Hoe word je een Fashion Model

Posted on

Hoe word je een Fashion Model

De meest voorkomende vraag die het modelleren van agenten en scouts ontvangt van aspirant-modellen is: “hoe word ik een fashion model?” Er is zo veel informatie in boeken, op websites, en wervelende rond in het modelleren forums dat het kan lijken erg verwarrend en overweldigend om een ​​nieuw model die net beginnen. Hier zijn vijf stappen eenvoudig te helpen u aan de slag.

Neem Sommige Basic Snapshots

In het begin, de enige foto’s die u nodig hebt om aanwezig te modelleren agenten en scouts zijn enkele fundamentele snapshots. Ze zijn op zoek naar een mooi gezicht geschoten, zowel glimlachen en niet glimlachend-links en rechts profielen van je gezicht en lichaam, een full-length shot, en een back schot. Wear nauwsluitende kleding zoals skinny jeans of legging en een eenvoudige tank top of t-shirt. Als u comfortabel dragen van een zwembroek zijn, zijn onder andere een paar badpak schoten ook; ofwel een eendelige of tweedelige badpak is prima.

Mannelijke modellen nodig om de agenten tonen hun conditie, dus het is aangeraden dat mannelijke modellen dragen zwembroek of boxer shorts, of slijtage jeans zonder shirt in ten minste één van hun foto’s.

Get beoordeeld door een professionele Model Agent of Scout

Veel nieuwe modellen beginnen hun zoektocht, omdat hun familie en vrienden gezegd dat zij moeten het model, of dat zij het mooiste meisje of jongen in de school. Sommige mensen kunnen zelfs gewonnen hebben een aantal lokale modellering wedstrijden. Hoewel dat is een goede start, is het niet noodzakelijk vertaalt in wat de agentschappen zoekt. Het is essentieel dat u uw modeling potentieel geëvalueerd door een ervaren model agent of scout voordat u te veel tijd of geld te investeren in uw streven. Deze stap kan een beetje lastig, want het is moeilijk om te bepalen of het middel of de scout die evalueert u heeft de ervaring en kennis om u te helpen.

Veel nieuwe modellen vinden dat ze leven in een kleinere markt waar veel van de agenten zijn aangesloten bij een modellering school of fotostudio, en als gevolg daarvan kunnen ze niet krijgen van een nauwkeurige evaluatie, omdat het agentschap is meer geïnteresseerd in de verkoop van cursussen of fotoshoots .

Het betekent niet dat de agent niet goed is, of dat de cursussen of fotoshoots ze aanbieden zijn slecht; het betekent gewoon dat je moet nadenken over wat hen motiveert om u te vertellen of u een model kan zijn.

Krijg zo veel blootstelling mogelijk

Veel bureaus gespecialiseerd in slechts een bepaald gebied. Sommigen kunnen alleen vertegenwoordigen high fashion (editorial) modellen, en anderen kunnen vertegenwoordigen slechts commerciële, plus-size, petite, of een kind modellen. Als een bureau niet in staat is om u te vertegenwoordigen, raak niet ontmoedigd; het is belangrijk te krijgen gezien door zo veel agenten mogelijk en op een routine-basis.

Als je in een van de belangrijkste markten woont, kunt u in staat zijn om een ​​open gesprek te wonen of go-zien op het bureau. Als je buiten een van de belangrijkste markten leven, de beste manier om de blootstelling te krijgen is om uw foto’s te sturen naar zoveel bureaus mogelijk te maken.

Het krijgen van de blootstelling kan een zeer tijdrovende en dure onderneming zijn, vooral als u het maken van kopieën van al uw foto’s en hen te mailen. De kosten van de prints, enveloppen en postzegels kunnen snel oplopen tot meer dan duizend dollar. Een andere optie is om uw foto’s e-mail, maar met duizenden foto’s worden gemaild naar modellenbureaus elke dag, is het gemakkelijk voor hen om te verdwalen in de mix.

Om je kansen te vergroten worden ondertekend door een bureau, werken met mensen die ervaring hebben met directe verbindingen naar agentschappen in een verscheidenheid van markten. ModelScouts.com is een geweldige plek om te beginnen en biedt de meest legitieme en kosteneffectieve manier voor u om de blootstelling die u nodig hebt om gezien te worden door vele agenten over de hele wereld te krijgen, en op de snelst mogelijke manier.

Ken de Best Modeling Market for You

De term “markt” verwijst naar de verschillende geografische locaties in welke modellen werken en een inkomen. New York, Los Angeles, Parijs en Tokyo zijn voorbeelden van grote modeling markten. Een markt kan ook verwijzen naar de categorie uw specifieke blik valt in, zoals de mode, commercieel, plus of petite.

Terwijl de supermodellen die u ziet in de grote tijdschriften en het lopen van de start-en landingsbanen voor top klanten over het algemeen werken in elke markt, vele succesvolle modellen werken in één of twee markten. Als je niet vertegenwoordigd door een agentschap in New York of Parijs, kon je heel goed zijn perfect voor Tokio, Singapore, of andere Aziatische markten. Een ervaren agent kan helpen u begeleiden naar de juiste markt voor uw specifieke look.

Wees volhardend

Steeds een professioneel model is een lang proces en zelden gebeurt ‘s nachts. Zelfs de modellen die zeggen: “Ik was gewoon op straat loopt op een dag en de volgende was ik op de cover van Vogue,” overdrijven. Veel van de huidige topmodellen werd niet aangemeld bij een agentschap uit de poort. Supermodel Gisele Bundchen werd afgewezen meer dan 40 keer voordat ze eindelijk werd ondertekend aan een agentschap. Blijf positief en vergeet niet dat alleen maar omdat een agentschap was niet in staat om u vandaag te vertegenwoordigen, maar dat betekent niet dat ze niet geïnteresseerd morgen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *