Noi locuri de muncă Scrisoare Anunț pentru Clienti

Posted on

 Noi locuri de muncă Scrisoare Anunț pentru Clienti


Demisionezi păstrând în același timp clienții dumneavoastră va necesita o scrisoare mare și chiar mai bine de sincronizare. Scrierea scrisoarea anuntul pentru noua poziție este, fără îndoială, un efort extrem de interesant. Dacă speranța de a aduce clienții dumneavoastră de-a lungul, să se concentreze asupra conținutului scrisorii dumneavoastră, momentul optim, si follow-up. Citiți mai departe pentru a afla cum să unghii toate trei.

Luați în considerare Cum Angajatorul dvs. este Anunțarea Știri

Noul dumneavoastră angajator poate dori să anunțe știri interesante în secțiunea ziarul local „Cîștigători Shakers“, pe site-ul lor, într-un buletin informativ, sau pe social media. Dacă sunteți într-o industrie care se bazează pe recomandări din partea clienților, atunci veți dori să aducă clienții cu tine. Deci, evita blindsiding-le prin anunțarea știri înainte de a putea auzi dintr-o altă sursă.

Întrebați noul angajator în avans în cazul în care intenționează să publice știri. Dacă da, afla când și cum se va întâmpla. În cazul în care precede data de anunț planificat, cereți-le să dețină în afara până când ați informat clienții dumneavoastră. Să presupunem că nu vrei să riști aceste relații de afaceri. În cazul în care linia lor de fund este în joc, noua companie va depune probabil la această dorință.

Colegii dumneavoastră poate fi cea mai mare amenințare pentru a menține lucrurile în secret. Pentru a evita pe cineva fără să vrea să afle, să informeze clienții în termen de 24 de ore de la un preaviz. Scrisoarea dumneavoastră ar trebui să fie deja gata de plecare.

Nu actualizați LinkedIn decât după ce ați început. De fapt, spune doar membrii familiei cele mai de încredere și prieteni pentru a evita o criză de relații publice. Tu nu vrei 500 de utilizatori Facebook trezirea la știri, toate pentru că unchiul Bill nu se poate descifra între o actualizare de stare și un mesaj privat.

Crearea unei cronologii pentru Anunt

Pentru a asigura o tranziție lină și de plecare genială, alinia strategia cu anunțul că atât a angajatorilor foști și noi. Strategia ta de ieșire ar trebui să ia în considerare trei lucruri. Scrisoarea dvs. ar trebui să includă aceste trei elemente la un nivel minim.

  1. Informați-vă clienții în termen de 24 de ore de la notificând
  2. Spune-i clienților data efectivă
  3. Oferta recunostinta pentru parteneriatul

Utilizați o scrisoare de imprimare formală sau un anunț de presă pentru notificări de afaceri. Utilizați social media, LinkedIn și e-mail informale de a notifica prietenii, familia, și alte părți necesare care nu sunt legate direct de activitățile de afaceri.

Scrie o scrisoare eficiente pentru clienții dumneavoastră

Fii profesionist, pozitiv și plin de har în scrisoarea dumneavoastră, mulțumind fostul angajator și clienții actuali pentru rolul pe care l-au jucat în succesul tău. Apoi, își exprimă optimismul pentru viitor interesant în magazin. În cele din urmă, clienții dvs. să știe când va începe în mod oficial pentru a se asigura că acestea se pot pregăti în mod adecvat pentru schimbare.

Clienții dvs. vor avea nevoie, de asemenea, să știe ce să se aștepte. Ce, dacă ceva, se va schimba în ceea ce privește a face afaceri cu tine? Sau, în cazul în care acestea sunt stau cu fostul angajator, care va prelua contul lor?

Exemplu de scrisoare Anunt nou loc de muncă

Mai jos este un exemplu de un nou loc de muncă scrisoare anunț că un manager de marketing poate trimite clienților săi.

Subiect: noua poziție Anunt

Stimati Nume de contact,

Sunt încântat să anunț că am alăturat NEWMarketing și va începe la 7 august Sunt atât de recunoscător pentru șase ani minunați la OLDMarketing și pentru rolul integrantă le-ați jucat în succesul meu. Vă invit să mi se alăture în acest nou capitol interesant pentru a continua parteneriatul nostru reciproc avantajos. Te-ar bucura de același angajament și dăruire de la mine, cu sprijin suplimentar de la o agenție de top, cu sute de campanii de succes care au transformat brandurile clienților lor în nume de uz casnic.

Sunt încrezător că această schimbare mă va permite o mai mare autonomie și de timp pentru a vă servi în toate eforturile de marketing și obiectivele. Cu toate acestea, dacă alegeți să stați cu NEWMarketing, Laura Marks ar fi noul agent incepand 7 august.

Vă rugăm să nu ezitați să ajungă cu orice întrebări și știu că voi face tot ce pot pentru a face acest lucru o tranziție lină.

Al dumneavoastră,

John Stewart

john@newmarketing.com
123 Park Street
Anytown, Statele Unite ale Americii
(800) 123-4567

Aranja o întâlnire follow-up

Acum, că ați anunțat vestea clienții dumneavoastră, este timpul pentru follow-up reuniune – prin telefon sau față în față -pentru a activa o pre- și strategia post-plecare pentru o tranziție lină. În cazul în care nu au fost încă decis cum va proceda în ceea ce privește parteneriatul, pregătește un pitch de vânzări pentru întâlnire.

Scrieți o listă detaliată a tuturor modurile în care te-au ajutat face compania un succes. Din campaniile câștigătoare vă și veniturile în frunte le-ai adus la clienții de mare calibru ai securizate, asigurați-vă că fiecare contribuție este acolo. Ai nevoie de a convinge clienții dvs. că sunt critice pentru succesul lor. Deci, să prezinte aceste competențe și trăsături pe care le deosebesc de restul ambalajului.

Dacă ei decid să rămână cu fosta ta companie, nu o lua personal, ca o facilitate poate fi motivul. Amintiți-vă că nimic nu este finit. Ei ar putea dori să vă reangaja în viitor. Deci, asigură o plecare plăcut, care se termină într-o notă pozitivă.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *