Eroaminen Tehtävät ja kiellot

Posted on

 Eroaminen Tehtävät ja kiellot

Miten pitäisi erota työtä, kun on aika siirtyä jotain muuta? On tiettyjä asioita, sinun ei pitäisi tehdä, kun kääntymään erottua. On hyvä – ja ei niin hyvä – tapoja erota, mutta se on parasta pitää pää kylmänä eikä polttaa siltoja.

Lopettaminen työ voi olla epävakaa aikaa. Esimerkiksi vihainen työntekijä saattaa sulkeutua jättämällä muistion esimiehen työpöytä sanomalla hän lopettaa ja ei tule takaisin. Toinen työntekijä voisi suuttua, huutaa pomo, ja kävellä ulos ovesta. Kumpikaan vaihtoehto tietenkin on paras tapa eroamaan, jos voit auttaa sitä.

Huomautus : Jätetään positiivinen sijaan negatiivinen, huomautus antaa sinulle paremmat mahdollisuudet saada hyvä työllisyys viittaus tarvittaessa myöhemmin.

Työntekijä, joka eroaa sulavasti, antaa kaksi viikkoa etukäteen, kirjoittaa kohtelias eroaminen kirjeen, ja kiitos työnantajan mahdollisuudet heillä oli aikana hallintaoikeudesta yrityksen tulee arvostaa, vaikka hän liikkuisi.

Eroaminen Tehtävät ja kiellot

Haluat lopettaa. Joten, ottaa syvään henkeä ja suunnitella tulevaisuutta. Tässä mitä pitäisi (ja mitä ei pitäisi) tehdä, kun eroamista työsi.

Älä Clean Up Tietokoneen.  Vaikka olet ilmoittaa, työnantaja voi päättää, että sinun pitäisi tehdä juuri nyt, ja saatat näyttää ovea. Ennen kääntymään erottua, puhdistaa tietokoneen. Poistaa henkilökohtaiset tiedostot ja sähköpostiviestejä, mutta varmista, että olet yhteystiedot kaikille sinun täytyy pitää yhteyttä, kun olet poissa.

Älä laita mitään kirjallisesti.  Riippumatta siitä, miten paljon vihaat työtäsi, vihaa pomo, tai vihaa yhtiö, älä sano sitä. Koskaan. Vaikka Tupakoinnin lopettaminen on paras uran liikkua olet tehnyt tähän asti, pitää se itse.

On parasta olla varovainen sanasi, joten tässä mitä sanoa, kun lopettaa työsi. Myös tarkistaa mitä ei sanoa, kun eroamaan. Sinun eroaminen kirjeen sijoitetaan työsuhteen tiedoston, ja se voi palata kummittelemaan – jopa vuosia sen jälkeen, kun ovat eronneet. Se rehellisesti ei kannata tuuletus. Jos sinulla kysymyksiä työssä, on tarkoituksenmukaisempaa käsitellä ne ennen kuin lähdet.

Älä ilmoittaa, kun mahdollista.  Ellei tilanne on kestämätön, antamalla kaksi viikkoa etukäteen on normaali käytäntö, kun eroamista. On joitakin syitä, kun voi lopettaa ilman erillistä ilmoitusta, kuten jos olet vaarassa tai seksuaalisen häirinnän. Mutta jos nämä syyt eivät sovi nykyiseen tilanteeseen ja haluat jättää aikaisemmin, se on aiheellista kysyä, jos voit jättää heti.

Tutustu tarkempiin.  Kun kerrot pomo tai henkilöstöosastolle, että olet lähdössä varmista, että saat tiedot työntekijän edut ja palkan olet oikeutettu on, kun lähdet. Kysele jatkuvista sairausvakuutuksen kattavuus COBRA (konsolidoitu Omnibus budjetti Sovitteluasiakirja) tai valtion sairausvakuutuslain Marketplace, kerää käyttämättömiä loma ja sairausajan palkkaan, ja pitäminen, lunastaminen tai kaatuessa 401 (k) tai muu eläkejärjestely.

Älä olla negatiivinen. Kun puhumme eroaminen työkavereiden kanssa, yrittää korostaa positiivisia ja puhua siitä, miten yritys on hyötynyt teille, vaikka se on aika siirtyä eteenpäin. Ei ole mitään järkeä ole negatiivinen – olet lähdössä, ja haluat jättää hyvissä väleissä.

Älä kehuskelevat uusi työ.  Vaikka olet juuri paras työpaikka maailmassa, älä kehuskelevat sitä. Onko todella mitään järkeä tekemään pian-to-be ex-kollegansa tuntuu pahasti, että olet lähdössä? He kaipaamaan sinua, ja sinulla hienoa työtä mennä niin älä ylpeillä siitä.

Älä avuntarjouksesi.  Jos se on mahdollista, tarjoavat auttaa Siirtymisen aikana ja sen jälkeen. Tarjousta ei saa hyväksyä, mutta on ymmärrettävä.

Älä Pyydä Reference.  Kysy pomo ja kollegat, jos he olisivat valmiita antamaan sinulle viittaus. Jos he ovat yhtä mieltä, pyydä heitä kirjoittamaan sinulle LinkedIn suositusta samoin kuin on saatavilla sähköpostitse tai puhelimitse. Sinulla on viittaus osana LinkedIn profiilin, joka on suuri tulevaisuuden työnhakuun pyrkimyksiä.

Älä unohda hyvästellä.  Ennen kuin lähdet, vie aikaa lähettää jäähyväiset viestin työtovereille ja kertoa heille, että olet siirtymässä uuteen paikkaan, aloittaen työnhaun, eläkkeelle tai tehdä jotain muuta elämässäsi. On aiheellista lähettää sähköpostia jäähyväiset viestin. Sisältävät yhteystietosi, jotta voit pitää yhteyttä. Tässä lisää siitä, miten hyvästellä kollegoille.

Älä Kirjoita eroaminen kirjeen.  Se on hyvä idea kirjoittaa virallisen eronpyynnön kirjeen työsuhteesi tiedoston, vaikka et erota sähköpostitse tai puhelimitse. Sinun ei tarvitse sanoa paljon enemmän kuin olet lähdössä ja kun viimeinen päivä työ on. Jos et ole varma, mitä sanoa, tarkistaa nämä eroaminen kirjeen näytteitä, sillä lähes kaikkien eroamisesta skenaario voit ajatella – muodollista, ja sydämellinen, että siirtäminen, palaavat kouluun, ja muita henkilökohtaisia eroaminen tilanteissa.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *