Cum să Mentionati o sesizare in scrisoarea de intentie

Posted on

Cum să Mentionati o sesizare in scrisoarea de intentie

Dacă știți pe cineva la o companie sau o persoană cu o conexiune puternică la o companie, acesta poate fi de ajutor pentru a le mentiona in scrisoarea de intentie atunci cand aplica pentru un loc de muncă. Având o sesizare poate ajuta să iasă în evidență din mulțime când sunteți în căutare de locuri de muncă.

Menționând că ești menționat de cineva este ca obtinerea o referință ocuparea forței de muncă în avans. Angajarea managerii si recruiterii vor avea probabil o privire mai atentă la candidați cu care au în comun un contact reciproc, și pentru un motiv bun: studiile au arătat că angajarea prin rezultate referrals angajaților în mai rapid, mai ieftin, mai eficient angajarea decât bazându – se pe site – urile de locuri de muncă.

Angajeaza de recomandare, de asemenea, au tendința de a obține până la viteza mai rapid, în formă în mai bine, și șederea cu compania mai mult timp.

Sfat: Menționarea sesizare și conexiunea partajată în scrisoarea de intentie poate face diferența în a ajuta aplicația dvs. obține observat de către potențialii angajatori.

De asemenea, oferă managerul de angajare unele context pentru fundalul de lucru și oferă informații suplimentare despre tine.

Ce este o scrisoare de recomandare Coperta?

O scrisoare de intentie de trimitere menționează o conexiune reciprocă atunci când se aplică pentru un loc de muncă. S-ar putea fi trimis de un coleg, un prieten, un angajat la compania de care sunteți interesat, un client sau furnizor, sau chiar biroul cariera colegiu.

Beneficiile de care se face referire

Înrolat candidați sunt o sursa de noi angajari, și mulți angajatori caută în mod activ sesizări atunci când angajarea pentru pozițiile deschise. 3 Chiar daca o companie nu are un program oficial de sesizare angajat, recomandările sunt de obicei binevenite ca o modalitate de a accelera procesul de angajare și de a asigura candidați puternici pentru locuri de muncă disponibile.

Având un nume de sesizare pentru a menționa în scrisoarea de intentie ajută managerul angajator să înțeleagă conexiunea partajată aveți cu ei sau angajatorul lor. O trimitere ajută, de asemenea se referă experiența dumneavoastră în poziția deschisă și, în funcție de modul în care cunoașteți partea de trimitere, poate oferi o idee despre cât de bine s-ar putea potrivi la companie.

Scrisoarea de intenție oferă, de asemenea, o oportunitate de a evidenția pe scurt educația dumneavoastră, abilități și calificări pentru locul de muncă. În afară de menționarea trimiterii dvs., veți avea posibilitatea de a adăuga câteva exemple specifice de ce esti cel mai bun candidat pentru poziția și prezintă și alte detalii care nu sunt incluse în CV.

Cine a cere o trimitere

Există mai multe moduri diferite de a fi menționate pentru un loc de muncă. O conexiune la o companie poate cerceta dacă aveți un interes în explorarea de noi oportunități. Puteți găsi că sunteți conectat cu un angajat pe LinkedIn. Înainte de a aplica pentru un loc de muncă, să ia o privire pentru a vedea cine cunoști de la organizație.

Notă: Sesizarea nu trebuie să fie o conexiune de afaceri. Puteți cere cineva cunoscut la companie sau care are un contact de la compania în cazul în care v – ar recomanda pentru un loc de muncă.

Asigurați – vă că pentru a verifica cu persoana în prealabil și întrebați dacă ei sunt dispuși să vă dau o sesizare . Chiar dacă ești sigur că ar garanta pentru tine, oferind un potențial de sesizare , asigură heads-up care vor fi gata și în măsură să ofere cea mai bună recomandare posibilă, având în vedere cerințele de locuri de muncă.

Puteți trimite o scrisoare sau e – mail care solicită o sesizare , care conferă persoanei timpul și posibilitatea de a gândi prin ceea ce pot face pentru tine, și cum să procedeze. Solicitarea în scris , de asemenea , oferă o conexiunea dacă acestea nu sunt confortabile referindu – te.

Cum să Menționează o sesizare

  • Mentionati care se referă tine. Când utilizați o  sesizare in scrisoarea de intentie , le menționăm în primul paragraf. Include individ pe nume și să descrie conexiunea cu ele.
  • Explicați modul în care cunoașteți persoana. Dă un scurt rezumat al modului în care cunoașteți persoana, și explică modul în care au ajuns să fie familiarizați cu calificările și aptitudinile.
  • Descrieți de ce recomanda tine. În cazul în care persoana care a recomandat să aplicați pentru această poziție, să ia posibilitatea de a menționa motivul pentru care sunt favorabil cu tine. Ce calități specifice a ta făcut să creadă că ar fi o alegere bună pentru companie și pentru locul de muncă? Ce ai de oferit companiei?

Iată un exemplu de un paragraf introductiv menționând că candidatul a fost menționat de către un coleg:

Exemplu: Colegul meu Amy Smith a recomandat ca am contact direct cu privire la poziția de reprezentant de vânzări la ABC, Inc Amy și am lucrat îndeaproape în industria de mulți ani, iar ea a crezut compania ar fi un bun potrivit pentru stilul și experiența mea în vânzări. Ea a subliniat că , în calitate de succes, premiat agent de vânzări, aș fi un excelent plus față de echipa de la ABC, Inc.

Sfaturi pentru a scrie o scrisoare de intentie Recomandare

Nume-dropping nu vine cu ușurință la unii oameni, mai ales dacă ești deja lupta cu modul de a scrie despre realizarile tale si te vinde la un manager de angajare. Chiar dacă s-ar putea fi o provocare, fiind menționată pentru un loc de muncă vă poate da un impuls asupra competiției. Cel puțin, ar trebui să vă ajute să luați în considerare pentru un interviu. Cel mai bun caz, s-ar putea să vă dau un picior în ușă, care ar putea duce la o ofertă de muncă.

Exemple de revizuire. Dacă nu sunteți sigur ce să scrie, ajută să se uite la exemple de scrisori de intentie, cu toate că veți dori să croitor scrisoarea dumneavoastră pentru a se potrivi circumstanțele specifice personale și profesionale.

Mentionati avans de sesizare. Nu uitați să includeți o mențiune scurtă de sesizare și recomandarea ta imediat in scrisoarea de intentie. Această strategie pune sesizare la partea din față a mintea cititorului, oferindu – le contextul pentru informațiile care urmează.

Asigurați – cea mai buna prima impresie. Extindeți pe punctele tale forte si de ce esti cel mai bun candidat pentru post. Scrisoarea ta de acoperire oferă o șansă de a face o prima impresie puternica, deoarece este probabil primul lucru pe care un manager de angajare vede, eventual , chiar înainte de CV – ul.

Împărtășiți realizarile tale. Menționarea scurte exemple de succese dumneavoastră la locul de muncă pentru a dovedi că sunteți cel mai persoană calificată pentru locuri de muncă.

Recitești cu atenție scrisoarea dumneavoastră. Ca și în toată corespondența de afaceri, asigurați – vă că recitești scrisoarea de intentie pentru ortografia corectă și gramatica, și verificați că meciurile de informare în toate documentele pe care le trimiteți.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *