Suuntaviivat mitä sisällyttää Resume

Posted on

 Suuntaviivat mitä sisällyttää Resume


Kun kirjoitat jatkaa, on olemassa joukko jatkaa -ohjelmiston avulla voi valita, kuten kronologinen, toimiva ja kohdennettuja jatkuu. Kuitenkin riippumatta muodossa jatkaa valitset, on olemassa tiettyjä ohjeita, jotka useimmat jatkuu pitäisi noudattaa.

Tässä tietoa mitä sisällyttää ansioluettelosi sekä mitä ei pitäisi listata ansioluettelosi. Myös ohjeet jatkaa pituus, fontin ja sivun reunukset.

Tässä ovat Resume suuntaviivat

Jatka Pituus

Ansioluettelosi olisi mahdollisimman tiiviit; kaksi sivua on suurin pituus, mutta yksi sivu on edullinen. Seuraavassa on lisätietoja jatkaa pituus ja kuinka kauan ansioluettelosi pitäisi olla. Jos sinun täytyy saada ansioluettelosi yhdelle sivulle, tässä miten kiristä se ja saada lisätilaa.

Fontti ja koko

Älä käytä koristeellinen fontteja, joita on vaikea lukea. Times New Roman, Arial, Calibri tai vastaavan fontin on paras. Kirjasinkokona tulisi olla 10 ja 12 pistettä, vaikka nimesi ja otsikoita voi olla hieman suurempi ja / tai rohkeita. Näin valita fontin ansioluettelosi.

sivun reunukset

Standardi sivu liikkumavara tekstinkäsittelyohjelmat (1″ marginaalit ylä-, ala- ja vasemmalla ja oikealla puolella sivun) toimii useimmissa jatkuu. Jos kuitenkin täytyy kiristää marginaalit lyhentämään ansioluettelosi, se on hieno vähentää marginaalit 1/2″ sivuilla ja ylhäällä ja alhaalla.

Layout

Kuitenkin päätät järjestää osia ansioluettelosi, muista pitää kunkin osan yhtenäinen. Esimerkiksi jos laitat yhden yhtiön nimissä kursiivilla, jokaisen yrityksen nimen on oltava kursiivilla. Jos rohkea tehtävänimike, rohkea ne kaikki.

Tietoja Vältä

Eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten syntymäpäivä, pituus, paino, siviilisääty, lapset jne, ellei asema edellyttää sitä.

tarkkuus

Muista muokata ansioluettelosi ennen sen lähettämistä. Tarkista oikeinkirjoitus, kielioppi, aikamuodot, yritysten nimet ja ihmisiä, jne. On ystävä tai rekrytointipalvelut ohjaaja valvota ansioluettelosi samoin. Tällä oikoluku tarkistuslista varmista ansioluettelosi on täydellinen.

Mitä sisällyttää ansioluettelosi

Seuraavassa on joitakin tietoja, jotka sinun tulee olla varma sisällyttää ansioluettelosi:

Henkilöllisyystodistus

 • Mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tunnistamiseen osassa yläreunassa ansioluettelosi tai harkitse yksi näistä muista vaihtoehdoista osoittamiseksi ansioluettelosi.
 • Käytä ammattilaista sähköpostiosoitetta (eli johnsmith@gmail.com mieluummin kuin soccerlover@hotmail.com).

Tavoite

 • Tämä osio on valinnainen. Jos päätät sisällyttää jatkaa tavoite, pitää se lyhyt ja erityinen; toteavat haluamasi työpaikassa tai alalla, ja mitä toivoa saavuttaa tällä alalla.

Profiili

 • Toinen valinnainen osa on jatkaa profiilin, joka sisältää yhteenvedon taitoja, kokemuksia, ja tavoitteet kirjoitettu nimenomaan työn lähettämistä.

koulutus

Tässä lisää tietoa siitä, mitä kuuluu ja miten muotoilla uudelleen koulutuksen osassa.

 • Sisällytä astetta olet saanut käänteisessä kronologisessa järjestyksessä (viimeisimmästä astetta ensin).
 • Muista sisällyttää nimen kunkin toimielimen, sen sijainti, ja päivämäärä valmistumisen (tai suunniteltu päivämäärä valmistumisen).
 • Tarvittaessa liitä mukaan suuret / pienet kentät sekä GPA ja mahdolliset kunnianosoitukset, julkaisuja ja projekteja.
 • Ellei olet nykyinen lukiolainen, eivät sisällä lukion tutkinto.

Kokea

Tässä on enemmän tietoja kokemuksista osassa jatkaa myös mitä luetella, ja kuinka muotoilla sitä.

 • Sisällytä työkokemus käänteisessä kronologisessa järjestyksessä (viimeisimmästä astetta ensin).
 • Tämä osio voi sisältää työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja vapaaehtoistyö. Lukiolaiset voisivat myös seurojen ja urheilujoukkueiden soveltuvin osin.
 • Sisällytä yrityksen nimi, sijainti, ja päivämäärät työllisyyttä.
 • Listaa karkeasti kolme tärkeää tehtävää, saavutuksia tai hankkimien taitojen jokaisen työpaikan. Käytä toimintaverbejä kuvaamaan saavutuksia; välttää passiivista lauseita kuten vastuussa ja tehtäviin kuuluu.

Taidot (valinnainen)

Tässä tietoa taitoja osassa jatkaa.

 • Sisällä mitään tietokonejärjestelmät jolla olet taitava, varsinkin jos ne liittyvät asentoon, johon haet.
 • Sisältävät vieraita kieliä, joiden kanssa olet tuttuja; tilassa sekä kieli että taso tuntemus (alussa, väli-, taitava, sujuva).
 • Luetella muita taitoja sinulla on, että liittyvät työtä, mutta eivät sisälly muualla ansioluettelosi.

Vapaaehtoistyö (valinnainen)

 • Voit lisätä vapaaehtoistyön osio välittää johtamisen, viestintätaidot jne Luettelo organisaation nimi, päivämäärät vapaaehtoistyötä ja saavutuksia.

Harrastukset (valinnainen)

 • Voit myös osio harrastukset, jos ne liittyvät asemaan. Jos esimerkiksi haet työskennellä urheilukauppa, voit sisällyttää intohimosi koripalloa.

Jatka Näyte

Tämä on esimerkki jatkaa.

Ahmad Faishal
1234 Outback Ridge
Jackson, WY 83002
(123) 456-7890
faishal@email.com

AUTOMOTIVE TECHNICIAN

Korkeasti koulutettujen Automotive teknikko 7 vuoden kokemus korjaus ja huolto kotimaisten ja ulkomaisten autojen.

 • Todistettavasti tarjoaa erinomaista palvelua Autokorjaamo asiakkaita.
 • Erinomainen työmoraali ja tiimin taidot; halukas ylitöitä ja joustava vuorossa.
 • ASE Certified Mechanic.

AMMATTIKOKEMUS
Ace Autokorjaamot, Jackson, WY
Automotive teknikko / mekaanikko , tammikuu 2017-läsnä
Taitavasti diagnosoida ja korjata ongelmia kotimaan ja Japanin tuonti autoja. Uudistamaan ja korjaamaan moottoreita, lämpöpatterit, ja pumppu, suorittaa sähköjärjestelmän repiä alas ja korjata.

 • Luotu prosessi tarkistuslista auttaa kouluttaa uudet työntekijät sekä johdonmukaisia ​​auto- ja korjaus.
 • Varmistetaan toiminnalliset noudatettu kaikkia valtion ajoneuvojen vaatimukset ja päästöjen valvonnan standardit.

Johnsonin Autokorjaamot, Idaho Falls, ID
Autohuolto , kesäkuu 2013-joulukuu 2016
tarkastetuista ajoneuvoista tunnistaa, ratkaista, ja korjata vaurioita ja toimintahäiriöitä. Asennettu uusia osia ja järjestelmiä; pneumaattinen ja ilman puristustyökaluja.

 • Harjoitetaan täydennyskoulutukseen nousee moottorin turvallisuuden ja päästöjen valvontaa määräyksiä ja teknologioita.

Howard Brothers Construction, Idaho Falls, ID

Työmies , kesäkuu 2011-kesäkuu 2013
Samanaikaisesti koulutuksen, työskenteli asuntorakentamisessa kuin framerin. Hyödynnetään käsi ja työkaluja; toiminut kaivuulaitteet ja minikaivukoneet.

 • Ylläpidetään täydellinen yleisöennätys.

KOULUTUS

Advanced Tekninen Todistus Automotive Technology, 2013
College Itä Idaho, Idaho Falls, ID
ASE (National Institute for Automotive Service Excellence) sertifioidut

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *