Juridische Loopbaan: Hoe kan ik een paralegal

Posted on

Juridische Loopbaan: Hoe kan ik een paralegal

Een paralegal of juridisch medewerker, is een persoon in een juridisch beroep die bepaalde taken die normaal gesproken worden uitgevoerd door een advocaat voert, zou een paralegal niet aanwezig zijn. Deze omvatten het onderzoeken van feiten in verband met een zaak, het interviewen van klanten en getuigen, het opstellen van juridische documenten, en het uitvoeren van juridisch onderzoek. Paralegals kan juridisch advies en altijd werk niet geven onder toezicht van een advocaat en zijn essentieel voor de advocatuur, omdat ze advocaten in de meeste aspecten van de zaak onderzoek en voorbereiding te helpen.

De termen “paralegal” en “juridisch medewerker” onderling uitwisselbaar te zijn, maar dat is langzaam aan het veranderen is binnen de industrie. Juridische medewerkers hebben nu betrekking op meer secretariële functies, terwijl paralegals uitvoeren van meer taken rechtstreeks verband houden met de wet.

Wie moet een legaal

Wie geïnteresseerd is in juridische carrière, maar die zijn niet zeker of ze willen gaan rechten studeren zijn goede kandidaten om paralegals worden. Er zijn ook enkele specifieke vaardigheden die paralegals moet beschikken, met inbegrip van communicatieve vaardigheden, onderzoek en onderzoeksvaardigheden, en multi-tasking vaardigheden. Dit zijn de vaardigheden die worden gegeven in formele paralegal educatieve programma’s, maar het helpt als je ze al bezit tot op zekere hoogte.

Het Bureau of Labor Statistics dat de baan vooruitzichten voor de paralegal beroep groeit met ongeveer 17% tussen 2012 en 2022, wat sneller is dan het gemiddelde percentage van de groei. Als u geïnteresseerd bent in een carrière bent dat groeit sneller dan gemiddeld, of als u de nodige vaardigheden beschikken en zijn geïnteresseerd in het Amerikaanse rechtssysteem, kan een carrière als paralegal voor u.

Hoe een paralegal

Volgens de Nationale Federatie van Paralegal verenigingen, zijn er verschillende manieren om een ​​paralegal. Er zijn certificaat programma’s, twee jaar programma’s, en vier jaar programma’s die allemaal verdiensten, en welke route je ook kiest om te gaan, hangt af van uw huidige rol en educatieve status en wat uw uiteindelijke doelen zijn.

Op basis van de huidige arbeidsmarkt, is het raadzaam dat paralegals hebben een vier-jarige opleiding met minimaal 24 studiepunten in juridische specialty cursussen. Er zijn ook post-baccalaureaat certificaten, zodat degenen met vier jaar graden in andere gebieden om de nodige kredieten en certificering te verdienen om winst werkgelegenheid als paralegal. Top-tier advocatenkantoren over het algemeen als hun paralegals om een ​​vier-jarige opleiding met een certificaat bezit op de top van dat, als je wilt gaan die route.

De NFPA heeft een adviesprijs curriculum voor paralegal programma’s, maar niet alle programma’s zich aan deze normen. Er zijn veel online hulpmiddelen om geïnteresseerde studenten vinden van de juiste formele educatief programma voor hen. Er is ook de optie van een American Bar Association goedgekeurd programma, waarin de NFPA aanbeveelt. Deze programma’s zijn ofwel bereikt of overschreden de normen voor paralegals door de ABA in te stellen.

Zodra je een soort van het formele onderwijs hebben gekregen, is er ook voortgezet onderwijs dat leidt tot paralegal certificering. Het is verschillend van de post-baccalaureaat certificaat dat al werd genoemd. Paralegal certificering vereist dat een paralegal heeft ten minste een jaar ervaring en vervolgens slagen voor een formeel onderzoek.

Het zijn een advocaat

De beslissing om een ​​paralegal te worden, betekent niet dat je geen advocaat langs de lijn kan worden. Vaak is het aanbevolen dat mensen die geïnteresseerd zijn in de wet, maar niet beslissend zeker dat ze willen gaan met de wet school werk als paralegal om ervaring op te doen in een juridische veld en om te zien of zij als het doen van dat soort werk. School van de wet is zowel zeer moeilijk en erg duur, dus als je niet zeker weet of het de juiste zet voor u, het vinden van werk als paralegal is een meer kostenefficiënte investering terwijl u beslist. Het zal je ook toestaan ​​om de voorwaarden dat advocaten werken onder, die zal waarschijnlijk ook helpen u uw beslissing te zien.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *