinen tausta
List mitään ammatillisia järjestöjä, jotka kuulut. Mainita, jos pidät kantaa aluksella organisaatiota.

Ammattitaito / ETU 
Tämä on valinnainen osa, jonka avulla voit näyttää hieman siitä, kuka olet. Sisältää vain tarvittavat taidot ja etuja. Voit esimerkiksi voidaan mainita, jos puhua vierasta kieltä, tai on kokemusta web design.

Suositukset
Riippuen kentällä, saatat myös luettelo viittauksia lopussa CV.

Akateemisen CV Esimerkki

Tämä on esimerkki akateemisen ansioluettelo.

John Smith
287 Market Street
Minneapolis, MN 55404
Puhelin: 555-555-5555 email@email.com 

KOULUTUS:

Ph.D., psykologian, University of Minnesota, 2016
Pitoisuudet: Psychology, yhteisö Psykologia
Väitös: Tutkimus Oppimisen-vammaisten lasten pienituloisten yhteisön
Väitös Advisors: Susan Hanford, Ph.D., Bill Andersen, FT ., Melissa Chambers, yhdyskuntajätteen

MA, psykologian, University at Albany, 2012
Pitoisuudet: Psychology, Erityisopetus
Thesis:  viestintätaidot Learning-vammaisten lasten
Thesis Advisor: Jennifer Atkins, Ph.D.

BA, psykologian, California State University, Long Beach, CA 2010

OPETUSKOKEMUS:

Ohjaaja, University of Minnesota, 2013-2016
University of Minnesota Kurssit: Psykologia luokkahuoneessa, Adolescent Psykologia

Assistenttina, University at Albany, 2012-2013
Kurssit: Erityisopetus, oppimisvaikeudet, Johdatus Psychology

Tutkimuskokemus:

Postdoctoral Fellow, XYZ sairaala, 2016-2018
hallinnoima laaja neuropsykologisen ja psychodiagnostic arviointi vuotiaille lapsille 3-6 tutkimus vaikutuksista luokkansa teknologian lapsiin eri hermoston kehitykseen ehtoja

Julkaisut:

Pohjoiseen, T., ja Smith, J. (tulossa). ”Teknologia ja Lähiopetustoteutus sekoitetussa Opetustilat.”  Journal of Adolescent Psychology,  vol. 12.

Willis, A., North, T., ja Smith, J. (2016). ”Käyttäytymistä oppimisvaikeuksia nuorten luokkahuoneessa.”  Journal of Educational Psychology , volyymi 81, 120-125.

esitykset

Smith, John (2016). ”Käyttäytymistä oppimisvaikeuksia nuorten luokkahuoneessa.” Esitelmä psykologian konferenssin Minnesotan yliopiston.

Smith, John (2015). ”Räätälöinti työtehtäviin Inclusive luokkahuoneissa.” Esitelmä Brown Bag sarja, psykologian laitos, University of Minnesota.

Apurahojen:

RDB Grant (University of Minnesota Research Grant, 2016)
Workshop Grant (varten ASPA kokouksessa New Yorkissa, 2016)
Nelson G. Stevens Fellowship (XYZ Research Facility, 2015)

Palkinnot ja kunniamaininnat:

Treldar Scholar, 2016
opetus Fellow of the Year, 2016
Academic Excellence Award, 2015

Ammatillisissa yhteisöissä:

Psychology Association of America
National Association of Adolescent Psykologia

OLEELLISET TAIDOT

  • Ohjelmointi kyky C ++ ja PHP
  • Laajat tiedot SPSSX ja SAS tilasto-ohjelmien.
  • Sujuvasti saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *