Adio Scrisoare spune la revedere la colegi

Posted on

Adio Scrisoare spune la revedere la colegi


Când te părăsesc locul de muncă, să ia timp pentru a trimite o scrisoare de adio colegilor ați lucrat. Aceasta este o idee bună pentru mai multe motive. Este întotdeauna bine să lase un loc de muncă în condiții bune.

Oamenii care ai lucrat sunt o parte importantă a rețelei și ar putea fi contacte utile pentru a avea în viitor. De exemplu, ar putea fi în măsură să vă ajute cu cariera într-un fel, cum ar fi oferindu-vă o referință, oferindu-vă unele locuri de muncă conduce, dacă sunteți în căutarea, sau introducerea de la altcineva s-ar putea dori să rețea cu.

Împreună cu toate aceste motive, spune la revedere este pur și simplu politicos lucru de făcut.

Sfat : Indiferent de motivul pentru care a plecat, este important să se lase pe un fel și o notă profesională.

Sfaturi pentru a scrie o scrisoare de adio

sfaturi de revizuire pentru modul de a scrie o scrisoare de rămas bun, ce să includă în ea, ceea ce nu spun, și când să-l trimită. De asemenea, examinați exemple pe care le puteți utiliza ca puncte de plecare pentru propriile scrisori și mesaje de e-mail.

Trimite – l înainte de a pleca. Trimite e – mail sau scrisoarea de o zi sau două înainte de a pleca. Vrei sa te si colegii da suficient timp pentru a spune la revedere. Cu toate acestea, nu trimite scrisoarea ta până când ați terminat de cele mai multe sarcini de lucru. Acest lucru vă va permite să se concentreze pe a spune la revedere în timpul zilei finale sau ore.

Personalizați scrisoarea dumneavoastră. Luați în considerare adaptarea fiecare literă a persoanei individuale , mai degrabă decât trimiterea unui mesaj de masă. Adresa fiecare persoană de nameand, dacă este posibil, să includă o anecdotă sau un alt mesaj personal care să reflecte pe timpul împreună.

Notă: trimite scrisori numai persoanelor cu care au lucrat cu. Mai ales dacă lucrezi la o companie mare, nu doriți să trimiteți un mesaj pentru toată lumea ( cu excepția cazului în care ați lucrat cu toate acestea).

Spune mulțumesc.  Această scrisoare este șansa ta de a -și exprima recunoștința pentru orice ajutor sau mentoratul furnizat. S-ar putea exprima , de asemenea , cât de mult v – ați bucurat de lucru cu colegii.

Includeți informații de contact. Furnizarea de informații cu privire la modul în care colegii dumneavoastră vă puteți ajunge la o dată ce pleci. Includeți o adresă de e – mail (un e – mail non-muncă) și / sau numărul de telefon. S-ar putea include , de asemenea LinkedIn adresa dvs. de profil.

Păstrați – l pozitiv. Din nou, obiectivul scrisorii este de a rămâne conectat cu foștii tăi colegi; nu doriți să lase o impresie proastă.

Păstrați – l scurt. Scrie nu mai mult de câteva paragrafe. Împreună cu a spune vă mulțumesc și , inclusiv informațiile de contact, ați putea dori să menționez planurile tale pentru viitor. Cu toate acestea, dincolo de acest lucru, păstrați – l scurt și la obiect.

Conectează – te pe LinkedIn. Dacă nu ați făcut deja, conectați cu colegii dvs. pe LinkedIn. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți conectat după ce părăsiți.

Utilizați o scrisoare de probă.  Puteți utiliza o scrisoare de adio eșantion sau un mesaj e – mail pentru a vă ajuta să scrie propria ta nota la revedere de la colegii de serviciu. Cu toate acestea, asigurați – vă că pentru a schimba detaliile mesajului pentru a se potrivi situației dvs. particulare.

Exemplu de Adio Scrisoare

Dragă John,

Am vrut să ia un moment pentru a vă înștiința că eu părăsesc poziția mea la ABC Corporation. Voi începe o nouă poziție la Compania XYZ luna viitoare.

M-am bucurat in timpul mandatului meu și apreciez că a avut ocazia de a lucra cu tine. Vă mulțumim pentru sprijin, îndrumare și încurajare pe care mi-ați furnizat în timpul meu de la ABC Corporation.

Chiar dacă mi va fi dor de colegii mei și compania, Aștept cu nerăbdare această nouă provocare și pentru a începe o nouă fază a carierei mele.

Vă rugăm să păstrați legătura: Pot fi contactat la adresa mea de e-mail personală (samantha83@gmail2.com), pe LinkedIn (linkedin.com/samanthasterling) sau pe telefonul meu mobil (555-555-2222).

Vă mulțumim din nou pentru tot. Iti doresc toate cele bune.

A ta cu adevărat,

Samantha

Trimiterea unui e-mail Adio Scrisoare

Este adesea o idee bună pentru a trimite scrisoarea prin e-mail. Acest lucru va permite colegilor pentru a primi mesajul rapid. Acest lucru va ajuta, de asemenea, să vă adaptați cu ușurință fiecare mesaj pentru a se potrivi destinatarului individuale.

Indicație : Când trimiteți mesajul de rămas bun prin e – mail, include numele și motivul pentru care ne scrieți în linia de subiect a mesajului pentru a vă asigura că e – mailul dvs. este deschis.

Iată câteva exemple de ceea ce s-ar putea scrie:

  • Subiect:  Firstname Lastname – Cazare in Touch
  • Subiect:  Firstname Lastname Actualizare
  • Subiect:  Nume de familie – Moving On
  • Subiect:  Firstname Actualizare
  • Subiect: Noutati de la FirstName LastName

Adio Exemplu de e-mail Mesaj

Subiect:  Tyrone Garrett – Update

Dragă Linda,

Vă scriu pentru a vă anunța că am retrage la sfârșitul lunii.

M-am bucurat atât de lucru aici, în ultimii zece ani. Sunt recunoscător pentru că a avut șansa de a lucra alături de tine. Nu voi uita niciodată amabilitatea si profesionalismul nostru fiecare dată când am lucrat la proiecte de echipă împreună.

Soția mea și voi fi în mișcare la Seattle, în trei luni; Cu toate acestea, sper să țină legătura. Puteți ajunge la mine la adresa mea de e-mail (tgarrett@email.com) sau pe telefonul meu mobil, 555-555-5555.

Vă mulțumesc din nou pentru un teribil zece ani. Vă doresc toate cele bune și sperăm să rămână în contact.

Cu sinceritate,

Tyrone

Cel mai bun mod de a merge mai departe de la un loc de muncă

Ia timp pentru a spune la revedere: Indiferent de ce sunt în mișcare pe, spune la revedere de la toți oamenii care te – au sprijinit la locul de muncă.

Împărțiți – vă Informații de contact: Includeți informațiile de contact personale în toată corespondența care vă trimite pentru a face mai ușor pentru destinatar să rămână în contact.

Păstrați – l Concis: E – mailurile de rămas bun nu trebuie să fie de lungă durată. Un cuplu de paragrafe este o multime.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *