Hoe kan ik ook uw contactgegevens op uw CV

Posted on

 Hoe kan ik ook uw contactgegevens op uw CV


Wanneer je een CV aan het schrijven bent, is het belangrijk om al uw contactgegevens aan de bovenkant van je CV. Het stelt werkgevers in staat om te zien hoe ze u gemakkelijk kunt bereiken.

Zonder gedetailleerde contactgegevens of met onjuiste contactgegevens, zullen werkgevers niet in staat zijn gemakkelijk in contact te komen met je. U wilt het zo makkelijk mogelijk te maken voor een werkgever of hiring manager in contact te komen met u te maken.

Lees hieronder voor tips over wat in uw contactgegevens sectie en waar u uw contact sectie te maken aan onder meer, en je ziet een monster contact sectie voor een CV.

Wat moet worden vermeld in Contact informatie Sectie

  • Wat te nemen: uw volledige naam, adres, stad, provincie en postcode. Neem ook uw telefoonnummer en e-mailadres. Als u een LinkedIn-pagina of persoonlijke website, inclusief deze URL’s in uw contactgegevens sectie ook.
  • Naam: Als je met een ander dan uw voornaam naam, kunt u dit gebruiken in je cv. Echter, welke naam je ook kiest, consequent zijn. Het moet de naam worden op al uw sollicitatie documenten, met inbegrip van alle sollicitatiebrieven, visitekaartjes, professionele websites, enz. U kunt ook gebruik maken van uw volledige naam, maar zet een bijnaam die u liever te gaan door tussen haakjes. Het is bijvoorbeeld mogelijk uw naam op je cv te lezen: James (Jim) Santinello.
  • Postadres: Gebruik een vast postadres op je cv. Als je student bent, kunt u zowel uw vaste adres en uw school het adres. Zorg ervoor dat alle belangrijke details aan uw adres, omvatten, zoals een appartement nummer. Als u zich zorgen over privacy, overweeg dan een opsomming alleen de stad en staat. Bijvoorbeeld, kan uw adres te lezen: Tampa, Florida. Er zijn ook andere omstandigheden waarin je zou willen overwegen niet het aanbieden van uw fysieke huisadres.
  • E-mailadres: Gebruik een persoonlijk e-mailadres , niet je zakelijke e-mailadres. Je wilt niet dat uw huidige baan e-mails te mengen met uw zoektocht naar een baan e-mails. Als u niet beschikt over een persoonlijke e-mailaccount hebben, zich aanmelden voor een gratis e-mailaccount te gebruiken voor het zoeken naar een baan. Echter, er ook voor zorgen dat uw persoonlijke adres is professioneel. Gebruik je voor- en achternaam in het adres. Vermijd onprofessioneel e-mailadressen, PartyTime@email.com zoals. Controleer de e-mailaccount regelmatig, zodat u snel kunt reageren op de werkgever vragen.
  • Telefoonnummer: Het is zeer belangrijk om de voicemail op je telefoon, zodat de managers kan een bericht achterlaten als u niet beschikbaar bent. Je wilt niet aan een belangrijke gesprekken missen. Zorg ervoor dat uw voicemail boodschap klinkt professional; Ook zorg ervoor dat het omvat uw naam, zodat de werkgever weet dat ze de juiste persoon genoemd.

Hoe te Formaat Uw Contact Informatie Sectie

Plaats uw contactgegevens aan de bovenkant van uw CV; moet het eerste wat de werkgever ziet zijn. Uw naam moet op de top en moet opvallen. U zou uw naam een ​​beetje groter lettertype dan de rest van je cv, of vet uw naam, of beide te maken.

U kunt uw contactgegevens te centreren op de pagina, of het gerechtvaardigd is vertrokken.

Laat een spatie of horizontale lijn tussen het einde van uw contactgegevens en het volgende gedeelte van uw CV.

Resume Contact Sectie Voorbeeld

Voornaam Achternaam
Uw adres
uw stad, staat Postcode
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
LinkedIn of persoonlijke URL van de website  (als je die hebt)

Bewerken en proeflezen

Zorg ervoor dat u uw contactgegevens nagelezen, samen met de rest van de informatie op je CV. Een typefout in uw telefoonnummer of e-mailadres komt vaker voor dan je zou denken. Het kan voorkomen dat u in contact voor een sollicitatiegesprek.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *