Gemakkelijk Work-From-Home-Computer Jobs

Posted on

Gemakkelijk Work-From-Home-Computer Jobs

Het aantal computer banen werk-van-huis is de afgelopen jaren toegenomen, met meer bedrijven vertrouwd te maken met het concept en de samenwerking op afstand technologie zich steeds meer gemeengoed.

Hoewel veel van deze banen-bv, software-ontwikkelaars, webdesigners, data ingenieurs-hebben de neiging om te eisen geavanceerde vaardigheden, zijn er tal van eenvoudige, entry-level, work-from-home computer banen die er zijn. Je moet alleen weten waar te kijken en wat te zoeken.

Virtuele assistent

Een virtuele assistent biedt externe administratieve ondersteuning aan een bedrijf, team of uitvoerende macht. Dit omvat een verscheidenheid van administratieve taken, zoals het plannen van vergaderingen, het boeken van reizen, het beantwoorden van e-mails, telefoontjes of berichten op social media, het invoeren van gegevens of het bijhouden van bestanden, en nog veel meer.

Net als veel andere remote banen, zijn virtuele assistent posities aangeboden op zowel een freelance en full-time basis. U kunt zoeken op de afgelegen en gig bouwplaatsen voor titels zoals “VA”, “virtuele assistent”, “virtuele uitvoerende medewerker,” of “virtual office manager,” en nog veel meer. U vindt er ook dit soort banen op freelance en flexibele job sites zoals FlexJobs , Odesk , Guru , en Fiverr , bijvoorbeeld.

Bij de aanvraag moet u voorrang uw organisatie , communicatie en time management vaardigheden . Bovendien, omdat je volledig online gaat werken, is het belangrijk voor een virtuele assistent van ervaring met de nieuwste technologieën.

Je moet bekend zijn met de industrie-standaard communicatie en samenwerking platforms, waaronder online kalenders zijn; software voor tekstverwerking en spreadsheets; e-mail en messaging instrumenten zoals Gmail en Slack; audio-video-conferencing platforms zoals Skype, Slack, en Google Hangouts, en delen van het scherm gereedschappen. Volgens PayScale, gemiddeld, virtuele assistenten maken $ 15 per uur .

Remote Customer Support Associate

Meest afgelegen customer support medewerkers dienen als de “frontlinie” voor alle communicatie met de klant. Deze omvatten het oplossen van problemen, het beantwoorden van vragen, het verstrekken van informatie, en nog veel meer, en kan plaatsvinden via e-mail, online chats of telefoontjes te nemen.

Kleinere organisaties kunnen al deze kanalen te bundelen tot één, terwijl bij middelgrote of grote bedrijven, u waarschijnlijk bent om te zien het werk opgesplitst; bijvoorbeeld een “help desk associate” wordt het beantwoorden van alle vragen die via e-mail of online chats, en een “call center medewerker” zal zich bezighouden met de klant telefoongesprekken.

(Het is belangrijk op te merken dat inbound call center banen hebben de neiging om customer support rollen waar je het nemen van inkomende oproepen van klanten. Aan de andere kant, outbound call banen centrum liggen waar u belt om leads of potentiële klanten en zijn over het algemeen meer gericht op de verkoop.)

Je hebt een paar opties als het gaat om het vinden van een externe customer support medewerker baan. U kunt een externe site voor customer support functies, die onder titels als “medewerker van de klantenservice,” “customer succes manager”, “customer care specialist,” of “customer service agent,” bijvoorbeeld kunnen verschijnen zoeken.

U kunt ook meer zoekopdracht op reguliere jobsites . Enkel ben zeker om toe te voegen “remote”, “virtuele” of “werk vanuit huis” voor de titel. (Echter, wanneer het gaat om het vinden van legitieme werk van huis banen, advertenties op sites als FlexJobs , Remote.co , Jobspresso en WeWorkRemotely , kan betrouwbaarder dan remote aanbiedingen op conventionele baan zoekmachines.)

Bij de toepassing van op afstand banen klantenservice, proberen te benadrukken elke klantenservice of hospitality banen voorafgaand, evenals uitstekende communicatie en conflictoplossing vaardigheden . Volgens Glassdoor, de gemiddelde customer support medewerker maakt ongeveer $ 35.000 per jaar .

Remote Data Entry Clerk

Een externe datatypiste handmatig binnenkomt, updates of manipuleert numerieke of alfanumerieke gegevens (bijvoorbeeld getallen of een combinatie van letters en cijfers) in een database via hun eigen computer.

Net als bij de banen boven, banen data entry op afstand zijn beschikbaar op zowel een full-time en freelance basis. U kunt zoeken naar termen als “remote data entry”, “remote datatypiste”, “data operator op afstand” of “virtual data entry,” bijvoorbeeld.

Wanneer u solliciteert naar remote data entry banen, zal uw werkgever waarschijnlijk vragen uw het typen metrics – bijvoorbeeld “Kph,” of toetsaanslagen per uur, en “WPM,” of woorden per minuut. Je moet in staat zijn om een ​​minimum van 8.000 kilometer per uur te typen (hoewel 10.000 heeft de voorkeur), evenals een minimum van 50 wpm.

Volgens ZipRecruiter, een mid-level datatypiste de salarisschalen van $ 27.000 tot $ 56.000, terwijl het gemiddelde loon is $ 37.000 per jaar. Beginnende bedienden echter in het algemeen vanaf een lagere prijs en uurloon kan dalen tot 9 $ – $ 10 per uur.

Online “Odd-Job” Worker

Hoewel het klinkt misschien vreemd, er zijn veel afgelegen “klussen” kunt u online te vinden. Terwijl je moet niet verwachten dat een leven van slechts een van deze te verdienen, dan kunt u een te gebruiken als een kant drukte of combineer ze voor een groter inkomen. Door de aard van de term “klus,” het onvermijdelijk varieert. De sleutel is om te weten waar je moet kijken naar dit soort banen en wat te zoeken.

U vindt de breedste scala van banen op freelance sites zoals Odesk te vinden, en u kunt zoeken naar banen die uw interesse of ervaring te passen. Misschien zul je pick-up een 2-dag lang data entry project deze week en een audio transcriberen projecteren de volgende.

Craigslist is een andere goede bron om te raadplegen. Controleer het gedeelte “Computer” onder “Gigs,” en scant de aanbiedingen of zoeken die categorie naar termen als “remote”, “werken vanuit huis” of “virtuele”. Het kan de moeite waard zoeken de hoofdcategorie “Gigs” met deze termen ook.

Andere online klussen omvatten het nemen van enquêtes, die deelnemen aan panelonderzoek groepen, en het invullen van micro-tasks op Amazon’s Mechanical Turk platform (of vergelijkbare sites zoals swagbucks of Clickworker). Er zijn ook geld te maken apps die u kunt gebruiken aan te melden voor een snelle optredens of voor de professionele diensten.

Het is belangrijk om zorgvuldig te blijven en het onderzoek van de legitimiteit van elk platform voordat u zich aanmeldt; dit is om ervoor te zorgen dat het niet een scam.

U kunt zoeken naar reviews online, of te zien of het bedrijf heeft een bedrijf met het Better Business Bureau. Tot slot, als u wilt werken in plaats van zoeken naar deze vragen, kunt u zich ook aanmelden en verkopen van uw diensten op Fiverr.

De pay zal onvermijdelijk variëren in dit geval, en het zal volledig afhangen van uw uitgang en de hoeveelheid tijd die u te wijden aan het werken dit soort banen. Op Amazon Mechanical Turk, de gemiddelde beloning varieert van $ 6-12 per uur. U kunt optredens die meer te betalen op freelance sites of op Craigslist te vinden. Merk op dat elke baan of platform dat positioneert zich als een “get-rich-quick” kans is zeer waarschijnlijk een scam ; Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *