New Job Announcement Letter to Cliënten

Posted on

 New Job Announcement Letter to Cliënten


Het verlaten van uw baan, terwijl het houden van uw klanten zullen een grote letter en nog betere timing vereist. Het schrijven van de aankondiging brief voor uw nieuwe functie is ongetwijfeld een spannende onderneming. Als je hoopt om uw klanten mee te nemen, concentreren op de inhoud van uw brief, de optimale timing, en follow-up. Lees verder om erachter te komen hoe alle drie de nagel.

Denk aan hoe uw Werkgever is de aankondiging van het nieuws

Uw nieuwe werkgever kunnen wensen om de spannende nieuws aan te kondigen in de rubriek uw lokale krant “Movers en Shakers”, op hun website, in een nieuwsbrief of op social media. Als je in een industrie die is gebaseerd op de klant verwijzingen, dan zult u wilt uw klanten mee te nemen. Dus, vermijd blindsiding hen door de aankondiging van het nieuws voordat ze het kunnen horen van een andere bron.

Vraag uw nieuwe werkgever vooraf als ze van plan zijn om het nieuws bekend te maken. Zo ja, te weten wanneer en hoe het zal gebeuren. Als het gaat vooraf aan uw geplande datum van bekendmaking, vraag hen af ​​te houden totdat u uw klanten hebben geïnformeerd. Zeggen dat je niet wilt die zakelijke relaties riskeren. Als hun bottom line in het geding is, zal uw nieuwe onderneming waarschijnlijk te leggen aan die wens.

Je collega’s kunnen de grootste bedreiging voor het houden van dingen onder de pet zijn. Aan iedereen die zonder het te weten te voorkomen uit te zoeken, informeren uw klanten binnen 24 uur na opzegging. Uw brief moet al klaar om te gaan.

Laat LinkedIn niet bijwerken nadat u bent begonnen. In feite, vertel alleen uw meest vertrouwde familieleden en vrienden om een ​​public relations crisis te voorkomen. Je wilt niet dat 500 Facebook-gebruikers wakker met het nieuws, omdat oom Bill niet kan ontcijferen tussen een status update en een eigen boodschap.

Maak een tijdlijn voor de aankondiging

Om een ​​soepele overgang en geniale vertrek zorgen, uitlijnen aankondiging strategie met die van zowel uw oude en nieuwe werkgevers. Uw exit-strategie moet drie dingen te overwegen. Uw brief moet onder meer de volgende drie items op een minimum.

  1. Informeer uw klanten binnen 24 uur na opzegging
  2. Vertel klanten uw ingangsdatum
  3. Bieden dankbaarheid voor het partnerschap

Gebruik een formele afdruk letter of een persbericht voor het bedrijfsleven meldingen. Gebruik social media, LinkedIn, en informele e-mail naar vrienden, familie en andere noodzakelijke partijen niet direct gekoppeld aan uw zakelijke activiteiten te melden.

Schrijf een effectieve Brief aan uw klanten

Wees professioneel, positief en genadig in uw brief, het danken van uw voormalige werkgever en huidige klanten voor de rol die zij in uw succes hebben gespeeld. Dan uiten optimisme voor de opwindende toekomst in petto. Tot slot, laat uw klanten weten wanneer je officieel zal beginnen om ervoor te zorgen dat ze kunnen voor te bereiden op de verandering.

Uw klanten zullen ook moeten weten wat te verwachten. Wat, als er iets zal veranderen met betrekking tot zaken doen met jou? Of, als ze verblijven met uw voormalige werkgever, die over hun rekening zal houden?

Voorbeeld van een nieuwe baan Announcement Letter

Hieronder is een voorbeeld van een nieuwe baan aankondiging brief die een marketing manager kan sturen naar zijn klanten.

Betreft: Nieuwe Positie Aankondiging

Geachte Contact Naam,

Ik ben verheugd te kunnen aankondigen dat ik zijn toegetreden NEWMarketing en begint op 7 augustus Ik ben zo dankbaar voor zes mooie jaren bij OLDMarketing en voor de integrale rol die u in mijn succes hebben gespeeld. Ik nodig u uit om samen met mij in dit spannende nieuw hoofdstuk toe aan onze wederzijds voordelige samenwerking voort te zetten. Je zou genieten van dezelfde inzet en toewijding van mij, met extra steun van een top bureau met honderden succesvolle campagnes die merken hun klanten omgezet in bekende namen.

Ik ben ervan overtuigd dat deze verandering me kunnen meer autonomie en tijd om u te dienen in al uw marketing inspanningen en doelen. Echter, als u kiest voor een verblijf met NEWMarketing, Laura Marks zou uw nieuwe agent begin augustus 7 zijn.

Aarzel dan niet te bereiken met eventuele vragen en weet dat ik alles wat ik kan om dit een soepele overgang te maken te doen.

Hoogachtend,

John Stewart

john@newmarketing.com
123 Park Street
Anytown, USA
(800) 123-4567

Schik een vervolgbijeenkomst

Nu dat je het nieuws naar uw klanten hebben aangekondigd, is het tijd voor de follow-up meeting – per telefoon of face-to-face -to een pre- en post-vertrek strategie voor een soepele overgang te activeren. Als ze nog niet hebben besloten hoe zij zullen doorgaan met betrekking tot uw partnerschap, bereidt u een verkooppraatje voor de vergadering.

Schrijf een gedetailleerde lijst van alle manieren waarop u hebben geholpen om het bedrijf een succes te maken. Van de winnende campagnes die u als speerpunt en inkomsten die u gebracht in om het hoge kaliber klanten die u beveiligd, zorg ervoor dat elke bijdrage is er. U moet uw klanten dat u van cruciaal belang voor hun succes zijn te overtuigen. Dus, naar voren brengen die vaardigheden en eigenschappen die je onderscheiden van de rest van het peloton.

Als ze besluiten om te blijven met je ex-bedrijf, heeft het niet persoonlijk op, zoals het gemak van de reden kan zijn. Vergeet niet dat er niets eindig is. Zij kunnen willen u rehire in de toekomst. Dus, zorgen voor een aangename vertrek dat eindigt op een positieve noot.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *