Career Options for Communication Degree Grads te overwegen

Posted on

Career Options for Communication Degree Grads te overwegen


Als u gefascineerd door de manier waarop je zou kunnen beïnvloeden, vermaken en anderen te informeren door het creëren van de best mogelijke media-inhoud voor een publiek, kan een communicatie belangrijk voor u zijn. De communicatie grote covers vele disciplines, waaronder   reclamemarketingpublic relations , journalistiek , omroepmedia en film .

Skills Communications Major weten

Communications majors te leren hoe de behoeften en voorkeuren van lezers, kijkers en luisteraars te beoordelen. Ze hebben de creativiteit om innovatieve strategieën te ontwikkelen voor het transport van hun berichten. Communications majors leren om effectief te schrijven in veel verschillende modi, waaronder creatief, overtuigend, beschrijvend, en journalistieke stijlen. Zij oefenen ook de mogelijkheid om foto’s, video en audio te integreren in de communicatie die ze maken.

Studenten die grote in de communicatie leert plannen, organiseren en uitvoeren van projecten, programma’s en evenementen. Zij moeten aandacht voor detail, maar op hetzelfde moment te begrijpen het grote plaatje. Aangezien de communicatie in projecten zijn vaak onderworpen aan kritiek en falen, communicatie majors leren om kritisch taxaties van hun werk tolereren en om te gaan met minder-dan-succesvolle projecten.

Uw uiteindelijke beslissing over een carrière na een zwaar zo divers is als de communicatie zal worden beïnvloed door uw individuele interesses, vaardigheden en waarden, maar hier zijn enkele veelbelovende opties voor uw medewerking.

Career Opties voor Communicatie Majors

Geef je mening over een aantal van de beste kansen op werk voor communicatie majors, samen met de vaardigheden die je nodig hebt om te huren.

1. Public Relations Specialisten

Organisaties van alle soorten zijn bezorgd over hoe ze worden waargenomen door het publiek. Communications majors zijn goed gepositioneerd om strategisch te denken over hoe de publieke opinie te beïnvloeden via de media. PR-professionals schrijven van persberichten, het organiseren van persconferenties en andere evenementen en overtuigen van de media die verhalen over de organisatie journalistieke verdienste.

Sommige public relations vertegenwoordigers werken voor public relations, marketing, en reclamebureaus, welke dienst een rooster van verschillende klanten. Anderen werken rechtstreeks voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties in de communicatie afdelingen om de juiste boodschap eruit te komen over hun werkgever.

Salaris en Job Outlook: Het Bureau of Labor Statistics (BLS) schat dat public relations specialisten behaalde een gemiddelde van $ 59.300 met ingang van mei 2017. Volgens de BLS, de werkgelegenheid van de public relations specialist zal groeien met 9% tot 2026: ongeveer net zo snel als gemiddelde voor alle beroepen.

2. Meeting / Event Planner

Succesvolle evenementen vereisen een boeiende thema en doeltreffende wijze te bevorderen met het oog op een levensvatbare groep van deelnemers aan te trekken. Communications majors zijn gunstig gepositioneerd om de belangen van consumentenorganisaties, de leden van de professionele organisaties en belangengroepen beoordelen en evenementen op een aantrekkelijke manier te verpakken. Ze hebben de detail oriëntatie en organisatorische vaardigheden om na te denken door het proces en aan alle behoeften van presentatoren en deelnemers te overwegen.

Event planners kunt op het spreken in het openbaar vaardigheden ontwikkeld in hun communicatie studies om mededelingen te doen en de invoering van sprekers op programma’s. Hun schrijfvaardigheid hen helpen om persberichten te componeren, beschrijvingen en biografieën voor event literatuur te schrijven, en het creëren van online content over bijeenkomsten.

Salaris en Job Outlook: Meeting en event planners behaalde een gemiddelde van $ 48.230 met ingang van mei 2017, volgens de BLS . De BLS projecten groei van 11% tot 2026 voor de werkgelegenheid van de vergadering en event planners, sneller-dan-gemiddelde koers van alle beroepen.

3. College Alumni and Development Officers

Alumni officieren evalueren van de behoeften van de verschillende alumni groepen en plan evenementen zoals reünies, netwerken recepties, en sociale evenementen om alumni verbindingen met hun alma mater te behouden.

Development officieren studeren aspirant-donors en de aspecten van het college die overeenkomen met de belangen van bepaalde individuen te presenteren.

Het vermogen van de communicatie majors zorgvuldig geformuleerde en beknopte schriftelijke communicatie te creëren helpt de ontwikkeling officier om hun standplaatsen effectief te maken. Ontwikkeling en alumni officers moeten beiden een groot deel van de sociale finesse uit te oefenen in hun interacties met alumni, ouders en andere potentiële donoren.

Salaris: schat inderdaad dat de meerderheid van de alumni en ontwikkeling officers verdienen tussen de $ 55.100 en $ 80.000.

4. Media Planner

Media planners moeten het surfen op het web te begrijpen, het bekijken, lezen en luisteren neigingen van de consument om de beste mix van media voor een reclamecampagne te selecteren.

Communications majors zijn perfect opgeleid om de manier waarop demografische groepen verbruiken de media te onderzoeken, zodat ze de optimale plaatsing van advertenties op televisie / radio-programma’s, websites en tijdschriften en kranten artikelen kunnen anticiperen.

Media planners tikt ook de presentatie en schrijfvaardigheden ontwikkeld door middel van communicatie-studies als ze hun plannen te pitchen aan reclame collega’s en leidinggevenden.

Salaris: PayScale schat dat de media planners verdienen een gemiddelde van $ 48.830.

5. Social Media Manager

De sociale media is alles over het communiceren met mensen van belang. Het is geen verrassing dat de communicatie majors, die zijn opgeleid om communicatiepatronen te analyseren, zijn goed gekwalificeerd om organisaties te helpen profiteren van hun merken binnen social media.

Social media managers moeten goede schrijvers zijn om berichten over hun organisatie die een beroep op de bezoekers binnen media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter te componeren. Ze moeten ook de overtuigende vaardigheden en presentatie vaardigheden om hun plannen om personeel te pitchen en om collega’s en klanten te overtuigen om getuigenissen en andere online content bij te dragen.

Salaris en Job Outlook: PayScale schat dat de gemiddelde salaris voor social media managers is $ 49.290.

6. Human Resources Specialist

Human resources professionals zijn verantwoordelijk voor de communicatie-intensieve functies binnen organisaties, waaronder het werven van personeel, oriënteren nieuwe medewerkers, het ontwikkelen van opleidingen, het overbrengen van het beleid aan het personeel, het opleiden van medewerkers over de voordelen, en het creëren van werknemer nieuwsbrieven.

HR-medewerkers gebruik maken van spreken in het openbaar vaardigheden om presentaties te leveren aan de huidige / toekomstige medewerkers en schrijfvaardigheden handleidingen voor werknemers te creëren, componeren web content en recruitment literatuur te produceren. Zij maken gebruik van verbale communicatie vaardigheden door de communicatie grote te begeleiden / adviseren werknemers geteeld en om kandidaten te interviewen voor banen.

Salaris en Job Outlook: De BLS geschat dat het gemiddelde salaris van een specialist human resources met ingang van mei 2017 was $ 60.350. De BLS verwacht dat de werkgelegenheid in het gebied zou groeien met 7% tot 2026, ongeveer net zo snel als het gemiddelde voor alle beroepen.

7. Zakelijke Reporter

De proliferatie van financiële en zakelijke media heeft opengesteld mogelijkheden voor communicatie majors met een interesse in zaken en financiën. Zakelijke verslaggevers tik journalistieke schrijfvaardigheid met ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven, de industrie en de economie in het algemeen voor websites, tv-stations, kranten en tijdschriften te dekken. Zij moeten in staat zijn om zakelijke informatie over te brengen in verstaanbare taal door het grote publiek.

Om verhalen te dekken, business verslaggevers gebruik maken van de interpersoonlijke vaardigheden ontwikkeld door de communicatie-grote om de relaties met het bedrijfsleven insiders cultiveren. Zij moeten de overtuigende mogelijkheid om de redactie te overtuigen over de levensvatbaarheid van hun ideeën voor artikelen te hebben.

Salaris: PayScale schat dat het bedrijfsleven reporters verdienen een gemiddelde van $ 45.500.

8. Health Educator

Gezondheidsvoorlichters beoordelen van de gezondheid gerelateerde problemen en behoeften van de doelgroep en het formuleren van programma’s om deze problemen aan te pakken. Een belangrijk onderdeel van hun werk is het begrijpen van de attitudes en percepties van hun kiezers met betrekking tot gezondheid betreft. Ze moeten ontwikkelen en presenteren workshops en seminars gericht op hun publiek. Gezondheidsopvoeders produceren web content en de literatuur die een beroep doen hun kiezers.

Organisatorische en event planning vaardigheden zijn essentieel bij het orkestreren en de bevordering van de gezondheid beurzen en andere programma’s. Mondelinge communicatieve vaardigheden zijn van cruciaal belang bij het adviseren van studenten, medewerkers, of het grote publiek in een-op-een sessies.

Salaris en Job Outlook: De BLS geschat dat de gezondheid van opvoeders behaalde een gemiddelde van $ 53.940 per mei 2017. Jobs voor de gezondheid opvoeders en gezondheidswerkers werden naar verwachting groeien met 16% tot 2026, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen.

9. Brand Manager

Brand managers toezicht op de positionering van producten en diensten in het bewustzijn van het publiek. Ze analyseren de reacties van consumenten om hun producten op basis van factoren zoals de prijs, de ervaring van de consument, verpakking en toegankelijkheid. Brand managers toezicht op de ontwikkeling van de communicatie-intensieve campagnes waaronder reclame, promotie en public relations om de verkoop te verbeteren.

Brand managers moeten de sociale en communicatieve vaardigheden om de medewerking van andere sales, marketing en advertising partners wekken. De kritische oog van de communicatie belangrijkste is nodig om advertenties, commercials en andere marketing kopie te evalueren.

Salaris: Volgens PayScale, merk managers verdienen een gemiddelde van $ 69.770.

10. Sales Representative

De meeste communicatie majors worden niet denken van de verkoop als een eventuele carrière toen ze de universiteit te gaan. Toch zal ze leren veel vaardigheden terwijl het bestuderen van communicatie die kan leiden tot een succesvolle en lucratieve carrière in de verkoop.

Communications majors leren om de voorkeuren van een publiek te beoordelen net als een verkoper moet in staat zijn om de behoeften van haar klanten te anticiperen. De mondelinge, schriftelijke en bredere communicatieve vaardigheden beheerst door de grote zal het uitrusten  verkoper  te bedenken en leveren van de juiste toonhoogte van verschillende soorten consumenten of bedrijven.

Salaris en Job Outlook: Compensatie in het gebied varieert sterk door het gebied van de verkoop focus. Bijvoorbeeld, de BLS schat dat de groothandel / productie verkopers verdiende een gemiddelde van $ 69.770 met ingang van mei 2017 effecten verkopers verdiende $ 63.780, terwijl de retail verkopers verdiende slechts $ 23.370. De BLS geschat dat de kansen op werk voor wholesale-verkoop en effecten verkopers gemiddelde groei zou ervaren door middel van 2026 van 5-6%.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *