International Curriculum Vitae voorbeeld en schrijven tips

Posted on

International Curriculum Vitae voorbeeld en schrijven tips

Als u op zoek zijn naar een baan buiten de Verenigde Staten, zich ervan bewust dat veel werkgevers u vragen om een curriculum vitae (of “CV”), misschien met een begeleidend profiel, in plaats van voor een “CV.” Dit kan verwarrend zijn, omdat in de VS curriculum vitae worden bijna uitsluitend gebruikt voor banen in de academische wereld , wetenschappelijk onderzoek velden, en de medische beroepen .

US CV’s zijn credential-based, met behulp van functionele categorieën om de lijst iemands onderwijs, publicaties, onderscheidingen en prijzen, onderzoek ervaring, training en professionele afspraken. International curriculum vitae, hoewel, zijn gestructureerd meer als cv’s , met een paar belangrijke verschillen.

International Curriculum Vitae Requirements

Afhankelijk van het land waar je solliciteert, kan u gevraagd worden om persoonlijke informatie die het illegaal zou zijn voorzien (als gevolg van leeftijdsdiscriminatie en andere EEOC arbeidswetgeving ) voor werkgevers om vragen in de Verenigde Staten.

De aard van de informatie die u nodig heeft om te voorzien in onder meer de datum en plaats van geboorte, nationaliteit, geslacht, uw burgerlijke staat / aantal kinderen en hun leeftijd, je taalvaardigheid, religie, gezondheidstoestand, en / of uw paspoortnummer. Veel internationale werkgevers vereisen ook kandidaten om foto’s op hun cv op te nemen.

Tips voor het schrijven van een Internationaal Curriculum Vitae

De voorbereiding van een internationaal curriculum vitae zal meer onderzoek en inspanning dan het opstellen van een Amerikaanse cv of CV. Gelukkig zijn er middelen die u kunnen helpen. Hier zijn belangrijke stappen om te volgen.

Doe je onderzoek : Voordat u begint met het schrijven van uw internationale CV, erachter te komen wat de specifieke vereisten zijn voor het land waar u zich op richt. Een goede bron is VisualCV , die een overzicht van de elementen die nodig zijn, niet alleen voor de regio’s (Noord-Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Azië en Zuid-Amerika), maar ook voor een paar van de afzonderlijke landen binnen deze regio’s.

Voor specifieke landeninformatie, kan uw beste weddenschap zijn om gewoon “Google” een zin als “Portugal CV-eisen.”

Bepaal Optimale Pagina Lengte : Verschillende landen hebben verschillende verwachtingen voor de duur van CV’s. In Duitsland en Griekenland, vijf pagina’s CV’s komen vaak voor; in het Verenigd Koninkrijk, twee is de norm.

Beslissen over uw formaat : De meeste internationale cv’s, zoals de VS hervat, zijn opgebouwd met behulp van een omgekeerde chronologische indeling , te beginnen met uw meest recente werk. Het kan echter ook effectief om een te gebruiken functionele indeling wanneer u wilt uw vaardigheden en expertise te benadrukken (omdat je geen echte baan ervaring of omdat je het maken van een significante verandering in de loopbaan veld).

Denk na over toon: In de westerse landen, cv’s zijn meestal persoonlijke marketing documenten waar u naar verwacht “toot uw eigen hoorn,” presentatie van de professionele en persoonlijke sterktes en prestaties die u in staat boven de concurrentie uit te stijgen. In sommige Oost-Europese landen als China, echter sollicitanten wordt verwacht dat zij meer bescheiden te schrijven.

Vertaal uw CV: Hoewel niet alle internationale banen vereisen dat je spreekt de taal van het land waar je werkt en verblijft, velen doen. De beste manier om uw taalkundige vaardigheden te bewijzen is om je CV te vertalen in de taal die wordt gesproken door de werkgever. Als je je vaardigheid te twijfelen, hebben een native of geavanceerde speaker nagelezen uw vertaalde CV op fouten.

Spring voor een professionele headshot : Als u het indienen van uw CV naar een werkgever die een foto vereist, hebben een professionele één genomen.

Sample International CV

Dit is een voorbeeld van een internationaal CV. S ee hieronder voor meer voorbeelden.

Barry Aanvrager
Rua Main, Porto, Portugal
barry.applicant@email.com
000.123.4567 (Cell)
Geslacht: M
Geboortedatum: 13 augustus 1990, Porto, Portugal
Nationaliteit: Portugees
Getrouwd

PROFIEL

Mijn kosmopolitische achtergrond en analytische belangen in andere culturen samen met een opdracht van een aantal Europese talen staat u mij aan multinationale personeelsbestand dat de verzoening van de verschillende nationale benaderingen van de podiumkunsten vereist beheren. Een bewezen leider met diepgaande expertise in operaties, productie en human management technieken, ik snel aan te passen aan nieuwe uitdagingen en gemakkelijk te motiveren productie project consensus, goedkeuring, de coördinatie, de financiering, het opvoeren, en de lancering.

OPLEIDING

Graduate in de geschiedenis, Lusiada Universiteit van Lissabon, Lissabon, Portugal
Key cursussen : Portugees Geschiedenis, Geschiedenis van de Middeleeuwen, Renaissance History, Portugese ontdekkingsreizigers, Spaanse geschiedenis, Italiaanse geschiedenis, Geschiedenis van het pausdom

Opleiding in de Music Studies, GREGORIAN INSTITUUT Lissabon, Lissabon, Portugal
Onderwerp gebieden : History of Music, Gregoriaanse gezangen, muziekcompositie, muzikale aantekening, Musical Theater, Symphonic Componisten, Orchestral Music

PROFESSIONELE ERVARING

Casa da Música Concert-Hall, Porto, Portugal
hoofd van de openbare en Building Services  (september 2017-heden)

  • Gecoördineerd en beheerd 500 front-of-house, back-of-house, administratie, onderhoud en marketing personeel.
  • Geïnitieerd nieuwe digitale marketing campagne dat de gemiddelde publiek maten met 40% toegenomen.
  • Begeleide planning voor € 1,5 miljoen renovatie van het historische gebouw terrein.

Casa da Música Concert-Hall, Porto, Portugal
Productie en operationeel directeur  (april 2015-augustus 2017)

  • Gecoördineerde Contemporary Music optredens van high-profile groepen uit het Verenigd Koninkrijk, Japan, Afrika en Zuid-Amerika.
  • Onderhandeld rendabele contracten voor nieuwe fase verlichting en audio-apparatuur.
  • effectief contacten onderhouden met grote media en sociale media beïnvloeders om het publiek bewust van de concertzaal gebeurtenissen te verhogen.

ONDERSCHEIDINGEN

RIBA European Award 2018
EU-prijs voor hedendaagse architectuur, 2017
Association Award Muzikantendag 2017

TALEN

Portugees, Engels, Spaans, Frans en Italiaans

COMPUTER VAARDIGHEDEN

Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook) en Adobe Creative Suite

Culturele belangen en drank

Geschiedenis, muziek, sociologie, psychologie, theater, symfonische muziek, tennis en zwemmen

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *