Când ar trebui să ia în considerare utilizarea unei două pagini CV-

Posted on

 Când ar trebui să ia în considerare utilizarea unei două pagini CV-


Una dintre cele mai comune ipoteze cu privire la CV-uri este faptul că acestea nu ar trebui să fie mai mult de o pagină. Este important să se păstreze informațiile pe care le oferi scurt, simplu și la-punct. Pentru mulți candidați însă, că nu poate fi realizat într-o singură pagină, și este necesar să se scrie un CV de doua pagini.

Pentru unii solicitanți de locuri de muncă, o singură pagină CV va fi suficient. Printre acestea se numără solicitanții la nivel de intrare, persoanele care fac o schimbare de cariera, și profesioniști în vârstă care au lucrat la aceeași companie pentru majoritatea carierei lor.

De ce ar trebui să ia în considerare Crearea unei două pagini CV-

Dacă sunteți un nivel mediu-profesional, există mai multe motive bune pentru a crea un CV de doua pagini. Poate cel mai important dintre acestea este faptul că multe companii folosesc acum un sistem automat de urmărire a solicitantului (ATS) pentru a efectua screening-ul initial al CV-urilor pe care le primesc (în special prin procese de aplicații digitale).

Astfel de sisteme sunt programate să reia privilegiu că utilizarea și  repeta  fraze cuvântul cheie specifice roboții evaluează atât destinația de plasare și  frecvența  de cuvinte cheie specifice domeniului într – un CV. De asemenea , ei caută lungimea de experiență are în folosirea anumitor competențe de locuri de muncă.

Sfat: Extinderea CV – ul la două pagini vă va permite să repete aceste cuvinte cheie esențiale pe toată secțiunea de experiență profesională.

Deși acest lucru poate părea ciudat și redundantă stilistic, este una dintre cele mai bune moduri de a se asigura că CV-ul este unul dintre CV-uri scanate pe care le fac de fapt, la stadiul în care acesta va fi considerat de către ochiul uman al unui manager de angajare.

Atunci când se utilizează bi- (sau mai multe) Pagina CV

Iată câteva situații în care este acceptabil să se utilizeze un CV cu mai multe pagini:

Când aveți mai mult de 10 ani de experiență

Dacă aveți 10 sau mai mulți ani de experiență în industria dumneavoastră cu mai mulți angajatori, sau o istorie de promovare și realizare profesională, ar trebui să utilizați cu siguranta un CV de doua pagini. Acest lucru vă va da camera aveți nevoie pentru a descrie realizările și contribuțiile pe care le va diferenția de concurență.

Atunci cand aplici pentru un loc de muncă de nivel superior

Cele mai multe companii care sunt angajarea pentru posturi de nivel C sau superioare de conducere se așteaptă să primească două sau chiar trei pagini CV-uri care oferă o istorie detaliată a rolurilor de conducere unui candidat executiv și realizări.

Când aveți realizări de carieră, certificări sau abilități tehnice extinse

Dacă sunteți în anumite industrii, cum ar fi IT, inginerie, mediul academic sau de cercetare științifică, angajatorii vor dori să revizuiască listele de certificări profesionale, competențe tech, proiecte-cheie, și publicații. Aceste industrii încă acreditări profesionale privilegiu la fel de mult ca și ei fac calificări, și așa mai departe un al doilea sau al treilea pagină este necesară pentru a oferi o relatare completă a unei persoane de fond de formare și de a lucra istorie.

Atunci cand aplici pentru un loc de muncă federal

Deși procesul de aplicare pentru locuri de muncă federal (guvern) a fost simplificat în mod semnificativ în timpul administrației Obama, CV-uri federale sunt încă necesare pentru a oferi detalii despre istoria lungi de lucru a unui candidat. Puține CV-uri federale sunt mai scurte decât două pagini, iar cele mai multe nevoie de trei sau patru.

Sfaturi pentru a scrie un CV de doua pagini

  • Plasați calificările cele mai importante pe prima pagină:  Ambele sisteme de urmărire candidate și angajarea de manageri umane doresc să vadă abilitățile cele mai relevante ale unui candidat mândrie dat de loc la începutul CV -ului . Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a utiliza un rezumat CV – ul pentru a oferi un scurt rezumat al expertizei și abilităților profesionale pe care le face un candidat puternic pentru postul pe care îl solicită.
  • Incorporarea fraze de cuvinte cheie:  Folositi cuvinte – cheie în rezumatul CV – ul, și apoi se clătește și se repetă pe toată secțiunea „Experiență profesională“. Sisteme de urmărire ale solicitantului se calculează numărul de ani ai practicat o anumită abilitate, astfel încât cuvintele cheie specifice industriei trebuie să fie repetată în fiecare descriere de locuri de muncă.
  • Showcase realizări cuantificabile:  Unul dintre avantajele principale ale folosind un CV de doua pagini este că vă oferă spațiu pentru a le evidenția realizările de carieră. Faceți acest lucru în secțiunea „Experiența profesională“ , descriind responsabilitățile de lucru într – un scurt paragraf, și apoi oferind exemple de contribuții importante într – o listă cu marcatori trei sau patru element.
  • Lungimea pagina a doua: Deși nu trebuie să umple întreaga -a doua pagină a CV – ului, ar trebui să aveți suficient de text pentru a umple cel puțin o treime a paginii ( de preferință mai mult). Dacă textul se execută scurt, încercați să adăugați informații mai relevante, cuvinte cheie, și realizările marcatori ( în mod ideal, cuantificate cu numere, procente, sau cifre de dolari). Joaca -te cu dimensiuni de font și margini. În cazul în care aceste strategii nu funcționează, cu toate acestea, ar trebui să rămânem , probabil , cu un CV-o singură pagină.

Sfat : Includeți un tabel abilități de „competențe de bază“ sau „competențe cheie“ în rezumatul CV – ul pentru a evidenția abilitățile profesionale și / sau tehnice.

Takeaways cheie

CV – UL CU O pagină este un mit în timp ce CV-o pagină sunt potrivite pentru candidati entry-level, cei mai mulți profesioniști de nivel mediu sunt cel mai bine deservite prin utilizarea CV – uri pe două pagini.

INTELEGETI CANDIDATE sisteme de urmărire Cele mai multe companii mari folosesc acum solicitante automate de sisteme de urmărire pentru a face screening – ul lor initiala de CV – uri candidat. Un CV de doua pagini vă permite spațiul și posibilitatea de a repeta cuvintele cheie specifice industriei acestor sisteme prioritiza.

DAȚI DUMNEAVOASTRĂ Strongest CALIFICARE loc de cinste Chiar daca este o strategie inteligentă, pentru mulți căutătorii de locuri de muncă, pentru a folosi un CV de doua pagini, calificările dvs. mai puternice trebuie să fie prezentate în partea de sus a paginii una, în mod ideal într – un rezumat CV.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *