Kan een model werk voor meer dan een Modeling Agency?

Posted on

Kan een model werk voor meer dan een Modeling Agency?

Simpel gezegd, als een model, hoe meer organisaties waarmee je werkt, hoe vaker je krijgt. Dat betekent meer audities, meer boekingen, en meer geld.

Een andere reden om te ondertekenen met meerdere bureaus is als je wilt andere markten te verkennen. Uw huidige agent misschien ervaring buiten hun “thuis” regio niet te hebben en dus niet over de middelen of om u op de boekingen die u nodig hebt. Dit is waar een tweede middel in een andere stad, provincie of zelfs land nuttig kan zijn.

Houd in gedachten dat het toevoegen van een grote naam agentschap aan je rooster is niet altijd de beste reden voor het nemen van extra representatie. Het probleem met grote bureaus is dat de modellen die de meeste en die werken te brengen in het meeste geld zal altijd de hoogste prioriteit krijgen.

Dat betekent dat het misschien een lange tijd in beslag nemen voor het agentschap om echt te begrijpen en u te vertegenwoordigen op de manier die je zou willen. Bovendien zijn veel van de top agentschappen hebben exclusieve contracten die bepalen dat hun modellen kunnen niet voor elke andere organisatie in de Verenigde Staten of elders te werken. Dat beperkt je mogelijkheden aanzienlijk en zal waarschijnlijk betekenen dat u moet uw huidige bureau te verlaten.

Kan een model meerdere agenten die hen vertegenwoordigen?

Of u meerdere bureaus kunnen heb je die op een bepaald moment is afhankelijk van industriestandaarden. Het is niet ongewoon voor commerciële modellen gebaseerd op grotere markten zoals New York en Los Angeles om meer dan een commercieel bureau hen vertegenwoordigen hebben.

Ze kunnen ook een persoonlijke manager. Wat is het verschil? De instantie die verantwoordelijk is voor het boeken audities en werkgelegenheid zal worden, en de manager zal het model adviseren over het al dan niet bepaalde reserveringen te accepteren en het totale loopbaan van het model. Het hebben van een manager in aanvulling op een bureau komt vaker voor bij acteurs en talent dan het is voor de modellen.

High fashion of redactionele modellen bijna nooit meer dan een instantie die hen vertegenwoordigen in een bepaalde markt. Echter, is het wenselijk dat redactionele modellen om een ​​agentschap hebben in elk van de belangrijkste markten, zoals New York, Parijs, Milaan, Tokio en Londen.

Moet ik meer dan één agent?

Zeker niet. Als u tevreden bent met uw agent zijn en als ze u het indienen met tal van audities en go-ziet, dan moet je niet aanmelden met extra agentschappen. Soms is alles wat je nodig hebt is een goede werkrelatie met iemand die je begrijpt en doet al het mogelijke om je carrière te bevorderen. Als alles goed gaat, is het prima om te blijven waar je bent.

Moet ik toestemming vragen mijn huidige Agency Voordat ik me aanmelden met iemand anders?

Zolang uw contract is niet-exclusief, of laat u aan te melden met andere instanties buiten een bepaald geografisch gebied, dan hoef je niet om toestemming te vragen. U bent vrij om te ondertekenen met zoveel instanties als je wilt. Als u twijfelt over de exclusiviteit deel van uw contract, altijd vragen uw agent om de details te verduidelijken voordat u zich aanmeldt met iemand anders. Als je tegen het contract en teken hoe dan ook, je zou kunnen laten vallen van uw contract.

Dat gezegd hebbende, je moet nog steeds open en eerlijk met uw huidige bureau zijn, vooral als u wilt doorgaan met een positieve werkrelatie. Hoe meer uw kantoor begrijpt uw ​​carrière doelen, hoe meer ze in staat zal zijn om u te helpen hen te bereiken. Bovendien is de professionele ding om te doen.

Wat zijn de nadelen van het hebben van meerdere middelen?

Het hebben van meerdere agenten in één markt maakt het leven een beetje meer ingewikkeld. Omdat modellen zelden mogen contracten met meerdere bureaus aanmelden in dezelfde stad (ze zullen meer dan waarschijnlijk dat je boek voor hetzelfde werk, dat is verwarrend als het gaat om het uitzoeken commissie), dan moet je aan te melden met instanties die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden. Dat betekent, reizen, reizen, en nog veel meer reizen.

Zelfs als de instanties zijn in dezelfde staat, al die reiskosten behoorlijk oplopen. En terwijl u dingen zoals kilometers, parkeren en tolgelden aanspraak kan maken op uw belastingaangifte, zal je nog steeds moeten betalen vooraf voor 100% van deze kosten. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft instanties die niet betalen voor de lopende kosten van hun modellen.

Tevens heeft meerdere middelen verstaan ​​een druk schema. Het kan lastig zijn om al die audities jongleren, go-sees en boekingen met uw dagelijks leven (werk, gezin, school), vooral als je moet rijden of vliegen. U moet worden op de top van alles te allen tijde om ervoor te zorgen uw verplichtingen niet interfereren met elkaar.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *