Resume Doelstelling voorbeelden en tips voor het schrijven

Posted on

 Resume Doelstelling voorbeelden en tips voor het schrijven


Sommige werkzoekenden kiezen om een ​​cv doel in hun cv op te nemen. Een CV doel stelt uw carrière doelen. Het kan zo simpel zijn als met vermelding van de gewenste functie, of het kan laten zien waar je bent geweest en waar u hopen te gaan in je carrière. Wanneer moet je een doel in te zetten, en wanneer kunt u deze uitsluiten van uw CV?

Sommige mensen zeggen dat de doelstellingen niet meer nodig in een cv – in het beste geval ze nodig zijn, en in het slechtste geval, ze zijn verouderd. Toch kan een CV doelstelling die zich richt op jouw kennis en vaardigheden daadwerkelijk verbeteren van uw CV door middel van overtuigend werkgevers dat je weet wat je wilt doen en dat u de vaardigheden die nodig zijn voor de baan.

Wat is een Resume Doelstelling?

Een CV doel is een verklaring van uw doelstellingen voor de werkgelegenheid, meestal genoteerd aan de bovenkant van je CV. Een CV doel is typisch één of twee zinnen lang.

Wanneer kan ik een CV Doelstelling gebruiken

Nogmaals, sommige carrière experts zoeken hervatten doelstellingen verouderd. Echter, er zijn momenten waarop een CV doelstelling kan zeer nuttig zijn. Wanneer je wil benadrukken dat je ambitieus bent, dat je weet wat je wilt in een carrière, of dat u de vaardigheden voor de specifieke taak, kunt u profiteren van een CV doelstelling.

Tip : Een specifieke tijd kon je een CV doel te gebruiken is wanneer je veranderen van loopbaan.

Een hervatten doelstelling kan uitleggen waarom u in aanmerking komt voor de baan, zelfs als u niet beschikt over veel relevante werkervaring hebben.

Pas uw doelstelling om de job

De meest effectieve doel is er een die is afgestemd op de job waarvoor je solliciteert. Daarin staat wat voor soort carrière die u zoekt, en welke vaardigheden en ervaringen die je hebt dat je ideaal voor een carrière te maken. Een CV doel is wellicht ook waar je bent geweest en waar u wilt gaan in je carrière te nemen.

Bijvoorbeeld, kan het aantal van uw eerdere prestaties te vermelden, en ga dan naar het soort prestaties je hoopt te bereiken in de toekomst (idealiter, prestaties u wilt bereiken voor het bedrijf waar je solliciteert).

Uiteindelijk, met vermelding van een objectief is optioneel, maar het kan helpen overtuigen werkgevers dat je weet wat je wilt en zijn bekend met de industrie.

Hoe schrijf ik een sterke CV Doelstelling

Als je een doel op te nemen in uw CV, is het belangrijk om het te hervatten doelstelling aan te passen aan de functie waarvoor je solliciteert voor de wedstrijd. Hoe specifieker je bent, hoe meer kans je hebt te worden overwogen voor de baan waarin u geïnteresseerd bent. Het is een goed idee om een ​​nieuw CV doelstelling te schrijven voor elke taak u een aanvraag voor.

Wanneer u uw CV objectieve bent bewerken, moet u zich richten op specifieke vaardigheden en ervaringen die direct gerelateerd zijn aan het werk. Een andere effectieve strategie is om trefwoorden uit de jobaanbieding in je cv doel bevatten. Niet alleen kan dit verhogen de kans op uw CV krijgen opgepikt door een bedrijf applicant tracking systeem; het kan ook benadrukken hoe uw kwalificaties af te stemmen op de jobaanbieding.

Je moet ook enkel vaststellen carrière doelen die haalbaar zijn binnen het bedrijf zijn. Bijvoorbeeld, als je uiteindelijk wilt een managing editor bij een tijdschrift te worden, maar je solliciteert voor een baan bij een krant, niet vermelden dat dit. Focus op hoe u wilt om te groeien binnen het bedrijf.

Een van de gevaren van een CV doel is dat u te veel van wat je wilt in je carrière, en niet genoeg over hoe je waarde toevoegen aan het bedrijf kunnen richten. Daarom, terwijl je CV objectieve informatie over de loopbaan moet bevatten die u wilt, wilt u ook om uit te leggen waarom je bent een ideale kandidaat voor de baan. In het kort bevatten alle informatie die uw ervaring, met inbegrip van uw jaar in de industrie, uw specifieke vaardigheden, en eventuele andere kwalificaties hoogtepunten. Omvatten voorbeelden van manieren waarop u waarde toe te voegen of zelfs het bedrijf te verbeteren.

Bijvoorbeeld, onder vermelding van uw tien jaar met succes het verminderen van de budgetten, en stellen dat u deze vaardigheden toe te passen op de begroting van de organisatie.

Sample Resume Doelstelling Verklaringen

 • Op zoek naar een functie bij XYZ Company, waar ik mijn 10+ jaar management, kwaliteitsborging, programmaontwikkeling en opleiding ervaring te maximaliseren.
 • Op zoek naar een functie als klinische praktijk assistent voor een gezondheidsorganisatie, met behulp van mijn bekroonde schrijven, onderzoek, en leidinggevende vaardigheden.
 • Basisonderwijs leraar op zoek naar een positie bij een kleine onafhankelijke school, waar ik mijn vijf jaar leservaring en mijn curriculum ontwikkeling van vaardigheden kunnen toepassen.
 • Customer service manager op zoek naar een mogelijkheid om mijn klantenservice en het management vaardigheden te gebruiken om de klanttevredenheid te verbeteren.
 • Op zoek naar een positie waar ik strategieën kunnen integreren om de ontwikkeling en verkoop van bestaande klanten, het merk en product ontwikkeling en media goedkeuring uit te breiden.
 • Zoekmachine optimalisatie positie waar ik mijn SEO vaardigheden en ervaring kunnen gebruiken om verkeer op de site te verhogen en zoekmachine plaatsing, en breng mijn 15 jaar IT-ervaring.
 • Naar een positie die me in staat stelt om mijn sterke organisatorische vaardigheden, bekroonde educatieve achtergrond, en het vermogen om goed te werken met mensen gebruiken te verkrijgen.

Monster CV met een doelstelling

Dit is een CV monster met een doel.

John Aanvrager
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

carrièredoelstelling

Elementaire leraar op zoek naar een positie bij een kleine onafhankelijke school, waar ik mijn vijf jaar leservaring,-STEM gerichte instructie, technologie en curriculum ontwikkeling van vaardigheden kunt toepassen op student groei en succes te ondersteunen.

kernkwalificaties

 • Bedreven in het creëren van positieve, boeiende, en ondersteunende leeromgeving voor studenten uit diverse achtergronden.
 • Sterk team building en gezamenlijke talenten, samen gemakkelijk met leerkrachten, directies, ouders en ondersteunend personeel van studenten behoeften, adres problemen te identificeren, en de geest te promoten.
 • Gewillig werk na uren en in het weekend tot het succes van buitenschoolse, sport, en fondsenwerving evenementen te waarborgen.
 • Houd huidige K-8 onderwijs certificering; actief lid van NAIS, AFT, ASCD en CEC.
 • Vloeiend in woord en geschrift Spaans; goed thuis in het gebruik van SmartBoard en adaptief leren technologieën.

PROFESSIONELE ERVARING
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
elementaire leraar, september 2016-heden

Structuur en implementeren van dynamische en boeiende lesplannen voor de 1e, 2e en 3e klassers, het onderwijzen van maximaal 25 leerlingen per klas. Samenwerken met collega’s om gezamenlijke lessen te leveren en te coördineren student activiteiten, waaronder seizoensgebonden toneelstukken, een jaarlijkse “Fun Run”, en de wetenschap beurzen. Communiceren dagelijks met de ouders om feedback over de prestaties van leerlingen te bieden en het oplossen van gedragsproblemen.

 • Speelde belangrijke rol in het verbeteren van student scores op gestandaardiseerde tests met 38% in geletterdheid en 29% in wiskunde.
 • Verdedigd introductie van nieuwe adaptief leren technologieën om beter te kunnen bedienen de individuele behoeften van studenten.
 • Gesponsorde naschoolse Spaanse Club en bereid studenten voor deelname aan Odyssey of the Mind.
 • Kreeg drie “Best Teacher Awards.”

OPLEIDING

Bachelor of Arts in het basisonderwijs (2015); GPA 3.9
Clemson University, Clemson, South Carolina
Dean’s List; Studeerde summa cum laude

Andere opties voor het starten van uw CV

Samenvatting Verklaring
Een alternatief voor het gebruik van een objectief op je CV is om een CV profiel wilt gebruiken, ook wel een samenvatting CV verklaring of een verklaring van diploma’s, dat is een korte samenvatting van uw vaardigheden en ervaringen geschreven voor een specifieke vacature. In tegenstelling tot een CV doel, een CV profiel richt zich rechtstreeks op hoe u kunt profiteren en waarde toevoegen aan het bedrijf, in plaats van je eigen carrière doelstellingen.

Branding Verklaring
andere optie is om een CV branding verklaring toe te voegen aan je CV. Deze verklaring is korter dan een CV profiel of objectief – ongeveer 15 woorden – en wijst hij op uw belangrijkste successen en vaardigheden.

Headline
Ten slotte is een derde optie is een CV kop, ook wel bekend als een CV titel. Dit is zelfs korter dan een CV branding statement. Het is een zin die je vaardigheden en werkervaring verklaart.

Hoe maak je een objectieve, Headline, of verklaring over een CV opnemen

U kunt ook meer dan één van deze in je CV. Zo kunt u zowel een CV kop en een CV-profiel (met de kop dichter bij de top van uw CV).

Tip : Welke van deze opties u beslist te doen, plaatst u deze naar de bovenkant van je cv, onder uw naam en contactgegevens.

Zorg ervoor dat u uw informatie te bewaren beknopt, en het gebruik van trefwoorden uit de jobaanbieding in uw verklaring. Zelfs met een CV doel, profiel, branding statement of kop, moet je cv nog steeds op één pagina passen als dat mogelijk is. Ten slotte moet u een nieuwe verklaring te schrijven voor elke taak die u aanvragen, zodat de werkgever ziet wat je maakt een goede pasvorm voor die specifieke job.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *