General Vă mulțumim mostre de scrisori și Sfaturi de scriere

Posted on

General Vă mulțumim mostre de scrisori și Sfaturi de scriere

Vă mulțumesc scrisori, scrise cu gratie si sincer, sunt esențiale în lumea afacerilor. Fie ca un fost sef v-a oferit o referință, o persoană de contact de afaceri a te-a recomandat angajatorului lor, un coleg te-a ajutat cu un proiect sau un sef nou potential tocmai te-a intervievat pentru un post, este important să se ia timp pentru a mulțumesc tuturor celor care ajuta cu cariera ta sau de căutare de locuri de muncă.

Vă mulțumim scrisori sunt o modalitate foarte bună de a-și exprima aprecierea pentru ajutor oamenilor. Cu toate acestea, ei te pot ajuta, de asemenea, într-un număr de moduri. O scrisoare de multumire vă poate ajuta să mențină contactul cu cineva din rețea. Acesta vă poate ajuta să vă reamintesc un manager de angajare de ce esti un bun potrivit pentru o pozitie. Se poate arăta, de asemenea, supervizorul dumneavoastră că sunteți profesionist și politicos.

Asigurați-vă că știți ce să spun atât în ​​scrisoarea dumneavoastră, și, de asemenea, dacă să trimită nota ca un e-mail, scrisoare sau un card. Spunând lucrul corect, utilizând formatul corect va impresiona destinatarul, și să-l facă sau să se simtă apreciat.

E-mail vs hârtie vs NoteCard mulțumesc Yous

Cum vă trimite scrisoarea de mulțumire trebuie depinde de mai mulți factori. E-mail este destul de mult standardul pentru comunicarea de afaceri în aceste zile. În cazul în care un prompt follow-up este esențială – de exemplu, dacă doriți să-și exprime recunoștința pentru oportunitatea unui interviu de angajare în fața comisiei de angajare, ia decizia – e-mail este calea de a merge.

Print vă mulțumesc litere poate lua forma unei note informale, scrise de mână sau o scrisoare oficială, tastat. Cum ai scrie scrisoarea ar trebui să arate înțelegere a companiei și persoana pe care mulțumești. Dacă știți că aveți timp să releu mulțumirile prin e-mail, un scris vă mulțumesc arată că v-ați luat un pas în plus pentru a arăta aprecierea.

companiile tradiționale preferă adesea fie o literă tastat sau o notă scrisă de mână. Cu toate acestea, dacă doriți să personalizați într-adevăr mesajul dvs. de mulțumire (de exemplu, dacă mulțumești pe care un coleg de serviciu cu care ați lucrat ani de zile), ia în considerare o carte scrisă de mână.

Ce să includă într-o scrisoare de multumire

Nu contează ce formă utilizați pentru a trimite mulțumire trebuie să rețineți, există anumite componente ar trebui să includă întotdeauna.

Adresa persoanei în mod corespunzător. La începutul scrisorii, adresa persoanei cu un salut adecvat, cum ar fi „Stimate domnule Lastname.“ Sau „Dragă Firstname.“ Dacă știți persoana bine, folosi numele persoanei întâi. În caz contrar, adresa el sau ea ca domnul, doamna, sau alt titlu adecvat.

Spune mulțumesc. Ajunge la punctul de nota rapid. Spune cuvintele „mulțumesc“ în prima propoziție sau două, astfel încât persoana să știe de ce scrii. Dacă trimiteți un e – mail, includ expresia „Thank You“ , în linia de subiect, de asemenea.

Dă (unele) specifice. Asigurați – vă că specificați ceea ce spui vă mulțumesc pentru. Du – te într – un pic de detaliu, astfel încât persoana înțelege exact ceea ce apreciezi. De exemplu, dacă spui vă mulțumesc cuiva care ți -a dat sfaturi de locuri de muncă, explica exact ceea ce ai dovedit a fi cel mai util. Dacă spui vă mulțumesc după un interviu de angajare, reamintim persoana unui anumit moment din interviul (sau el sau ea amintesc de ce esti un bun potrivit pentru locul de muncă). Un pic de detaliu afișează persoana ceea ce ai aprecia cu adevărat, și de ce.

Spune – ți mulțumesc din nou. Înainte de a semna off, reitera aprecierea.

Ieșire. Utilizați o închidere corespunzătoare, cum ar fi „Cel mai bun“ sau „ cu sinceritate“ . Apoi se încheie cu semnătura dumneavoastră (scrise de mână și în cazul în care acesta este o literă, scrise de mână în cazul în care este o carte, iar în cazul în care acesta este tastat un e – mail).

Sfaturi pentru a scrie un Thank You Scrisoare

Trimite – l cât mai curând posibil. Scrieți și trimiteți nota cât mai curând posibil. Nu întârzia în trimiterea dvs. , datorită, mai ales după un interviu de angajare. Nu a trimite o scrisoare de multumire dupa un interviu poate afecta șansele de angajare.

Fii pozitiv , dar sincer. Exprima recunoștința, dar nu merg peste bord. Oamenii pot spune când o vă mulțumesc nota este nesincer. De exemplu, dacă un angajator mulțumești după ce a demisionat de la un loc de muncă, ar trebui să -și exprime mulțumirile, și să se concentreze pe ceea ce ți -a plăcut să lucreze acolo. Cu toate acestea, nu mint și să spun tot ceea ce te -a iubit , dacă nu ai făcut -o cu adevărat. Focus pe cele pozitive, dar nu mint.

Personalizați fiecare literă. Personalizați fiecare vă mulțumesc literele pe care le trimite. De exemplu, dacă trimiteți vă mulțumesc note pentru toată lumea ați intervievat , cu un loc de muncă, se adaugă ceva la fiecare notă despre conversația specifică cu fiecare persoană. Nu , pur și simplu copiați și inserați același mesaj pentru fiecare persoană – aceasta va veni peste ca nesincer.

Păstrați – l informeze. Vă mulțumim note ar trebui să fie scurt. Păstrați nota nu mai mult de câteva paragrafe concise.

Editare, edita, edita. O notă de mulțumire la locul de muncă trebuie să fie profesionist. Acest lucru înseamnă că ar trebui să fie bine scrise și fără erori. Corectează scrisoarea dumneavoastră cu atenție înainte de a trimite – l.

Exemplu General Thank You Scrisoare

Acesta este un exemplu de un general vă mulțumesc scrisoare.

Jason Jones
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
jason.jones@email.com

O septembrie 2018

Cedric Lee
Account Manager
Acme Rental
123 Business Rd.
City Business, NY 54321

Stimate domnule Lee:

Sper că subteți bine. Am vrut doar să spun vă mulțumesc foarte mult pentru mine a scrie o scrisoare de referință pentru lucrarea de la Acme Retail.

Chiar apreciez vă luați timp pentru a scrie scrisoarea. Sunt fericit să anunț că am un al doilea interviu cu compania de săptămâna viitoare! Voi lăsa să știi cum merge.

Din nou, vă mulțumesc foarte mult. Apreciez foarte mult ajutorul dvs. cu căutarea mea de locuri de muncă.

Toate cele bune,

Jason Jones [semnătura olografă]

Jason Jones

Email Multumesc Scrisoare de propoziții

Atunci când trimiterea unei scrisori de e-mail, spre deosebire de unul tradițional trimis prin poștă, nu este necesar să se includă adresa de returnare sau adresa dvs. de la începutul mesajului. Pur și simplu lista de informațiile de contact în semnătura dumneavoastră.

Subiect: Vă mulțumim!

Stimate D-na Lee,

Aș dori să vă mulțumesc pentru sprijinul neprețuit pe care ați furnizat-mi în timpul recentei mele de căutare cariera.

Când am început această căutare, am avut foarte putin o idee cum să meargă despre asta – sau mai ales, cum să rețea pentru a descoperi noi oportunități de locuri de muncă. Informațiile și sfaturile ți-a dat (și, în special, lista de contacte ai în comun cu mine) a făcut toată diferența în mă ajută să se concentreze căutarea mea de locuri de muncă.

Sunt fericit să raportez că am acceptat doar o poziție nouă, cu ACME Auto! Din nou, vă mulțumesc foarte mult. Apreciez foarte mult generozitatea ta.

Cu sinceritate,

Terry Lau
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
terry.lau@email.com

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *