Cum să trimiteți fotografiile dvs. pentru Agenții de modele

Posted on

Cum să trimiteți fotografiile dvs. pentru Agenții de modele

În esență, există patru modalități de a trimite fotografii la agențiile de modelare locale și internaționale. Le puteți trimite-vă prin e-mail sau poștă, au agenția existente trimite-le, au un on-line model de scouting companie trimite-le pentru tine, sau încercați norocul cu social media.

Avand un agent cu experiență sau companie profesionale model de explorare face munca pentru tine este întotdeauna cea mai bună abordare. Cu toate acestea, dacă doriți să-l faci singur, este important să o facă în mod corespunzător. Multe modele noi nu-și dau seama că este nu numai fotografiile pe care agențiile se uita la. De asemenea, este modul în care vă prezentăm fotografiile pentru a le contează.

Dacă trimiteți fotografiile într-un mod neglijent, atunci face agenții întreb dacă îți lipsește atenția necesară pentru a abilităților de detaliu are nevoie de un model. Dacă sunteți casual, în corespondența ta, mai degrabă decât profesionale, agenții pot considerați că aveți un sentiment crescut de valoare. Există, de asemenea, unele alte concepte pentru a păstra în minte atunci când trimiterea fotografiilor la o agenție de modeling.

Verificați modul în care agenția acceptă trimiteri

Înainte de a trimite fotografiile la mai multe agenții, verificați pentru a vedea modul în care doresc fotografii inscrise. Unele pot accepta numai fotografii prin e-mail și altele doar prin e-mail.

Urmați instrucțiunile lor la scrisoarea pentru a demonstra atenția dumneavoastră. Dacă trimiteți fotografiile prin e-mail și acceptă numai fotografii prin posta afișați agenții care nu știu cum să urmeze direcții.

Asigurați-vă că Agenția acceptă Tip dvs.

Asigurați-vă că pentru a trimite doar fotografiile agențiilor care acceptă tipul de modelul pe care îl. În cazul în care acestea au doar deschideri pentru modele de plus-size, și nu sunteți plus-size, tu pierzi doar AGENȚIEI și timpul. De asemenea, exista riscul de a dezvolta o reputație pentru a fi unattentive.

Stick la faptele

Ca tentant ca acesta poate fi de a spune agenți de cât timp ai visat de a deveni un model, au nevoie doar de anumite informații:

  • Numele dumneavoastră
  • Vârstă
  • Înălţime
  • Măsurători (bust, talie, solduri și pentru femei, și talie și sacou dimensiune pentru bărbați)
  • Locatia curenta
  • Informații de contact (numere de telefon, adresa de e-mail)
  • Cetățenia (în cazul în care a fost eliberat pașaportul)
  • Agenții care reprezintă în prezent tu, dacă există

La trimiterea fotografiilor prin e-mail asigurați-vă că pentru a include toate aceste informații în e-mail. Dacă sunt discuții fotografiile dvs. este important să aveți aceste informații pe spatele fiecare fotografie.

În acest fel, în cazul în care fotografiile se separă unul de altul sau scrisoarea de intentie, atunci agenții vor ști cine sunteți și cum să vă contacteze.

Verificați dimensiunea fotografiilor dvs.

Dacă trimiteți fotografiile prin e-mail, asigurați-vă că nu sunt prea mari. 1MB per fotografie ar trebui să fie maximă, 500 KB este mai bine. În cazul în care fotografiile sunt prea mari, ele pot dura prea mult timp pentru a descărca și de e-mail-ul ar putea sfârși prin a fi șterse înainte de a sunt revizuite fotografiile.

Nu trimiteți fotografiile într-un fișier zip și nu includ site-ul dvs. personal. Agenți, probabil, nu se va deschide fișierul sau faceți clic pe link-ul din cauza unor probleme de securitate cu conectarea și comprimarea fișierelor.

Adresa Fiecare agenție individual

Ia timp pentru a aborda fiecare agenție în mod individual, în e-mail sau scrisoare de intentie. De exemplu, începe scrisoarea sau e-mail cu „Dear ABC Models.“

Niciodată nu trimite un e-mail în masă generic cu adresele de e-mail a numeroase agenții listate în secțiunea „CC“ a e-mailului. Nimeni nu îi place să creadă că ei nu au fost prima ta alegere.

Gândiți-vă de fotografii și informații ca CV-ul dumneavoastră. Ai nevoie de croitor-l pentru fiecare companie pe care se aplică. observațiile foto nu sunt diferite în care ar trebui să ia timp pentru a impresiona agenții.

Acorde o atenție la detaliu

Agenții ca modele inteligente. Asigurați-vă că o dovadă corespondenta. gramatica si ortografie Bad va sugera să-i că s-ar putea să nu fie alegerea potrivită.

Modelele pot deveni figuri publice, vorbind și interacționează cu oamenii. Dacă nu sunt în măsură să articuleze gândurile în mod clar, agenții nu ar putea dori să vă contacteze.

Dacă trimiteți fotografiile prin e-mail, asigurați-vă plicul este curat și lizibil. Nu pune fotografiile într-un liant, album foto, sau dosar. autocolante Heart, hârtie colorată, fantezie sau mesaje cute pe plicuri sau în interiorul pachetului va lasa agenti stiu ca nu s-ar putea fi suficient de matur să se ocupe de un loc de muncă de modelare.

Actualizați Voicemail și de a verifica dosarele de spam

După ce ați făcut timp să-și prezinte fotografiile și le-ați acordat o atenție la fiecare detaliu, nu mizerie-l ca având un mesaj vocal neprofesional sau prin lipsă un e-mail.

Mesajul dvs. de mesagerie vocală trebuie să fie scurt și la obiect. Ar trebui să menționeze numele, și spune că se va întoarce apelul cât mai curând posibil. Vorbiți încet și enunța cuvintele tale în timpul înregistrării.

Verificați căsuța poștală în mod regulat pentru a vă asigura că nu este plin. De asemenea, verificați-vă dosarele de spam e-mail și nedorite în mod regulat pentru e-mailuri care ar fi putut fi rutate automat acolo.

Fie un profesionist în fiecare etapă

Amintiți-vă că agențiile de modelare sunt în căutarea unui pachet complet. Este nevoie de mai mult decât doar arata bine pentru a fi un model de succes. Modelele trebuie să fie profesionist în fiecare aspect al comportamentului lor. În cazul în care o agenție deliberează între tine și un alt model, care acționează mai profesionist și modelul care apare va fi mult mai probabil să fie angajat.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *