Help Desk Support Technician Resume Voorbeeld

Posted on

Help Desk Support / Technician Resume Voorbeeld

Houdt u van IT-producten? Bent u een natuurlijk troubleshooter en communicator – iemand die gemakkelijk kan uitleggen ingewikkelde technische kenmerken aan computer eindgebruikers die niet een firewall van een flash drive niet kennen? Zo ja, wilt u misschien overwegen het versturen van applicaties en cv’s voor banen bureau ondersteuning te helpen.

Volgens het Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook , de behoefte aan getalenteerde IT-support specialisten zal naar verwachting toenemen met 11% 2026 – sneller dan de gemiddelde snelheid van de groei voor de meeste banen. De 2017 mediane loon voor deze banen was $ 52.810 per jaar (ongeveer $ 25,39 per uur).

Helpdeskondersteuning is een van die carrière gebieden waar je niet per se een bachelor’s degree nodig. Veel werkgevers zullen huren kandidaten met graden associate’s, vooral als ze hebben bewezen klantenservice vaardigheden, aandachtig luisteren vaardigheden, sterke spreken en schrijven talenten, en het vermogen om problemen-shoot eenvoudige en complexe computer problemen.

Hier is een voorbeeld van een  CV  is ontworpen voor een helpdesk ondersteunende rol. Het omvat verder onder meer een  samenvatting van de kwalificaties sectie. Bij het aanmaken van je CV voor computer support banen, moet u ook rekening met inbegrip van een sectie technische vaardigheden die een overzicht van de software en hardware die je hebt kennis van.

Help Desk Support CV Voorbeeld

Julian Assenge
408 S. Enola Drive, Enola, PA 17025 · (709) 732-1234
julian@email.net

SAMENVATTING VAN KWALIFICATIES

Ervaren en deskundige IT-professional op zoek naar opleiding en verworven competenties binnen een helpdesk ondersteunende rol bij te dragen. Goed thuis in SAP en Windows Active Directory.

Werkt goed zelfstandig of in een groep, die alle facetten van de computer helpdeskondersteuning, zoals het oplossen van problemen, installaties en onderhoud. Diepgaande kennis van en inzicht in tal van softwarepakketten en besturingssystemen. Bekwaam in het verstrekken van de klant en de eindgebruiker helpdeskondersteuning. Gemakkelijk identificeert en lost technische problemen en zorgen. Uitstekende communicatieve en presentatie mogelijkheden.

ONDERWIJS EN OPLEIDING

KnowledgeSoft, Inc., Mechanicsburg, PA
Cursussen in Intranetware 4.11 Administratie en 4.1a Geavanceerd beheer

Shippensburg University of Pennsylvania, Shippensburg, PA,
John L. Grove College of Business
B. S. in Information Technology

Harrisburg Area Community College, Harrisburg, PA
A.A. (Eer)

High School East Pennsboro Area, Enola, PA

TECHNISCHE VAARDIGHEDEN

Platforms: Windows 7/10, Mac OS X, Android

Software: MS Office Suite 2013+ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), Office 365SAP, Adobe, McAfee, Norton Utilities, Intranetware 4,11, SAP SE

Hardware: TCP / IP, DHCP en DNS protocollen, LAN / WAN, routers, Ethernet, SAN, VPN

PROFESSIONELE ERVARING

Pennsylvania Bureau van de inspecteur-generaal , Harrisburg, PA (01/2017 – heden)
Help Desk Technician

Zorg voor computer helpdesk ondersteuning via telefonische communicatie met eindgebruikers. Diagnose uitvoeren en probleemoplossing van het systeem kwesties, document helpdesktickets / resoluties, en onderhouden van apparatuur inventarislijsten.

  • Geschreven organisatie allereerste handleiding van Help Desk Standard Operating Procedures (SOP’s).
  • Geïmplementeerd continu verbeteringsproces verbeteringen die moeite ticket responstijd met 45% verlaagd.
  • Consistent met ambitieuze tevredenheid van de klant.

Tri-County Association for the Blind , Harrisburg, PA (11/2015 – 1/2017)
Production Associate

Uitgevoerd diverse administratieve taken, zoals massa-mailings te liefdadigheidsinstellingsinspanningen voor blinden en andere organisaties voor mensen met een handicap te ondersteunen.

  • Samengesteld literatuur, bereid adresetiketten en enveloppen, en uitbetaald via de post.
  • Verantwoord en gecontroleerd IBM equipment parts, geassembleerd kantoorartikelen en gewaarborgd juiste verpakking.

Pennsylvania Commissie over Misdaad en delinquentie , Harrisburg, PA (09 / 2013- 11/2015)
Information Technology Technician

Mits computer helpdesk ondersteuning en technische training op hardware / software voor eindgebruikers.

  • Gedocumenteerd helpdesktickets / resoluties, alsmede de algehele bijstand in het dagelijks beheer van een SAP Community Network (SCN).
  • Uitgevoerd set-up, afbraak, en het vervoer van bureau uitrusting op een als een noodzakelijke basis.

Meer tips voor Help Desk Support Werkzoekenden

Als je je CV voor computer support technicus rollen op te stellen, proberen op te nemen zo veel industrie-specifieke zoekwoorden in uw document mogelijk te maken. Veel werkgevers gebruiken momenteel geautomatiseerde applicant tracking systemen te rangschikken de hervat zij ontvangen. Als je cv ontbreekt de zoekwoorden deze systemen zijn geprogrammeerd om te identificeren, kan het nooit in het oog van een mens personeelsmanager te bereiken.

Uw beste gids om welke zoekwoorden u moet gebruiken zijn de teksten van de functiebeschrijvingen waarnaar je solliciteert. Kijk voor de termen die ze gebruiken in hun “Minimum Kwalificaties” en “Preferred Kwalificaties” secties. Neem ook een kijkje op deze gemeenschappelijke tech support vaardigheden dat werkgevers doorgaans te zoeken in hun werk kandidaten.

Zodra je terug van een werkgever dat ze zouden geïnteresseerd in u te ontmoeten hoort, is het tijd om te repeteren voor uw gesprek, zodat u zal maken als groot van een indruk in persoon als je deed op je cv. Hier zijn een aantal helpdesk interview vragen te herzien als je voor te bereiden.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *