6 moduri de a obține a început să lucreze la domiciliu

Posted on

6 moduri de a obține a început să lucreze la domiciliu

Lucrand de acasa

Viața de muncă-at-home ar putea părea ca o fantezie neobținut celor care până acum în cariera lor au găsit ei înșiși priponit la un loc de muncă. Dar, cu o gândire creativă, de auto-reflecție și de muncă grea, nu este deloc imposibil de obținut dacă ai un obiectiv pe termen lung fac.

În cazul în care lucrează de la domiciliu este obiectivul dvs., apoi pe termen scurt în care aveți nevoie pentru a determina pașii pentru a face acest lucru posibil. Probabil primul pas este ia în considerare dacă aveți personalitatea de a lucra la domiciliu. Nu e pentru toată lumea. A se vedea dacă aveți aceste 5 calități esențiale într-un telecommuter.

Dacă crezi că faci, atunci este timpul să se uite la modul în care ai putea lucra la domiciliu, având în vedere calea de carieră trebuie urmați până acum și aptitudinile pe care le – au dobândit de-a lungul drum. Unii oameni telecommute pentru un angajator; alții independenți în calitate de consultant. Pornirea unei afaceri de origine este o altă cale posibilă.

Toate aceste posibilități au argumente pro și contra. Citiți mai departe pentru a vedea modul în care fiecare s-ar putea lucra pentru tine.

Turn de munca actual într-un loc de muncă Telecommuting

Locul logic pentru a începe cu ceea ce știi cel mai bine. Gândiți-vă dacă este fezabil transforma locul de muncă actual într-o poziție telecommuting. Răspunsul va depinde de tipul de activitate pe care și angajatorul dumneavoastră.

Reflectați pe fișa postului și ia în considerare dacă aceste taxe ar putea fi realizat la domiciliu. Care sunt potențialele obstacole? Ai făcut deja ceva de lucru de la domiciliu? Cum ai putea face trecerea la mai mult? De cercetare a politicii companiei dvs. pe Telecommuting și de rețea cu colegii pentru a vedea cât de mult se întâmplă Telecommuting la compania dumneavoastră. Apoi, a pus împreună o propunere pentru telework supervizorul dumneavoastră. Vezi mai multe despre cum să convingi șeful tău să te lase să telecommute.

Găsiți un nou loc de muncă

În cazul în care tipul de activitate pe care se poate face de la distanță, dar fie seful tau sau compania dvs. nu arata favorabil telecommuting, atunci ar putea fi timp pentru a găsi un nou loc de muncă. Atunci când căutarea unui nou loc de muncă muncă la domiciliu, puteți trece prin aceleași canale pe care le-ar putea merge pe pentru a găsi un loc de muncă în birou în cariera ta, adică anunțurile de locuri de muncă locale, site-uri de locuri de muncă pentru domeniul dvs. de cariera si social media. Cu oricare dintre aceste perspective, va trebui să dau seama de modul corect de a cere în cazul în care poziția poate fi telecommuted.

Go Freelance

O altă opțiune, în cazul în care activitatea dvs. poate fi telecommuted, dar nu au avut succes în a convinge compania dumneavoastră să vă facă acest lucru, este de a deveni liber profesionist sau consultant. În funcție de domeniul de cariera ta, este posibil să înceapă construirea unui freelancing sau de consultanță de afaceri în timp ce sunt încă angajați. Cu toate acestea, va trebui să fie atent să nu creeze conflicte de interese sau încalcă politicile companiei.

Partea buna a începe afacerea dvs. de consultanță în timp ce încă de lucru este că ușurează tulpina financiară a lipsei fluxului de numerar, care este tipic pentru orice noi afaceri. Dezavantajul este că nu puteți atinge într-una din sursele cele mai probabile de muncă – angajatorul actual și / sau clienții săi. Angajatorul dvs. poate fi spus nu pentru tine, ca un angajat-telecommuter, dar companiile pot avea politici complet diferite atunci când vine vorba de contractori independenți.

Începe propria afacere

La fel ca freelancing, incepand o afacere poate permite o mai mare flexibilitate în programul dvs. decât ocuparea forței de muncă tradiționale, dar costurile de pornire pot fi abrupte și timpul înainte de a rentabilității lungă. Acestea fiind spuse, pornind o afacere este o modalitate de a radieze și de a face ceva complet nou. Lipsa unor acreditări și / sau educație nu sunt restricții care ar putea fi în alte domenii. Alegerea dreptul de afaceri, cercetarea și crearea unui plan de afaceri inteligent și o mulțime de muncă grea sunt mult mai importante pentru succesul dumneavoastră.

acasa afaceri rula gama în ceea ce privește investițiile de timp și bani. Sunt cele cu angajamente relativ mici pentru ambele, cum ar fi produsele de vânzare directă, cum ar fi Avon. Și apoi sunt cei ca incepand o creșă, care ar putea necesita remodelarea casei, sau cumpărarea unei francize.

Începe o nouă carieră

Ce faci atunci când cariera ta actuală nu se pretează la Telecommuting sau te-ai saturat de ea, dar nu sunt de tip antreprenorial? Luați în considerare un nou career.Starting peste poate însemna începând de la partea de jos, și că ar putea însemna o reducere cu plată. Cu toate acestea, în cazul în care prioritatea cea mai importantă este de a obține flexibilitatea asociată cu lucrul la domiciliu, atunci ar putea fi în valoare de ea.

Pentru a minimiza acest potențial de reducerea salariilor, uita-te pentru o carieră în cazul în care aptitudinile pe care le culese în ultima dvs. de locuri de muncă vor fi evaluate. În același timp, petrece ceva timp de evaluare ceea ce de fapt se bucura faci.

Moonlight de la domiciliu

Toate aceste moduri de a lucra la domiciliu va avea nevoie de timp pentru a pune în aplicare (iar unele vor necesita bani prea). Daca nu sunt destul de pregătiți să investească timp și bani, luați în considerare doar încercarea de a ridica niște bani în plus de la domiciliu.

Pe de altă parte, dacă sunteți gata să facă o schimbare, uneori, este doar mai practic pentru a începe încet. Moonlighting de la domiciliu poate fi o modalitate de a salva un ou cuib pentru a începe ca afacerea de origine sau de a lansa o carieră freelancing, astfel încât să puteți lucra de la domiciliu full-time într-o zi.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *