În cazul în care pentru a găsi locuri de muncă legitime Micro

Posted on

În cazul în care pentru a găsi locuri de muncă legitime Micro

Când navigați pe site-uri pentru legitime micro-locuri de muncă mici, sarcini pe care le face pentru plata să fie cu ochii în patru pentru semnele de lucru la domiciliu escrocherii. (De exemplu, nu trebuie să plătească pentru a înscrie?) Există site-uri de încredere, care oferă locuri de muncă la distanță, de asemenea, cunoscut sub numele de crowdsourcing, și-a lungul timpului acestea s-au dovedit a fi metode sigure și ușor de a câștiga bani în plus.

Amazon Mechanical Turk

Unul dintre angajatorii originale de locuri de muncă micro, Amazon Mechanical Turk listează sarcinile umane de informații (ocurențele) care lucrează la distanță aleg și completă pentru o taxă care este stabilită de către solicitant. sarcinile disponibile includ imagine și de procesare video, verificarea datelor și curățare, colectarea de informații, de prelucrare a datelor, și multe altele.

Appen

Appen este o firmă de soluții de traducere și de limbă, care oferă, de asemenea de la distanță micro locuri de muncă, pe care îl numește „crowdsourcing“. Proiectele sunt toate realizate cu ajutorul unui calculator și o gamă transcrie audio de cercetare experiența utilizatorului la evaluarea conținutului.

Clickworker

Clickworker foloseste o platforma de crowdsourcing pentru a distribui sarcini lucrătorilor independenți la distanță. Sarcinile se poate face de pe un computer sau un dispozitiv mobil, și includ clasificarea de date, copie de editare, corectura, cercetare web, luând anchete, și multe altele.

ySense

Lucrătorii de pe ySense (cunoscut anterior ca ClixSense) sunt atribuite sarcini simple, pentru a completa on-line, împreună cu instrucțiuni. Aceste sarcini pot include efectuarea de căutări Google, categorisire imagini și multe altele.

EasyShift

Utilizatorii pot descărca aplicația EasyShift de pe dispozitivul mobil, cât și complete, bazate pe locație la domiciliu sau de „schimburi.“ Cele mai multe dintre schimburi includ realizarea de fotografii de elemente în magazine pentru brandurile de consumatori care doresc pentru a urmări produsele lor, iar timpul de răspuns este de obicei de 24 de ore.

Figura opt

Cunoscută anterior ca CrowdFlower, Figura Opt spune misiunea sa este „abilitarea oameni de stiinta de date pentru a instrui, testa și ton lor de învățare mașină pentru o lume umană.“ contributorii la distanță pentru a alege proiecte dintr-un perete de sarcină care este actualizată în mod regulat. Câteva exemple de sarcini includ clasificarea posturilor de social media, moderare de conținut, și transcriere audio.

Fiverr

Inscrie-te ca un „vânzător“ pe Fiverr și să devină o parte a comunității sale de freelanceri care oferă servicii la cerere, cum ar fi design grafic, marketing digital, scris, traducere, producție video, măiestria VoiceOver, programare, și multe altele. Cumpărătorii sunt, de obicei antreprenorii și întreprinderile mici care au nevoie de ajutor crearea și dezvoltarea afacerilor lor.

Câmp Agent

Agenții descărcați aplicația mobilă, pentru a alege un loc de muncă, care este aproape de ei, și apoi l completeze în termen de două ore. Locuri de munca ar putea include și prețul și afișare verificarea produselor la magazine, cumpărături mister, verificarea locații de afaceri, și sondaje.

Gigwalk

Pentru a deveni un Gigwalker, descărcați aplicația pentru mobil și se aplică gig-uri in zona dvs. care se potrivesc abilitățile dumneavoastră și de interes. Cele mai multe gig-uri implică verificarea că produsele sunt afișate și la prețuri corect la comercianții cu amănuntul sau că evenimentele de marketing sunt efectuate corect și la timp.

Quicktate și iDictate

Transcrierea fișiere audio, care se află sub cinci minute fiecare cu Quicktate, sau transcrie fișiere audio mai lungi cu iDictate; acestea sunt atât o parte din aceeași companie. locuri de munca transcriere medicale plătească mai mult decât cele generale.

Scribie

Scribie este un alt serviciu de transcriere audio. Transcrierile lucreze de la distanță pe fișierele care sunt de 6 minute sau mai puțin, cu un timp de răspuns de 2 ore.

Skyword

Scriitori, cameramani, designeri și fotografi se pot alătura piscina de creatori de conținut Skyword și încărcați un portofoliu de muncă. Trebuie sa fii acceptat într-un canal înainte de a putea pretinde sarcini sau trimite ideile. ratele de plată sunt determinate de către proprietarii de canal.

Smart Mulțime

Fost VirtualBee, Smart Crowd de la Lionbridge solicită potențialilor lucrători să se înscrie, răspunde la întrebări, și să ia evaluări pentru a determina seturile de calificare. Compania de contact atunci când vă este de muncă; acceptați misiuni pe care le doriți, și să le completeze on-line. Sarcinile includ cercetarea de date, introducere de date, de testare, și multe altele.

TaskRabbit

Majoritatea show-uri ale acestui site populare sarcina sunt în persoană activități, cum ar fi efectuarea de livrări, curățenie și locuri de muncă ciudat. TaskRabbit are un proces de aplicare mult mai extinse decât alte locuri de muncă micro (care, de obicei, au foarte puține), dar locurile de muncă plătesc mai mult.

TryMYUI

testere TryMYUI verifica site-uri cu ajutorul unui înregistrator de ecran și să ofere feedback cu privire la experiențele lor. Fiecare test, care durează aproximativ 20 de minute, plătește o rată fixă ​​de 10 $. Locuri de munca sunt puse la dispoziția testeri pe baza criteriilor demografice lor, și se pot aștepta pentru a obține câteva misiuni pe săptămână.

utilizator Testarea

Similar cu TryMYUI, testere pentru utilizator de testare sunt plătite $ 10 pentru a petrece 10 la 20 de minute navigarea pe un site web și să ofere feedback cu ajutorul unui ecran și recorder de voce. disponibilitatea locurilor de muncă se bazează pe datele demografice ale testerului.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *