Cum se ajunge la un entry-level Editura Cartea Iov

Posted on

Cum se ajunge la un entry-level Editura Cartea Iov

Cum obțineți un loc de muncă entry-level în publicarea de carte?

Desigur, există multe publicat orientări cu privire la modul de a scrie un CV sau cum sa te pregatesti pentru un interviu de locuri de muncă entry-level. Dar industria de editare de carte are propriul set de parametri pentru angajat wannabe. Iată câteva sfaturi specifice cu privire la modul în care să se pregătească pentru un interviu de angajare carte de publicare.

Familiarizați-vă cu Lista individuală Imprint lui

Atria sau Riverhead Books? În mare editor, fiecare amprenta are propria sa personalitate. Du-te on-line și să ia o privire la tipurile de cărți care sunt publicare. Este ideal dacă vă place cu adevărat lista intervievată tale. Dar cel puțin găsi ceva atrăgătoare despre cărțile pe care le-ar fi, teoretic, care lucrează cu și să fie pregătite pentru a discuta de ce.

Book Publishing, la fel ca multe industrii mass-media, se bazeaza pe pasiunea pentru produs-the său pasiunea oamenilor care publică cărțile, precum și pasiunea oamenilor care le-au creat. Editare a cărților de oameni aprecia, în general, o pasiune pentru cărți și lectură în angajații lor.

De asemenea, rețineți că fiecare amprenta în cadrul fiecărei edituri tinde să aibă o personalitate distinctă. Dacă sunteți un iubitor de carte, să acorde o atenție la colofon pe cotorul cărților favorite. De unde sunt ei? Poate ar trebui să interviu acolo.

Știu ce – i pe cele mai recente The New York Times listele best-seller

… în special cărți de la editor și amprenta cu care te intervievare. „ New York Times best-seller“ este o prescurtare pentru industria de cărți de top-vânzare, și toată lumea acordă o atenție. Ar trebui, de asemenea.

Putea vorbi despre cărțile pe care ați citit pentru Placere

Desigur, citiți o carte în acest moment. Să fie capabil de a vorbi inteligent despre cartea pe care o citiți acum, ultima carte pe care ai citit, cartea preferată din ultimele șase luni, și clasice preferate. Dacă nu citești o carte sau care nu au citit una în ultimele două luni, ar trebui să se gândească la a căuta o altă linie de muncă.

Fii flexibil Despre ce carte Departamentul de publicare ar putea să vă Suit

Când vorbesc cu tinerii care doresc să lucreze în publicarea de carte, se pare că marea majoritate a tinerilor iubitori de carte Engleză-majore aspiră să lucreze în rândurile departamentul de carte editorial. Acei oameni ar trebui să citească despre modul în care o carte merge dintr-un manuscris prin procesul editorial pentru a obține informații în ceea ce porțiunea de editare a lucrării atrage după sine.

De multe ori, carte de publicare candidații observați că sunt mai potrivite pentru un alt departament carte de publicare. Atâta timp cât te iubesc cărți, există un departament pentru a se potrivi cu personalitatea ta. Luați în considerare acești factori atunci când aplică pentru un loc de muncă entry-level carte de publicare:

 • Sunteți o persoană de oameni?
  Dacă vă placeface cu oameni-constant-un locmuncă în cartepublicitate ar putea fi bine pentru tine.
 • Sunteți în detaliu orientat și ca toată lumea să fie la timp?
  În timp ce aceste trăsături vă va servi bine oriunde, biroul editoruluigestionare depinde deajuta păstra toată lumea la programulproducțiecarte șideplaseazăjurul valoriimulțime de detalii atunci când autorii sau editorii nu sunt în grafic (ceea ce se întâmplămulte ori).
 • Ești un designer?
  În pluspentru a rezerva jachete, departamentulcreație este un loc unde vă puteți utiliza abilitățile la punctul de vânzare, anunțuri și alte elementepromovare carte.
 • Îți place tehnologia?
  Departamentulproducțiecarteastăzi necesită cunoștințe de carte electronică precum și tehnologiiimprimare, pregătirea fișierelor, și altele asemenea. De asemenea, definiția „edităriicarte“a crescut în ultimii ani, și nu se limitează la editori tradiționale și cărțiimprimare. Există mai mult de o nevoie de oameni-tech centrate în publicarea decât oricând înainte.
 • Ti place sa fii afară din spatele biroului?
  Reprezentanțiivânzăricarte editor apel la conturi diverse cum ar fi Barnes & Noble și Amazon.com a librarilor independente șigeneralajunge pentru a merge la conferințevânzări lor editorcarte și comerț arată ca emisiunileasociere comerciale regionale sau chiar AmericaBookExpo.

Desigur, editorii de carte au toate „obișnuite“ departamentele corporative, cum ar fi resursele umane. Și dacă ești un număr-ronțăit sau-tech geeky iubitor de carte, există finanțe, contabilitate și tehnologii informaționale (IT), de asemenea.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *