Cum de a afișa un angajator? Aveți valoare adăugată la locul de muncă

Posted on

Cum de a afișa un angajator? Aveți valoare adăugată la locul de muncă

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face în timpul unei căutare de locuri de muncă este arată managerul de angajare ceea ce poate aduce companiei. Angajatorii caută candidați care vor adăuga valoare organizației lor, iar unul dintre obiectivele managerul de angajare este să ne asigurăm că oamenii care angajeaza sunt cele mai performante, care vor reuși în poziția. Puteți face mai ușor pentru ei, arătându-te foarte bine calificat pentru locul de muncă.

CV-ul, scrisoarea de intentie, si alte materiale de locuri de muncă poate demonstra modul în care au o valoare adăugată în pozițiile anterioare. Dacă sunteți selectat pentru un interviu, pentru a împărtăși exemple de realizarile tale pentru a demonstra modul în care v-ar fi alegerea perfectă pentru acest rol.

Sfat: Prin afișarea în mod clar modalitățile în care au reușit în pozițiile anterioare, vă va ajuta angajatorii vedea de ce v – ar fi un angajat valoros.

Cum să arate un potential angajator Valoarea dvs.

Definirea „succes“ în pozițiile anterioare. Chiar înainte de a scrie despre performanta de locuri de muncă, cred că despre modul în care succesul a fost măsurat în rolurile anterioare. Dacă ați lucrat în vânzări, succesul ar fi putut fi măsurat prin numărul de clienți ai avut. Dacă ai fi fost un profesor, succesul ar fi putut fi în parte , prin clasele elevilor dumneavoastră și rezultatele testelor. Asigurați – vă că știți ce succes arăta ca în fiecare poziție care le – ați ținut.

Faceți o listă de modalități prin care au atins un succes . După ce ați definit „succes“ în locurile de muncă anterioare, face o listă de ori ați trecut de mai sus și dincolo de a le livra. De exemplu, este posibil să observați o lună când a achiziționat un număr de clienți noi, sau un moment în care rezultatele testelor elevilor dumneavoastră îmbunătățit în mod semnificativ pe parcursul anului.

Cuantifice succesul. Odată ce aveți o listă de realizări și realizări, cred că de moduri de a cuantifica acest succes . Numerele ajuta la angajarea de manageri vedea cu precizie modul în care ați valoare adăugată la o companie. Aceste numere nu trebuie să se refere la profitabilitate. In schimb, s – ar putea referi la timpul economisit, costuri reduse, sau procese îmbunătățite. De exemplu, dacă sunteți un asistent administrativ, s-ar putea explica faptul că vă transitioned la birou la un sistem de e-fișier care a salvat compania aproximativ 1.000 $ pe an în bunuri de hârtie.

Faceți o listă de premii care le – ați primit. Menționarea orice premii sau alte forme de recunoaștere ați primit -o la lucru , de asemenea , arată că angajatorul a recunoscut importanța ta pentru companie.

Cuvinte cheie Utilizați legate de valoare. Utilizați verbe active , și alte cuvinte cheie în CV – ul și scrisoarea de intenție, care ajuta pentru a arăta modul în care valoarea adăugată în timp ce la companiile anterioare. Unele cuvinte pe care le utilizați includ:

 • Realizat / nominalizat / Won
 • Creată
 • Scăderea / a crescut
 • Dezvoltat
 • generat
 • Îmbunătățirea
 • lansat
 • Venituri / profituri
 • salvată
 • Sub buget

Când și Cum să menționezi Valoarea dumneavoastră

Evidențiați realizările dumneavoastră în CV-ul tău

În istoria de lucru secțiune a CV – ului, nu lista pur și simplu îndatoririle pentru fiecare loc de muncă anterior. In schimb, includ exemple de modul în care valoarea adăugată la fiecare companie. O modalitate de a face acest lucru este de a utiliza bullet points pentru a evidenția realizările tale în fiecare rol.

Puteți evidenția unele dintre cele mai exemple dvs. cu valoare adăugată semnificativă în dumneavoastră rezumat CV – ul , dacă aveți unul. De exemplu, un editor ar putea scrie un rezumat CV – ul care spune, „redactor Freelance cu 10 ani de experiență de revizuire articole, eseuri și cărți. Editări o medie de 200 de pagini pe săptămână pentru zeci de autori și reviste premiate.“ Acest rezumat CV – ul cuantifică succesul editorului în ceea ce privește capacitatea ei de a gestiona un volum mare de pagini și un număr de clienți. Acesta subliniază , de asemenea , experienta ei cu scriere de calitate.

Permiteți accesul la o poveste in scrisoarea de intentie

În scrisoarea de intentie, evidențiați două sau trei aptitudini sau abilități care să demonstreze modul în care sunteți potrivi dreapta pentru locuri de muncă . Pentru fiecare abilitate, menționa o dată când este folosit pentru a atinge succesul pentru compania dumneavoastră.

De exemplu, ai putea spune că sunteți un profesor care are puternice abilități de management al clasei. Ai putea specifica să gestionați sălile de clasă de până la 35 de elevi și ai câștigat trei premii de predare pentru managementul clasei eficiente.

Sfat: Prin cuantificarea succesului și de premii subliniind dvs., vă va arăta angajatorilor că organizația anterior ai valoare.

În timpul unui interviu de angajare

În interviu, s-ar putea obține o întrebare specifică, cum ar fi „Spuneți-ne cum ați valoare adăugată la locurile de muncă anterioare.“ Dacă faci, pentru a împărtăși exemple de succese din lista creată înainte de interviu.

Puteți menționa, de asemenea modul în care ați valoare adăugată atunci când răspunde la alte întrebări de interviu. De exemplu, dacă urmăresc un loc de muncă ca gazda și intervievatorul întreabă dacă este sau nu se poate ocupa de stres la locul de muncă, ați putea menționa numărul mediu de persoane pe care le așezat pe weeknights și în weekend la locul de munca hostessing anterior. Acest lucru va arăta angajatorul puteți gestiona un mediu restaurant aglomerat.

Exemple de Cum să vă arate ați adăugat Valoare

Utilizați aceste probe pentru inspirație atunci când scrieți CV-ul si scrisoarea de intentie si la pregătirea pentru un interviu.

Exemplu Ocuparea forței de muncă Secțiunea Istoria unui CV

MUNCA ISTORIC
senior coordonator de evenimente , ABC Evenimente, Boston, MA 2017-Prezent

 • Planificat și executat peste 125 de evenimente, inclusiv retrageri corporative, colectori de fonduri, și ateliere de lucru pentru grupuri de până la 300 de participanți.
 • Bugetele de evenimente gestionate de până la 50.000 $, evenimente de completare de la bugetul de 100% din timp.
 • A primit o medie de 4,81 out of 5 stars de la clienti.

Planificator de nunta asistent coordonator , Claire Smith Nunti, Hartford, CT 2015-2017

 • Co-planificate și co-executate peste 25 de nunti cu petreceri de pana la 250 de persoane.
 • Responsabil pentru gestionarea relațiilor cu peste 20 de furnizori din intreaga mai mare zona New England.
 • a bugetelor administrate de pana la 100.000 $.
 • Promovat de la asistent la asistent coordonator din cauza bugetului meu excelente și aptitudini organizatorice.

Punctul de propoziții dintr-o scrisoare de intentie

Tu de stat în fișa postului pe care doriți un barman cu o vastă experiență într-un mediu rapid-paced. Sunt extrem de confortabil și familiar cu care lucrează în restaurante mari, aglomerate. Ca o gazdă la ABC Restaurantul timp de trei ani, m-am așezat o medie de 300 de mese pe zi. Când am trecut la alergător și apoi barman la XYZ Bar si tejghea, am servit 200-400 clienții în nopțile de week-end. Supervizorul meu mi-a acordat o dată „Angajatul lunii“ din cauza capacitatea mea de a gestiona presiunile unui mediu de lucru ocupat.

Exemplu de răspuns la un interviu întrebare

Următorul este un exemplu de un răspuns la întrebarea interviu, „De ce ar trebui sa te angajam?“:

Am o mulțime de familiaritate de lucru într-un mediu de pornire, cum ar fi a ta. Am bucura de posibilitatea de a fi inovatoare și creativă, care prevede de pornire. Ai spus în lucrarea pe care vrei un gânditor inovator, care poate folosi creativitatea pentru a crește eficiența. Acesta este genul de muncă îmi place să fac. De exemplu, în poziția mea anterioară ca director de operațiuni, membri ai personalului au fost de multe ori cu întârziere pentru întâlniri. Am realizat o soluție a fost de a crea un sistem de planificare mai eficient pentru întâlniri. Am schimbat biroul nostru la un nou sistem de planificare, care a redus întâlniri ratate și erori în misiuni în cameră cu 20%. Am oferit, de asemenea, trei cursuri de formare în noul sistem, astfel încât nu a existat o eroare mică de utilizator, chiar și în prima săptămână de utilizare a sistemului.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *