How to Get lähtötason Teoskustannuksen Jobin

Posted on

How to Get lähtötason Teoskustannuksen Jobin

Miten saat lähtötason työtä kirjankustantamisen?

Tietenkin on paljon julkaisemattomia ohjeita kirjoittaa uudelleen tai miten prep lähtötason työhaastattelu. Mutta Teoskustannusalan on omat parametrit wannabe työntekijälle. Tässä on joitakin erityisiä neuvoja valmistautua kirjankustannusyksikön työhaastattelu.

Tutustu Jälki yksilökilpailu List

Atria tai Riverhead Books? Sisällä suuret kustantaja, jokainen jälki on oma persoonallisuutensa. Go verkossa ja katsomaan tyyppisiä kirjoja he julkaisevat. Se on ihanteellinen, jos todella rakastat haastateltavan luetteloon. Mutta ainakin löytää jotain valittamalla teoksista olisit teoriassa työskennellä ja olla valmis keskustelemaan miksi.

Kirjankustantamisen, kuten monet media-alan, viihtyy intohimo sen tuote-intohimo ihmisiä, jotka julkaisevat kirjoja sekä intohimo ihmiset, jotka luovat niitä. Kirjankustantamisen ihmiset yleensä arvostavat intohimo kirjan ja lukemisen niiden työntekijöille.

Huomaa myös, että jokainen jälki kussakin kustantamo on yleensä persoonallisuus. Jos olet kirjan rakastaja, kiinnittää huomiota kolofonissa selkämykseen suosikkisi kirjoja. Mistä he ovat kotoisin? Ehkä sinun pitäisi haastatella siellä.

Tietää, mitä tuoreimpaan New York Times bestseller luettelot

… varsinkin kirjoja kustantajan ja jälki, jonka kanssa olet haastattelemalla. ” New York Times bestseller” on teollisuuden lyhenteenä myydyin kirjoja, ja jokainen maksaa huomiota. Sinunkin pitäisi.

Pystyä puhua kirjat olet lukenut nauttiminen

Tietenkin luet kirjaa tällä hetkellä. Voitava puhua älykkäästi kirjasta luet nyt, kirjan luit viimeksi, lempikirjasi viimeisen kuuden kuukauden aikana, ja suosikki klassikoita. Jos et lukea kirjaa tai ole lukenut yhden parin viime kuukauden aikana, sinun pitäisi miettiä etsiminen toisesta linjan työtä.

Joustaa Mitä Teoskustannuksen laitos voisi sopia You

Puhuttaessa nuorille, jotka haluavat työskennellä kirjankustantamisen, näyttää siltä, ​​että valtaosa nuorista Englanti-duuri kirjojen ystäville haluavat työskennellä riveissä kirjan toimituksellinen osasto. Ne ihmiset pitäisi lukea, miten kirja kulkee käsikirjoituksen läpi toimituksellista prosessia saada käsityksen siitä, mitä editointi työn osan edellyttää.

Usein kirjankustantamisen ehdokkaat huomaavat he paremmin toiseen kirjankustantamisen osasto. Niin kauan kuin rakastat kirjoja, siellä osastolla sopivaksi persoonallisuus. Nämä tekijät hakiessaan lähtötason kirjankustantamisen työ:

 • Oletko ihmisiä henkilö?
  Jos haluat tekemisissä ihmisten jatkuvasti-töitä kirjan julkisuus voisi olla hyvä sinulle.
 • Oletko yksityiskohtaisesti suuntautuneita ja kuten kaikki olla ajoissa?
  Vaikka nämä piirteet toimii hyvin missä tahansa, toimituspäällikkö toimistoon riippuu auttaa pitämään kaikki kirjan tuotannon aikataulun ja liikkuvat paljon yksityiskohtia, kun tekijöiden tai toimittajat eivät ole aikataulussa (joka tapahtuu usein).
 • Oletko suunnittelija?
  Lisäksi kirjan takit, luova osasto on paikka, jossa voit hyödyntää taitojasi point-of-sale, mainoksia ja muita kirja mainostamiseen.
 • Rakastatko tekniikkaa?
  Päivän kirja tuotanto-osasto vaatii tietoa e-kirja sekä tulostaa teknologioita, tiedosto valmistelu ja vastaavat. Myös määritelmä “kirjankustantamisen” on kasvanut viime vuosina, ja se ei rajoitu perinteisiin kustantajat ja teokset. Siellä on enemmän tarvetta tech-keskeinen ihmiset kustannustoiminnassa kuin koskaan ennen.
 • Pidätkö ollessa pois tiskin takana?
  Kirjankustantaja n myyjien soittaa tileille kuten kauppa- Barnes & Noble ja Amazon.com riippumattomille kirjakauppojen ja yleensä saada mennä heidän kirjankustantaja myynti konferensseja ja kaupan osoittaa, kuten alueellisen yhdistyksen messuilla tai jopa BookExpo Amerikkaan.

Tietenkin kirjankustantajia kaikilla on ”tavallinen” yritysten osastot, kuten henkilöstöresurssit. Ja jos olet joukko-murskaukseen tai tech-geeky kirja rakastaja, siellä rahoitus, kirjanpito, ja tietotekniikka (IT), too.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *