Anunț nou loc de muncă: E-mail Mesaj și Letter Exemple

Posted on

Anunț nou loc de muncă: E-mail Mesaj și Letter Exemple

Ești încântat de noul loc de muncă pe care tocmai a fost angajat pentru și doriți să-l anunțe pentru toată lumea să știi? De asemenea, aveți o responsabilitate profesională pentru a alerta membrii echipei și / sau clienților la această mișcare în creștere, astfel încât acestea vor avea timp să se adapteze. Iată cel mai bun mod de a împărtăși știri.

Momentul este crucial

În primul rând, nu menționează noul loc de muncă până la confirmarea oferta de locuri de muncă, aveți o dată de începere, ați semnat linia punctată de pe contractul de angajare, și este o afacere făcut. Nu este o idee bună să anunțe nimic până când sunteți absolut sigur că se va întâmpla. Angajatorii au fost cunoscute de a retracta oferte de locuri de muncă, sau altceva se poate întâmpla în cazul în care locul de muncă nu funcționează.

Ce sa scriu

Ceea ce spune în mesajul de scrisoare sau e-mail depinde de cine esti scris. Ai putea spune colegii tăi cât de mult s-au bucurat de lucru cu ei și cât de mult le vei fi dor, chiar dacă sunteți încântați de noua poziție.

Mesajele clienților și contacte de afaceri ar trebui să fie scurte și să includă elementele de bază – faptul că sunteți în mișcare și cel unde se poate ajunge. Când spui conexiunile, menționează cât de mulțumit sunteți de a fi incepand noul loc de muncă. Dacă oricare dintre persoanele de contact au ajutat cu căutarea de locuri de muncă, acesta este un moment bun pentru a le mulțumesc pentru ajutorul lor.

În toate cazurile, păstrează tonul mesajului pozitiv, chiar dacă te părăsesc din cauza problemelor la locul de muncă sau cu societatea. Nu există nici un punct în creșterea nimic negativ în ceea ce privește plecarea ta.

În general, scrisoarea dumneavoastră ar trebui să includă aceste fapte:

  • Pleci locul de muncă actual
  • Când pleci
  • Ce noua pozitie va fi
  • Când începe noul loc de muncă
  • Cât de mult te așteaptă cu nerăbdare noul rol
  • Cum de a rămâne conectat (e-mail parts, telefon, LinkedIn, informații sociale mass-media)

Următoarele vor fi specifice persoanei pe care scris:

  • Vă mulțumim pentru oportunitățile de la locul de muncă vechi
  • O să pierdeți persoana
  • Vă mulțumim pentru ajutor în asigurarea noului loc de muncă
  • Cum tranziția va avea impact asupra relației client

Livrarea anuntului

E-mail sau un mesaj LinkedIn sunt ambele adecvate pentru anunțarea unei poziții sau de schimbare de cariera. Cu toate acestea, dacă doriți să facă un anunț mai formal, ia în considerare trimiterea unei scrisori, notă sau un card cu informațiile noi de contact.

Este o idee bună pentru a discuta despre modul în care ar trebui să spun clienții companiei dvs. curent cu managerul dvs. înainte de a trimite un anunț pentru a fi sigur că amândoi sunteți pe aceeași pagină. Aceasta va exclude, de asemenea, orice probleme legate de confidențialitate în cazul în care ați semnat un acord. Dacă ați semnat un acord de non-divulgare (NDA), care a inclus o clauză că listele de client sunt confidențiale și proprietatea angajatorului, atunci ar putea te deschide la o acțiune în justiție ar trebui să vă încercați să contactați un client actual sau fost pentru a le informa de schimbare de cariera ta.

Anunț nou loc de muncă Exemplu de e-mail Mesaj

Subiect: Moving On – Nume

Sunt bucuros să vă anunț că voi fi aderarea la departamentul de relații publice al serviciilor naționale media pe 03 ianuarie. Voi pleca poziția mea la Western Statele Marketing din 16 decembrie.

Sunt recunoscător pentru cei patru ani am petrecut de lucru pentru statele occidentale, iar această nouă poziție va permite să se concentreze pe marketing social media, care este zona mea de expertiză.

Cel mai trist parte va fi cât de mult imi va fi dor ca un client. Cu toate acestea, este reconfortant să știi că colegul meu, Barry Anderson, va prelua conturile mele, și așa că va fi în mâini bune.

Va multumesc foarte mult pentru mine încredere cu nevoile dumneavoastră de marketing și dacă pot fi vreodată de ajutor pentru tine în viitor, vă rugăm să-mi spuneți.

Cu sinceritate,

Numele tau
Numărul dvs. de telefon
Adresa dvs. de email

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *