Kansainvälinen ansioluettelo esimerkki ja kirjoittaminen Vinkkejä

Posted on

Kansainvälinen ansioluettelo esimerkki ja kirjoittaminen Vinkkejä

Jos haet työtä ulkopuolella Yhdysvaltojen, huomaa, että monet työnantajat kysyy ansioluettelo (tai ”CV”), ehkä jossa mukana profiilin, eikä vain ”jatkaa.” Tämä voi olla hämmentävä, koska Yhdysvalloissa ansioluettelossa käytetään lähes yksinomaan työpaikkojen korkeakoulujen , tieteellisen tutkimuksen aloilla, ja lääkintäalan ammateissa .

Yhdysvaltain ansioluettelot ovat tilitietojen-pohjainen käyttäen toimintakategorioihin luetteloon yhden koulutus, julkaisut, kunnianosoituksia ja palkintoja, tutkimuskokemus, koulutusta ja ammatillista nimitykset. Kansainvälinen ansioluettelo, vaikka ovat rakenteeltaan enemmän kuin palaa , muutamia tärkeitä eroja.

Kansainvälinen Ansioluettelo Vaatimukset

Riippuen maa, johon olet hakemassa, voit joutua antamaan henkilökohtaisia tietoja, joita se olisi laitonta (koska ikäsyrjintä ja muiden EEOC työlainsäädäntö ) työnantajille hankkiakseen Yhdysvalloissa.

Minkä tyyppistä tietoa, että sinun on ehkä annettava sisällyttää päivämäärä ja -paikka, kansalaisuus, sukupuoli, siviilisääty / lasten lukumäärä ja heidän ikänsä, kielitaidon, uskonto, terveydentila ja / tai passisi numeron. Monet kansainväliset työnantajat vaativat myös ehdokkaita sisällyttää kuvia niiden jatkuu.

Vinkkejä kirjoittaminen Kansainvälisen Ansioluettelo

Valmistelee kansainvälinen ansioluettelo vie enemmän tutkimusta ja vaivaa kuin laatimista Yhdysvalloissa CV: si. Onneksi on resursseja, jotka voivat auttaa sinua. Täällä ovat tärkeitä askelia seurata.

Tee tutkimusta : Ennen kuin aloitat kirjoittamalla kansainvälinen CV, selvittää, mitä erityisiä vaatimuksia ovat maassa olet kohdistamista. Yksi hyvä lähde on VisualCV , jossa luetellaan tekijöitä tarvitaan paitsi alueille (Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikka), mutta myös muutamia yksittäisiä maita näillä alueilla.

Maakohtaiset tiedot, paras vaihtoehto voi olla yksinkertaisesti ”Google” esimerkiksi sanoilla ”Portugali CV vaatimukset.”

Määrittää Optimaalinen Sivu Pituus : Eri maissa on erilaisia odotuksia pituuden ansioluettelot. Saksassa ja Kreikassa, viiden sivun ansioluettelot ovat yhteisiä; Isossa-Britanniassa, kaksi on normi.

Päättää oma formaatti : Useimmat kansainväliset ansioluettelot, kuten Yhdysvalloissa jatkuu, on rakennettu käyttäen käänteisessä kronologisessa muodossa , joka alkaa viimeisimmän työn. Se voi kuitenkin olla myös tehokasta käyttää toiminnallista muotoa , kun haluat korostaa taitojasi ja osaamista (joko koska et ole todellista työkokemusta tai koska teet merkittävän muutoksen uran alalla).

Mieti sävy: Länsimaissa jatkuu ovat tyypillisesti henkilökohtaisia markkinointiasiakirjoihin jossa odotetaan ”töräyttää oman sarvi,” esittelee ammatillinen ja henkilökohtainen vahvuuksia ja tuloksia, joiden avulla voit nousta yli teidän kilpailua. Joissakin Itä maissa, kuten Kiinassa, mutta työnhakija odotetaan kirjoittamaan maltillisemmin.

Käännä CV: Vaikka kaikki kansainväliset työt edellyttävät, että kieltä puhuvan maan jossa voit asuvat ja työskentelevät, monet tekevät. Paras tapa todistaa kielitaitoa on kääntää CV kielille työnantaja. Jos epäilet oman pätevyyden, on syntyperäinen tai pitkälle puhuja oikolukea käännetty CV virheitä.

Keväällä ammatillinen headshot : Jos lähetät ansioluettelosi työnantaja, joka vaatii valokuva, on ammatillinen yksi otettu.

Näytteen Kansainvälinen CV

Tämä on esimerkki kansainvälisestä CV. S ee alla lisää esimerkkien avulla.

Barry Hakija
Rua Main, Porto, Portugali
barry.applicant@email.com
000.123.4567 (Cell)
Sukupuoli: M
Syntynyt 13 elokuu 1990 Porton
Kansallisuus: Portugali
Naimisissa

PROFIILI

Minun kosmopoliittinen tausta ja analyyttinen osuuksia muissa kulttuureissa yhdessä komennon kanssa useita eurooppalaisia ​​kieliä saanen hallita monikansallisen työvoiman jotka vaativat yhteensovittamisen erilaiset kansalliset toimintatavat suorituskykyä taiteisiin. Kokenut johtaja syvä asiantuntemusta toimintaan, tuotannon ja ihmisen hallinnan tekniikoita, olen nopeasti sopeutua uusiin haasteisiin ja helposti motivoida tuotantoprojektia yksimielisyys, hyväksyntä, koordinointi, rahoitus, lavastus, ja käynnistää.

KOULUTUS

Ansioluettelo Historian, Lusíada Lissabonin yliopisto, Lissabon, Portugali
Key kursseista : Portugali historia, keskiajan historia, renessanssi historia, Portugalilaiset löytöretkeilijät, Espanjan historia, Italian historia, historia paavinvalta

Yleislääkärin Music Studies, GREGORIAN INSTITUUTTI Lisbon, Lissabon, Portugali
Aihe alueet : Musiikin historia, Gregorian Chants, musiikki Koostumus, nuottikirjoituksena musiikkiteatteri, Sinfoninen Säveltäjät, Orchestral Music

AMMATILLINEN KOKEMUS

Casa da Música Konserttisaliin, Porto, Portugali
Yleisestä ja Talotekniikan  (syyskuu 2017-Present)

  • Koordinoi ja hallinnoi 500 eteen-of-house, back-of-talon, hallinto-, ylläpito- ja markkinointi henkilökunta.
  • Aloitti uuden digitaalisen markkinointikampanjan, joka kasvoi keskimäärin yleisö kokoa 40%.
  • Valvottu suunnittelu € 1,5 peruskorjauksen historiallinen rakennus tiloissa.

Casa da Música Konserttisaliin, Porton
Tuotanto ja operatiivinen johtaja  (huhtikuu 2015 mennessä elokuun 2017)

  • Koordinoitu nykymusiikin esityksiä korkean profiilin ryhmät Britanniassa, Japanissa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.
  • Neuvoteltu kustannustehokas hankintasopimuksia uusista vaiheessa valaistus ja äänilaitteita.
  • Oli yhteydessä tehokkaasti suuria tiedotusvälineitä ja sosiaalisen median vaikuttajia lisätä yleistä tietoisuutta konserttisalin tapahtumia.

KUNNIAMAININNAT JA PALKINNOT

RIBA Euroopan Award 2018
eurooppalaisen kilpailun nykyarkkitehtuurin 2017
Muusikkojen liitto palkinnon, 2017

KIELI (KIELET

Portugali, Englanti, Espanja, Ranska ja Italia

TIETOKONETAIDOT

Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook) ja Adobe Creative Suite

Kulttuuriset edut JA Liikuntakeskukset

Historia, musiikki, sosiologia, psykologia, teatteri, sinfonisen musiikin, tennis, ja uima

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *