Best Jobs in het Hoger Onderwijs Administration

Posted on

Best Jobs in het Hoger Onderwijs Administration

Heeft u overwogen te werken op een campus? Jobs in de administratie van het hoger onderwijs hebben veel te bieden, en er zijn veel verschillende soorten van de beschikbare functies. De meeste campussen bieden een schilderachtig park-achtige sfeer met aantrekkelijke architectuur en veel groene ruimte. College campussen zijn ook culturele en recreatieve centra met theater en kunst, alsmede fitnesscentra en atletische teams.

Veel hogescholen bieden campus-based kinderopvang om werknemers te ondersteunen bij gezinnen. Colleges bieden doorgaans genereus voordeel pakketten waaronder de gezondheidszorg, pensioenplannen, collegegeld ontheffing of bijstand, liberale vakantie en zieke tijd, en arbeidsongeschiktheid dekking.

Higher Education Administration salarisschalen

Als u wilt werken in de administratie van het hoger onderwijs, entry level salarissen meestal beginnen bij ongeveer $ 50.000, terwijl beheerders C-level up kan leveren aan de $ 200.000 en meer in sommige posities

Onderwijseisen

entry-level banen in de administratie van het hoger onderwijs vergen doorgaans een bachelor’s degree, terwijl hogere posities vereisen vaak een master’s degree of Ph.D.

Employment Outlook

Het Bureau of Labor Statistics meldt dat de werkgelegenheid van hoger onderwijs beheerders wordt naar verwachting 10% zal groeien 2016-2026, sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Jobs in het Hoger Onderwijs Administration

Hier zijn een aantal carrière categorieën die kansen te bieden om een ​​productieve carrière in het hoger onderwijs, met een overzicht van de banen en het gemiddelde salaris voor elke afdeling.

1. Academische Adviseren
Academische adviseren over personeel begeleidt studenten over studiekeuze, academische majors, strategieën voor het oplossen van wetenschappelijke problemen, het maken van notities, het afleggen van examens, en relaties met de faculteit.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Te beheren en te helpen bij de planning, uitvoering, evaluatie en verbetering van de programma’s en diensten van de afdeling.
 • Coördinaat groep adviseert sessies voor de voortzetting van studenten en op nieuwe leerling oriëntaties.
 • Analyseer retentie informatie en programma’s voor het behoud te verbeteren te ontwikkelen.
 • Adviseren atleten op studievoortgang eisen en te helpen internationale studenten.

Jobs:  studieadviseur, academische coach, student support coördinator, adjunct-directeur, adjunct-directeur, directeur, student succes coach, en pre-wet adviseur.

Salaris: De salarissen in de academische adviseren kantoor varieerden van $ 45.702 voor een academische adviseur van $ 96.679 voor een chief academische adviseren officer, volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey uitgevoerd door The College en de Universiteit Professional Association for Human Resources (CUPA- HR) en gerapporteerd door HigherEdJobs.

2. Toelating / Inschrijving Beheer
De afdeling opnames orkestreert de werving van studenten aan het college.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Gedrag tours, organiseren en personeel opnames evenementen.
 • Interview kandidaten, lezen en toepassingen te evalueren en statistieken op.
 • Ontwikkelen van recruitment strategieën om de juiste studenten te landen, trainen en begeleiden personeel en de ontwikkeling van digitale en papieren materialen bevorderen van de instelling.

Jobs:  Job titels variëren van opnames counselor / vertegenwoordiger en assistent-directeur bij de entry-level, directeur, directeur en vice-president bij meer seni associëren

Salaris:  Het gemiddelde salaris in opnames varieerden van $ 40.334 voor opnames counselors tot $ 209.415 voor de hoofdwerktuigkundige inschrijving officers, volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey.

3. Ontwikkeling / Advancement
De ontwikkeling kantoor orkestreert de fondsenwerving inspanningen van een college.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkel relaties met alumni, ouders, sponsors en andere filantropen. Beoordeel de belangen van fondsenwerving doelen en te communiceren informatie over verwante college programma’s en initiatieven.
 • Verzamelen en carrière en financiële informatie te analyseren over potentiële donoren voorrang te geven aan outreach inspanningen.
 • Feed verhalen van alumni om de communicatie medewerkers om hun prestaties op te nemen met een academische publicaties.
 • Ontwikkelen van fondsenwerving strategieën en input te leveren voor de bovenste administratie over prioriteiten donor voor de institutionele doelen.

Jobs:  directeur van vooruitgang, leiderschap gift functionaris, directeur van de jaarlijkse geven, campagne manager, associate director van vooruitgang, donor relations coördinator, directeur van vooruitgang diensten, vooruitzicht onderzoeker, geplande geven officer, en ontwikkeling assistent.

Salaris:  De salarissen in vooruitgang varieerden van $ 51.672 voor een sport information officer, $ 55.692 voor een editor en $ 124.799 voor een chief marketing beheerder, volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey.

4. zakelijke en financiële dienstverlening
kantoren binnen zakelijke en financiële dienstverlening toezicht op de zakelijke functies van het college, set beleid met betrekking tot financiële transacties, financiële administratie bij te houden, en te zorgen voor de naleving van de financiële regelgeving.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Identificeer de voorkeur leveranciers voor goederen en diensten en onderhandelen over contracten.
 • Bereid je voor op audits en te reageren op de bevindingen.
 • Rapporten genereren en in stand te houden, zodat afdelingen van het college van de status van de financiële middelen kan controleren.
 • Ontwerpen en implementeren van een proces voor afdelingen om de begroting verzoeken te formuleren.
 • Beheer van financiën en de investering van donaties en andere inkomsten stromen.

Jobs:  Penningmeester, accountant, controller, goed technicus, inkoop directeur, adjunct-directeur, associate director, budget analist, crediteuren specialist, kassier, payroll assistent, goed assistent, en debiteuren supervisor.

Salaris:  De salarissen in de zakelijke en financiële divisie varieerde van $ 51.108 voor een accountant tot $ 70.003 voor een inkoopmanager tot $ 193.860 voor een Chief Business Officer, volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey.

5. Career Services

De carrière kantoor op hogescholen houdt toezicht op de loopbaanontwikkeling van studenten en alumni.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkel stage, werving en kansen op werk voor studenten. Organiseer carrière-informatie panelen en programma’s om studenten over de mogelijkheden op te voeden. Recruit alumni en ouders om deel te nemen aan netwerkevenementen voor studenten en alumni in de carrière van de overgang.
 • Ontwikkelen en leveren van workshops over cv ontwikkeling, interviewen, netwerken, en zoeken naar een baan strategieën.
 • Beoordelen interesses, vaardigheden en waarden en te identificeren relevante carrièremogelijkheden.
 • Voeren mock interviews, beoordeling cv’s en sollicitatiebrieven, en coach studenten en alumni over het zoeken naar werk technieken.

Jobs:  loopbaanadviseur, adjunct-directeur, associate director, werven coördinator, alumni adviseur, assistent-directeur van arbeidsverhoudingen, een en directeur van loopbaanontwikkeling.

Salaris:  De salarissen in de carrière van de universiteit diensten varieerden van $ 48.358 voor een loopbaanadviseur tot $ 100.497 voor de hoofdwerktuigkundige loopbaanontwikkeling officers, volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey.

6. College Marketing / Communicatie
De afdelingen binnen college communicatie te creëren en messaging over het college en de behaalde resultaten aan de media, alumni, ouders, overheidsinstellingen, stichtingen, en het grote publiek te coördineren.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen van inhoud voor de website van de hogeschool, tijdschrift, catalogus, en andere publicaties.
 • Coördineren publiciteit evenementen en vind plaatsing voor verhalen met media.
 • Maak thema’s voor publicaties en schrijvers, en het gesprek en het profiel van de belangrijkste campus medewerkers en alumni.
 • Bedenk strategieën ter bevordering van het college.

Jobs:  directeur van communicatie, media relations directeur, redacteur, schrijver, webmaster, directeur van marketing, manager public relations, ontwerper, manager van publicaties en associate director van digitale communicatie.

Salaris:  De salarissen in college marketing / communicatie varieerden van $ 47.728 voor het entry-level gift officieren tot $ 180.000 voor de hoofdwerktuigkundige vooruitgang officers, volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey.

7. Computer and Information Technology

Kantoren binnen de computer en informatie technologie divisie toezicht houden op de aanschaf en het onderhoud van computer apparatuur / software en het onderhoud van de digitale behoeften van het college gemeenschap.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Communiceren met campus gebruikers met betrekking tot hun behoefte aan technologie en ontwerpt systemen om te helpen afdelingen efficiënter te werken.
 • Ontwikkelen van trainingen en workshops om medewerkers te leren desktop en enterprise computing middelen te gebruiken.
 • Problemen op te lossen met bestaande software en hardware.
 • Evalueer opkomende trends in de computertechnologie, en aan te bevelen toekomstige resource configuraties naar de campus executives.

Jobs:  Programmer analist, database administrator, veiligheid van het netwerk analist, systeembeheerder, netwerkbeheerder architect, web developer, applicaties ontwikkelaar, en de service desk assistent.

Salaris:  De salarissen in de computer en informatietechnologie varieerden van $ 60.947 voor een programmeur analist tot $ 75.840 voor een database administrator tot $ 252.794 voor een chief IT officer, volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey.

8. Financiële steun
De financiële steun van de office medewerkers adviseert studenten met betrekking tot mogelijkheden voor de financiering van hun opleiding.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Beheer en financiële middelen steun op basis van evaluaties van de criteria waaraan aanvragers toe.
 • Genereer statistische rapporten over studiefinanciering.
 • Samenwerken met toelatingen tot informatieve sessies voor aankomende studenten te presenteren.
 • Ontwikkelen van het beleid en de procedures voor de verwerking van de aanvragen om bijstand.
 • Begeleiden en coördineren van de verwerking en verpakking award voor alle vormen van studiefinanciering, met inbegrip van subsidies, leningen, beurzen en andere prijzen.
 • Rapporten over de naleving van de staats-en federale agentschappen het toezicht op de toekenning van studiefinanciering.

Jobs:  Financiële hulp adviseur, adjunct-directeur, associate director, directeur financiële steun officer, financieel adviseur hulp en financiële hulp assistent.

Salaris:  De salarissen in de financiële steun kantoor varieerden van $ 42.840 voor een financieel adviseur steun aan de $ 120.825 voor een chief financial officer hulp, volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey.

9. Human Resources

Het kantoor human resources (HR) bij een college houdt toezicht op de aanwerving van personeel, de ontwikkeling van opleidingsprogramma’s, voordelen administratie, HR-informatiesystemen, beloningsbeleid, werknemer / arbeidsverhoudingen, en de naleving van diversiteit / integratie.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Stel het werkgelegenheidsbeleid en het creëren van een werknemer handboek.
 • Beoordeel de behoeften van de werknemers en programma’s voor ontwikkelings- en institutionele prioriteiten aan te pakken.
 • Maak strategieën voor het aantrekken van kandidaten en het scherm toepassingen.
 • Onderzoek mogelijkheden om middelen te optimaliseren voor employee benefits.
 • Bemiddelen conflicten tussen medewerkers en programma’s om moreel van de werknemers te verbeteren te ontwikkelen.

Jobs:  HR medewerker, werven medewerker, voordelen assistent, de voordelen manager, recruiter, associate director voor human resources, vice-president voor human resources, directeur van diversiteit en integratie, training en development manager en human resource informatie systemen analist.

Salaris:  De salarissen in de universiteit human resources varieerden van $ 44.183 voor een HR-coördinator tot $ 200.592 voor chief human resource officieren volgens de 2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey.

10. Registrar

De Stichting beoordelingen en analyseert het registratieproces.

Afdeling Verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen van schema’s van de academische aanbod in samenwerking met de academische afdelingen.
 • Evalueer en systemen voor het behoud van de academische registers aan te passen en het waarborgen van de veiligheid van de gegevens over studenten.
 • Zorg voor documentatie en advies aan studenten over hun formele vooruitgang is ten opzichte afstuderen eisen.
 • Controleer of de studenten aan de vereisten voor het afstuderen hebben ontmoet.
 • Werk academische adviseurs op het curriculum veranderingen.
 • Maak en rapporteert aan beslissers met betrekking tot de inschrijving te verdelen.

Jobs:  Registrar assistent, adjunct-griffier, associate registrar, registratie medewerker, griffier, de overdracht kredietbeoordelaar, en registreert technicus.

Salaris:  De salarissen in het kantoor van de registrar varieerden van $ 49.347 voor een adjunct-griffier, $ 61.688 voor een associate registrar tot $ 123.960 voor de hoofdwerktuigkundige registrar en verslagen officieren, volgens de  2017-18 Professionals in het Hoger Onderwijs Salary Survey .

Tips voor de landing een baan in het Hoger Onderwijs

De meeste banen in het hoger onderwijs is ten minste een bachelor’s degree. Dit betekent dat potentiële kandidaten hebben al een relatie aan het college ze zo hebben bijgewoond benutten die door uzelf positioneren vroeg. Als u overweegt carrière mogelijkheden als een afgestudeerde, zijn er vele manieren waarop u kunt tikken uw college verbindingen.

Begin terwijl je student bent.  Studenten kunnen stages, assistentschappen, student werkgelegenheid, en vrijwilliger rollen na te streven op de campus bij het invullen van hun diploma om een achtergrond in het veld te cultiveren.

Het opzetten van informatieve bijeenkomsten. Omdat studenten en alumni worden gewaardeerd stakeholders, zal campus professionals, duurt het meestal over de rol van adviseur en mentor aan studenten of afgestudeerden die een belang hebben in het werken in het hoger onderwijs hebben. Aanpak professionals in de diensten waarin u geïnteresseerd bent en beleefd te vragen een informatieve overleg om te leren wat er nodig is om te werken in het veld. Vraag voor suggesties over wat u kunt doen als student of overstappen naar enige ervaring binnen hun afdeling te krijgen.

Gebruik dezelfde strategie op andere hogescholen.  Bij het zoeken naar een baan, maken gebruik van dezelfde informatieve interviews techniek bij andere instellingen om een publiek te krijgen met professionals in de diensten van belang. Deze sessies zullen helpen demonstreer je sociale en communicatieve vaardigheden, die zo belangrijk zijn in het hoger onderwijs.

Sluit op LinkedIn.  De meeste professionals in het hoger onderwijs zijn lid van LinkedIn. Het ontwikkelen van een compleet LinkedIn profiel en uit te reiken naar alumni en leden van relevante beroepsgroepen voor informatie en suggesties.

Werk zoeken online.  De beste job sites voor het vinden van de openingen in het hoger onderwijs zijn HigherEdJobs, de  Chronicle of Higher Education , LinkedIn, en inderdaad. De eerste twee sites kunt u zoeken op categorieën van administratieve functies. Gebruik zoekwoorden als “bekentenissen” of “ontwikkeling” bij het zoeken naar aanbiedingen op LinkedIn of Inderdaad.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *