Top Information Technology Certificaten voor beginners

Posted on

 Top 10 IT Certificaten voor beginners

De gemiddelde jaarlijkse beloning voor IT-professionals was ongeveer $ 84.000 als 2017, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics . Dit is meer dan het dubbele van de gemiddelde jaarlijkse beloning voor alle beroepen gecombineerd. Computers spelen een rol in meerdere functies voor bijna alle beroepen, en iemand heeft om te zorgen voor hen allen, waardoor het vak een groeiende één. BLS projecteert de industrie om meer dan een half miljoen banen gedurende de tien jaar eindigend in 2026 toe te voegen.

Het merendeel van de best betalende IT banen vereisen een vorm van certificering, hoewel, dus het is belangrijk om te weten wat voor soort training afhankelijk van de specifieke IT-carrière u nastreeft nodig zal zijn.

CRISC: Gecertificeerd in Risk and Information Systems Controle

Volgens de Information Systems Audit and Control Association (ISACA), deze certificering zorgt ervoor dat de houder is goed thuis in de risico’s voor informatiesystemen, dan is het ontwerpen / implementeren van oplossingen. Deze certificering is volgens de IT-vaardigheden en Salaris Report, heeft een gemiddeld salaris van $ 119.227 per jaar en is een goede certificering voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Information Systems Security posities.

CISM: Certified Information Security Manager

Een andere ISACA-certificering, de CISM certificering erkent vaardigheid in information security management, als iemand die beheert, ontwerpen, en beoordeelt informatiebeveiliging voor een bepaalde organisatie. Deze certificering heeft een aantal voorwaarden, zoals de bestaande certificeringen zoals GIAC. Volgens de Skills en Salaris Report, de houders van deze certificering te verdienen een gemiddelde van $ 118.348 per jaar.

CISSP: Certified Information Systems Security Professional

Net als CRISC en CISM boven, deze certificering erkent vaardigheid in de beveiliging en risicobeheer, alsmede de veiligheid van software ontwikkeling. De gemiddelde jaarlijkse gerapporteerde salaris voor de houders van deze certificering is $ 110.603.

PMP: Project Management Professional

Met een gemiddeld jaarsalaris van $ 109.405, de PMP certificering van het Project Management Institute (PMI) zorgt ervoor dat, volgens de PMI, “je spreekt en begrijpt de wereldwijde taal van project management.”

CISA: Certified Information Systems Auditor

Een ander IASCA certificering, de CISA zorgt ervoor dat Information Systems auditors over de vaardigheden die nodig zijn om systemen te evalueren en te volgen beste praktijken om “te ondersteunen het vertrouwen in en de waarde van informatiesystemen.” Het gemiddelde salaris van CISA-houders is $ 106.181.

CCDA: Cisco Certified Ontwerp Associate

De CCDA  is Cisco’s certificering voor netwerkontwerp. Zorg ervoor dat je gecertificeerd met een andere Cisco-certificering (zoals CCNP routing en switching of CCIE certificering), want het is een vereiste voor de CCDA. Het gemiddelde inkomen van een CCDA houder is $ 99.701. Deze certificering, samen met de CCNP, is het goed om te hebben als je geïnteresseerd bent in het worden van een netwerk engineer .

CCNP routing en switching

Bij $ 97.038 per jaar gemiddeld jaarsalaris, de CCNP routing en switching certificering is goed voor iemand met ten minste een jaar ervaring met netwerken en zorgt ervoor dat de houder kunnen implementeren en onderhouden van wide-area netwerken en werken met specialisten op oplossingen.

MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

Microsoft heeft de aard van de veranderde Microsoft Certified Solutions Expert  om meer van een brede certificering gericht op implementatie van technologie in een breed scala aan versies in plaats van één zijn gericht op specifieke disciplines. Echter, een MCSE is nog steeds een zeer gerespecteerde certificering te verkrijgen, en het gemiddelde salaris voor MCSE houders is $ 96.215 per jaar.

ITIL v3 Foundation

De ITIL v3 certificatie-the ITIL Master -recognizes degenen die ITIL concepten van de kwaliteit van IT-oplossingen kunnen toepassen in real-world situaties. De gemiddelde jaarlijkse salaris voor ITIL Master certificering houders is $ 95.434.

CEH: Certified Ethical Hacker

CEH is een vendor-neutrale (niet gebonden aan een merk) certificering voor informatiebeveiliging technologie werknemers die zich willen specialiseren in “legaal” hacking kwaadwillende hackers, met dezelfde kennis en instrumenten die kwaadwillende hackers gebruiken. Twee jaar van security-gerelateerde ervaring, is voor het ontvangen van een CEH. De gemiddelde jaarlijkse salaris voor CEH houder is $ 95.155.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *