Paralegal Perks – de beste dingen over Omdat het een legaal

Posted on

Paralegal Perks - de beste dingen over Omdat het een legaal

De paralegal industrie is sterk veranderd sinds de jaren 1970, toen zijn juridisch medewerker eerste ontpopt als een bona fide carrière. Eisen van de klant, economische noodzaak, en de explosieve groei hebben paralegals maakte een populaire carrière keuze, en er is nooit een betere tijd om een ​​paralegal zijn geweest. Acht paralegal carrière voordelen schetsen een aantal van de hoogtepunten van het werk in het veld.

Rising Pay

Paralegal compensatie is gestaag toegenomen in de afgelopen tien jaar, ondanks een hobbel in de weg in de diepte van de recessie 2009-2010. Als paralegals uitvoeren van een bredere en meer complexe reeks taken (paralegals vertegenwoordigen ook cliënten in de rechtbank in bepaalde landen en administratieve rechtbanken), paralegal winst blijven stijgen. De gemiddelde paralegal salaris is $ 50.561 per jaar, maar paralegals maken vaak door middel van bonussen. Overuren kunnen ook belangrijke contant geld toe te voegen aan salaris paralegal’s.

Explosieve Employment Outlook

De paralegal gebied is een van de snelst groeiende beroepen op de wereldbol. Het Amerikaanse ministerie van Arbeid, Bureau of Labor Statistics voorspelt de tewerkstelling van paralegals en juridische medewerkers om te groeien 15 procent voor de tien jaar eindigend in 2026, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Een van de factoren die deze groei is vraag van klanten naar goedkopere, meer efficiënte levering van juridische diensten. Sinds uurtarieven van advocaten zijn meestal verdubbelen of verdrievoudigen de tarieven van paralegals voor dezelfde taak, advocatenkantoor economie mandaten het toegenomen gebruik van paralegals de kosten te minimaliseren. Als gevolg hiervan, een paralegal carrière is een van de heetste niet-jurist banen in de juridische sector.

Gemakkelijk Career Entry

In tegenstelling tot advocaten die zeven jaar van het formele onderwijs moet invullen en laat de bar examen als advocaat, kunt u een paralegal in zo weinig als een paar maanden van de studie. Bovendien hoeft paralegals niet nodig om een ​​brick-and-mortar instelling bij te wonen; Je krijgt dan een. Paralegals met een bachelor’s degree in juridische studies of verwante diploma of een bachelor’s degree in een veld en een paralegal certificaat van een ABA goedgekeurd paralegal programma de meeste werkgelegenheid.

intellectuele Challenge

Paralegal werk is intellectueel uitdagend en het gaat om een ​​reeks van high-level vaardigheden. De meest succesvolle paralegals zijn probleemoplossers en innovatieve denkers. Paralegals moet vakexperts in hun specialiteit en de master juridische procedures, onderzoek, opstellen, en andere vaardigheden te worden. Zij moeten op de hoogte blijven van de steeds veranderende wet- en nieuwe juridische trends en ontwikkelingen, terwijl interfacing met advocaten, advocaat van de tegenpartij, leveranciers, medewerkers, klanten en anderen. Het werk is gevarieerd en elke dag brengt nieuwe uitdagingen.

Rising Prestige

Zoals paralegals uitvoeren complexer en uitdagend werk, wordt paralegal prestige stijgen. Paralegals zijn niet langer alleen assistenten advocaat; zij gaan ervan management functies in bedrijven, leidinggevende functies in advocatenkantoren en ondernemend rollen in onafhankelijke paralegal bedrijven. In de loop der jaren hebben paralegals het beeld van de verheerlijkte juridisch secretaresse overstegen gerespecteerde leden van het juridische team.

Gelegenheid om anderen te helpen

Een carrière als paralegal biedt een unieke kans om anderen te helpen. Deze mogelijkheden variëren, afhankelijk van de praktijk gebied van de paralegal’s. Bijvoorbeeld, persoonlijk letsel paralegals hulp gewond eisers compensatie ontvangen voor hun verliezen; intellectuele eigendom paralegals helpen klanten patent en hun unieke ideeën te beschermen en familierecht paralegals helpen klanten in conflict-beladen echtscheiding en voogdij gevallen. Paralegals in het algemeen belang sector hulp arme en achtergestelde segmenten van de bevolking met juridische kwesties, variërend van bescherming tegen huiselijk geweld om hulp te bereiden testamenten.

klant Contact

Terwijl paralegals werken onder toezicht van een advocaat, vele paralegals hebben direct contact met klanten. Bijvoorbeeld, paralegals interview potentiële klanten om de merites van hun zaak te beoordelen, voor te bereiden clients voor afzettingen en kruisverhoor tijdens het proces, werken met klanten om documenten en gegevens te verzamelen, klanten te helpen bij de voorbereiding van de ontdekking reacties en dienen als punt van de cliënt van contact overal een zaak of deal. In bepaalde rechtsgebieden, zoals echtscheiding, voogdij, en persoonlijk letsel paralegals “hold van de klant hand” door een moeilijke tijd. Voor veel paralegals, de informele begeleiding en ondersteuning die zij verlenen aan last klanten zijn enkele van de meest lonende aspecten van het werk.

Shifting juridische dienst Structure

In de afgelopen jaren, heeft de juridische sector een radicale verschuiving in de manier waarop juridische diensten worden geleverd gezien. Advocaten hebben niet langer het monopolie op de wet. Nieuwe wetten zijn deuren openen voor paralegals om een ​​breder scala aan taken dan ooit tevoren, zoals het vertegenwoordigen van cliënten in administratieve hoorzittingen te voeren, het verlenen van diensten rechtstreeks aan het publiek (zoals het voorbereiden van rechtsvormen of het opstellen van testamenten) en de lancering van virtuele paralegal bedrijven die ondersteuning advocaten in alle praktijkgebieden. Omdat veel organisaties en groepen te duwen om gelijke toegang tot de rechter aan achtergestelde individuen, zal paralegals een cruciale rol in het houden van juridische kosten in de hand te bedienen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *