Ce să includă într-o scrisoare de demisie să renunțe la un loc de muncă

Posted on

Ce să includă într-o scrisoare de demisie să renunțe la un loc de muncă

După ce ați decis să renunțe la locul de muncă, lucru profesionist de a face este să prezinte o scrisoare de demisie. Scrisoarea dvs. demisie va ușura tranziția în următoarele două săptămâni, la locul de muncă, și va ajuta, de asemenea, să mențină o relație pozitivă cu angajatorul chiar și după ce nu mai sunt cu compania. Ce trebuie să includeți în scrisoarea dumneavoastră?

Păstrați scrisoarea dumneavoastră scurt

Când scrieți o scrisoare de demisie, este important să-l păstrați la fel de simplu, pe scurt, și concentrat posibil. Scrisoarea ar trebui să fie, de asemenea, pozitiv. Dacă ați luat decizia de a merge mai departe, nu există nici un punct în care critica angajatorul sau locul de muncă. Este posibil să nevoie de o referință la această societate într-o zi.

Ce să includă în scrisoarea dumneavoastră de demisie

Scrisoarea dumneavoastră de demisie ar trebui să includă informații cu privire la plecarea. De asemenea, puteți lăsa angajatorul știe că apreciezi timpul cu compania. Dacă nu sunteți sigur ce să scrie, revizui probe scrisoare de demisie pentru a obține idei pentru modul de structurare și de cuvânt scrisoarea dumneavoastră.

  • Faptul că pleci și data la care demisia este eficient.
  • O să vă mulțumesc angajatorul pentru oportunitatile pe care le-au avut în timpul dumneavoastră de muncă.

Este, de obicei, mai bine să demisioneze în persoană, și apoi urmați cu o scrisoare oficială de demisie. Cu toate acestea, în cazul în care aveți nevoie pentru a trimite un e-mail de demisie, scrie la fel de profesionist ca pe o scrisoare de demisie pe suport de hârtie. Iată cum de a trimite un mesaj de e-mail demisia.

Indiferent de ce demisionezi sau cum te simți despre ea, dacă ai menționa motivul pentru care pleacă, asigurați-vă că nu includeți nimic negativ sau peiorativ despre companie, supraveghetorul dumneavoastră, colegii de serviciu, sau subordonații.

Sfat : Scrisoarea dumneavoastră demisie va fi inclusă în fișierul ocuparea forței de muncă și ar putea fi partajate cu potențiali angajatori viitoare; Prin urmare, ar trebui să fie profesionist și politicos.

Demisia Scrisoare Sfaturi de scris

Cu toate că în anumite circumstanțe, cum ar fi o mișcare cross-country, se deplasează în străinătate, sau o decizie de a se concentra pe parinti, ar putea avea sens să dezvăluie motivul pentru demisia, în multe cazuri, schimbul de detalii cu privire la motivul demisionar nu este necesar .

În general, păstrând scrisoarea de demisie scurtă și la obiect este avantajos. Deși nu este necesar, oferind pentru a ajuta pe parcursul perioadei de tranziție și este, în general, apreciată săptămâni.

Pentru a vă asigura că scrisoarea de demisie conține toate detaliile corecte, și nici unul dintre informații greșite, consultați aceste sfaturi scrisoare de demisie scris înainte de a trimite demisia.

Linii directoare pentru scrierea și formatarea Scrisoarea dumneavoastră

Demisia Scrisoare Lungime: Păstrați scrisoarea de demisie concis; nu doriți să scrie pagini și pagini despre noul loc de muncă sau de ce îți displace cel actual. Cele mai multe scrisori de demisie nu sunt mai mult de o pagină dactilografiată.

Font și Dimensiune: Utilizați un font tradiționale , cum ar fi Times New Roman, Arial sau Calibri. Dimensiunea fontului trebuie să fie între 10 și 12 puncte.

Format: O scrisoare de demisie ar trebui să fie un rând cu un spațiu între fiecare paragraf. Utilizați aproximativ 1″ margini și alinia textul la stânga (alinierea pentru majoritatea documentelor de afaceri).

Precizie: Asigurați – vă că pentru a edita scrisoarea de demisie înainte de discuții aceasta. Arată scrisoarea de demisie la un consilier in cariera sau cere unui prieten să – l revizuiască , dacă doriți ca altcineva să – l verifica peste pentru tine.

E – mail sau Mail ?: Este întotdeauna cel mai bine să demisioneze în persoană, și apoi urmați prin trimiterea unei scrisori de demisie. Cu toate acestea, în cazul în care circumstanțele nu vă permit să discutați cu managerul dumneavoastră personal și trebuie să -i lasa sa stii imediat, puteți trimite un e – mail demisie. Acest e – mail ar trebui să urmeze aceleași reguli ca o scrisoare oficială de demisie.

Cum să Adresa și să organizeze o scrisoare de demisie

Antet: O scrisoare de demisie ar trebui să înceapă cu atât tu cât și informațiile de contact ale angajatorului (nume, titlu, numele companiei, adresa, numărul de telefon, e – mail) urmat de data. Dacă acesta este un e – mail , mai degrabă decât o scrisoare reală, includ informațiile de contact de la sfârșitul scrisorii, după semnătură.

Adresare: Adresa scrisoarea de demisie a managerului. Utilizați titlul său oficial ( “Dragă Mr./Mrs./Dr. XYZ)

Punctul 1: de stat pe care le demisionezi și includ data la care demisia va fi eficientă. Verificați contractul pentru a vedea cât de mult Preavizul pe care trebuie să oferiți managerului.

Punctul 2: (Opțional) Dacă doriți, puteți spune de ce pleci ( de exemplu , ai început un alt loc de muncă, aveți de gând înapoi la școală, luați timp liber), dar acest lucru nu este necesar. Dacă decideți să spui de ce pleacă, să fie pozitiv – se concentreze pe unde te duci următoare, nu pe ceea ce displăcea despre locul de munca actual.

Punctul 3: (Opțional) Dacă nu știți că va fi complet indisponibil, spune că sunteți dispus să ajute cu tranziția faptul că părăsirea va provoca.

Punctul 5: (Opțional) Dacă doriți o scrisoare de referință de la managerul, puteți cere aici.

Punctul 4: (Opțional) Vă mulțumim managerul pentru oportunitatea de a lucra pentru companie. Dacă ați avut o experiență deosebit de bună, puteți merge într – un pic mai multe detalii despre ceea ce apreciezi la locul de muncă (persoanele cu care ai lucrat, proiectele la care ai lucrat, etc.).

Închide: Folosiți un fel , dar signoff formale, cum ar fi „ cu sinceritate“ sau „ Cu stimă.“
Semnătura: Terminați cu semnătura dumneavoastră, scrise de mână, urmat de numele dvs. de tastat. Dacă acesta este un e – mail, pur și simplu , să includă numele dvs. tastat, urmat de informațiile de contact.

Demisia Scrisoare Exemplu

Kevin Taw
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
kevin.tau@email.com

O septembrie 2018

Ginger Lee
Manager de
Watson și Smith
123 Business Rd.
City Business, NY 54321

Stimate D-na Lee:

Am scris astăzi pentru a vă anunța că voi fi demisionat poziția mea ca recepționer eficiente de două săptămâni începând de astăzi. M-am bucurat timpul meu aici la Watson și Smith, și vă mulțumesc pentru oportunitatea și de formare le-ați furnizat în ultimii cinci ani.

Vă rog să mă contactați cu orice întrebări, și voi fi bucuros să vă ajute cu orice preparate care aveți nevoie pentru a aduce într-o nouă recepționer. e-mail meu este steve.lau@email.com, iar telefonul meu mobil este 555-555-5555.

Cu sinceritate,

Kevin Taw (semnătură scrisoare suport de hârtie)

Kevin Taw

Ce să nu includă în scrisoarea dumneavoastră

Dacă nu-ți place locul de muncă, nu este nevoie să spun acest lucru în scrisoarea dumneavoastră. Nu doriți să faceți dușmani – la urma urmei, poate fi necesar pentru a cere managerul de recomandare.

Important : Dacă aveți de gând pentru a face orice fel de revendicare legală împotriva angajatorului pentru un tratament necuvenite, etc, poate fi în interesul dumneavoastră să părăsească această secțiune.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *