Hoe u uw foto’s naar Modeling Agencies

Posted on

Hoe u uw foto's naar Modeling Agencies

In wezen zijn er vier manieren om foto’s te sturen naar de lokale en internationale modellenbureaus. U kunt ze zelf per e-mail of e-mail, uw bestaand agentschap stuur ze, hebben een online model scouting bedrijven te verzenden ze voor u, of uw geluk beproeven met sociale media.

Het hebben van een ervaren agent of professioneel model scouting bedrijf doen het werk voor u is altijd de beste aanpak. Echter, als je wilt het zelf te doen, is het belangrijk om het goed te doen. Veel nieuwe modellen realiseren zich niet dat het niet alleen de foto’s die bureaus naar kijkt. Het is ook hoe je je foto’s die zaken te presenteren aan hen.

Als u uw foto’s verzenden in een slordige manier, dan maakt het agenten af ​​of je de nodige aandacht voor detail vaardigheden een model moet ontberen. Als je toevallig in uw correspondentie in plaats van professioneel zijn, kunnen de middelen denkt dat u een verhoogd gevoel van eigenwaarde. Er zijn ook enkele andere concepten in gedachten te houden bij het indienen van uw foto’s naar een modellenbureau.

Controleer hoe het Agentschap accepteert inzendingen

Voordat u uw foto’s naar meerdere bureaus, check om te zien hoe ze willen foto’s voorgelegd. Sommigen kunnen accepteren alleen foto’s via e-mail en andere alleen per post.

Volg de instructies om de brief aan uw aandacht te tonen. Als u uw foto’s per e-mail en ze accepteren alleen gemaild foto’s je met de middelen die niet weten hoe om aanwijzingen op te volgen.

Controleer of het Agentschap accepteert Uw Type

Zorg ervoor dat u alleen uw foto’s naar bureaus die het type model dat u zijn te accepteren. Als ze enige openingen voor plus-size modellen, en je bent niet plus-size, je bent gewoon verspilling van het agentschap en uw tijd. Je loopt ook het risico op het ontwikkelen van een reputatie als niet professioneel.

Blijf bij de feiten

Hoe verleidelijk het kan zijn om agenten hoe lang je hebt gedroomd om een ​​model te vertellen, ze hoeven alleen bepaalde informatie:

  • Uw naam
  • Leeftijd
  • Hoogte
  • Metingen (buste, taille en heupen voor vrouwen, en taille en jasje grootte voor mannen)
  • Huidige locatie
  • Contact Informatie (telefoonnummers, e-mailadres)
  • Burgerschap (waar uw paspoort is afgegeven)
  • Instanties die momenteel vertegenwoordigen u, indien van toepassing

Bij het verzenden van uw foto’s per e-mail moet u al deze informatie in uw e-mail. Als u mailen van foto’s is het belangrijk om deze informatie op de achterkant van elke foto te hebben.

Op die manier, als uw foto’s worden van elkaar gescheiden of je sollicitatiebrief, dan de agenten zullen weten wie je bent en hoe u te contacteren.

Controleer de grootte van uw foto’s

Als u het verzenden van uw foto’s via e-mail, zorg ervoor dat ze niet te groot zijn. 1 MB per foto moet het maximum zijn, 500 KB is beter. Als uw foto’s te groot zijn, kunnen ze te lang duren om te downloaden en uw e-mail kon uiteindelijk worden verwijderd voordat uw foto’s worden beoordeeld.

Laat uw foto’s verzenden in een zip-bestand en hoeft niet uw persoonlijke website. Agents zal waarschijnlijk niet het bestand openen of klik op de link om veiligheidsredenen problemen met het koppelen en de bestanden te comprimeren.

Adres Elke Agency Individueel

Neem de tijd om elk agentschap afzonderlijk adres in uw e-mail of sollicitatiebrief. Bijvoorbeeld, begin je brief of e-mail met “Dear ABC Models.”

Stuur nooit een generieke massa e-mail met de e-mailadressen van in de sectie “CC” van de e-mail vermeld tal van instanties. Niemand vindt het leuk om te denken dat ze waren niet uw eerste keuze.

Denk aan uw foto’s en informatie als je CV. Je moet op maat het voor elk bedrijf u zich wenden tot. Ingezonden foto’s zijn niet anders in dat je de tijd om indruk te maken de agenten zou moeten nemen.

Aandacht voor detail

Agenten willen intelligente modellen. Zorg ervoor dat u een bewijs van uw correspondentie. Slechte grammatica en spelling zal voorstellen om hen dat je niet de juiste keuze kan zijn.

Modellen kunnen publieke figuren, spreken en interactie met mensen. Als u niet in staat bent om uw gedachten duidelijk articuleren, kunnen middelen niet willen contact met u opnemen.

Als u uw foto’s verzenden via e-mail, zorgen ervoor dat uw envelop is netjes en leesbaar zijn. Laat uw foto’s niet in een bindmiddel, fotoalbum of map. Hart stickers, chique gekleurd papier, of leuke berichten op enveloppen of in uw pakket zal laten agenten weten dat u misschien niet genoeg om een ​​modellenbureau klus te klaren te rijpen.

Werk uw voicemail en Check Spam mappen

Nadat u de tijd om uw foto’s in te dienen hebt genomen en je hebt aandacht besteed aan elk detail, niet verknoeien door het hebben van een onprofessionele voicemailbericht of door het missen van een e-mail.

Uw voicemail bericht moet kort en to the point zijn. U kunt uw naam te vermelden, en zeggen dat u het gesprek zo snel mogelijk zal terugkeren. Spreek langzaam en articuleren uw woorden tijdens het opnemen.

Controleer uw mailbox regelmatig om ervoor te zorgen dat het niet vol. Controleer ook uw e-mail spam en ongewenste mappen regelmatig e-mails die zijn vaak automatisch er is gelegd.

Wees een Professional in elke fase

Vergeet niet dat modellenbureaus op zoek zijn naar een compleet pakket. Het duurt meer dan alleen een mooi uiterlijk tot een succesvol model. Modellen moeten professioneel zijn in elk aspect van hun gedrag. Als een bureau beraadt zich tussen u en een ander model, hoe meer professionele handelen en die zijn opgenomen model meer kans te worden ingehuurd.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *